2017. máj 02.

FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉGE - AZ EGYSÉG TÉNY - EGYLÉLEK PÁROK

írta: Eszter 777
FÉNYISTEN ÉS FÉNYISTENNŐ EGYSÉGE - AZ EGYSÉG TÉNY - EGYLÉLEK PÁROK

A SZÍRIUSZI FÉRFI-NŐI ENERGIA SZERETET MINTÁJA: a kitartás, a hűség, a bizalom, oltalom, szeretet, tisztelet, jóban-rosszban.

Fényisten és Fényistennő Egysége

EGYLÉLEK PÁROK

Egységbe hívva a férfi és a nő

Nem mindenkinek és nem mindenkivel

Kiválasztott a kiválasztottal

Kihívás a kihívóban

Küldetés a dns-ben

 

A férfi és a nő között mindig volt feszültség. Évezredek óta így van ez. “Soha nem lesz egyetértés, mert a nő a férfit akarja, a férfi a nőt.”

A világ patriarchális, de olyannyira, hogy még mindig el van tolódva az egyensúly nő és férfi között. A nők egyszerre anyák és apák, dolgozók, családfenntartók és karrieristák, alkotók és teremtők, mágikus szakrális nők és anyák, madonnák és papnők. Egyszerre figyelnek ezer dologra. Szinte képtelenség mindent egyben tartani. EGY-ben….

Mert egyedül vannak.

Ahogyan a férfiak is. Még párkapcsolatban is egyedül…

A férfiak a mindent összefogó szinte már szakrális és nem csak szinte hanem sokszor tudatosan szakrális nők mellett iszonyú kicsinek érzik magukat. Csak nézik a társukat, ahogy forgatja az életében a világmindenség kerekét, ahogyan mindent elintéz, és mivel úgy van vele, hogy “majd én megcsinálom, úgy gyorsabb”, a férfit elnyomják.

A férfi pedig Férfi akar lenni, de nem tud. Mindig a nő falaiba ütközik. Mert a nő már nem tud bízni. Senkiben, csak magában. Úgy érzi, alapszabály, hogy a férfiak jönnek-mennek, de a család az  marad. Így arra koncentrál, és a pénz megteremtésére, ami egyedül nem könnyű.

Ha pedig egy kisfiú helyett egy Férfi lép az életébe, megretten. Mert a férfi nem tűri a mellékszereplői pozíciót. Ő be akar lépni a királynő várának tróntermébe és elfoglalni jogos helyét a birodalom trónján. Nem éri be a lovagi szereppel.

A paraszt szerepet pedig nem neki osztották, azon a nő már túl van… :)

Tehát a nőnek be kellene őt engednie a várába. Olyan jól kialakította azonban az életét, hogy így nem sok esélye van a férfinak, mert még csak helye sincsen. A nőt zavarja, hogy ott van, kvázi csak akkor legyen ott, ha a nő éppen ráér. De a nő soha nem ér rá. Az élete ki van töltve. Éjszaka van szüksége a férfire, de ez nem szexuális jelleg kifejezetten, hanem úgy egyáltalán. Ölelésre, csókra, hogy valaki meghallgassa.

Nem csoda, hogy a férfi nem akar alvósmaci szerepet játszani, sem a kényszer-pótapu szerepét, küzdve az elvált exszel, aki rendszeresen villámokat szór rá az ajtóból, miközben új nőjével épp jött a gyerekért soros látogatásra és sokkolni őket az új csinibaba-milyen-szép-kedves-fogadjátok el-ő lesz az új pótanyuci  szöveggel.

Két választása van a férfinek.

Vagy lelép, és többé nem néz vissza, vagy marad, és küzd a nőért és a jogos helyéért. A nő is küzd azonban, méghozzá magával és a férfive egyszerre. Mint mindig, most is több dologgal…. :)

Érzi, hogy itt valami más. Ez a pasi nem hagyja magát kidobni, sem lecserélni, sem ledegradálni, sem használni. Talpig férfiként nem akar mást, mint a nőhöz tartozni.

A nő sem akar mást.

A férfihez akar tartozni.

 

Egy dolgot azonban mindketten elfelejtenek.

MEGLEHET, HOGY:

Ők összetartoznak.

Öröktől fogva és örökkön örökké így lesz.

FELTÉVE, HOGY:

Folyamatos energiacsere zajlik köztük, de nem hétköznapi formában.

Olyan emelkedett, szinte már hihetetlen formában, amiről tudjuk, hogy nem evilági. Valami más. Több. Erősebb. Mert nem ennek a bolygónak az ereje van benne. Egy másiké. Valószínű, hogy a Szíriuszé, de éppígy lehet az Andromédáról vagy az Antaresről is a pár, sőt, keveredhetnek is az energiák. Jöhetnek két helyről is. Két különböző bolygóról, de mivel van egy reinkarnációs ciklusuk, többször lehettek több bolygón, és most éppen itt vannak.

A Földön.

A köztük lévő kapcsolódás különleges. Az övéké tényleg elszakíthatatlan, bármit csinálnak, pedig sokszor olyan magasra hág köztük az érzelmi energia, hogy a gyűlölet és a szerelem között váltakoznak. Ez éppen az energia-tudat-lélek különbözőség és hasonlóság miatt van így. A gyűlölet a különbözőség miatt, a szerelem a hasonlóság miatt. Hiszen a szer-elem a legerősebb elem. A szerelem univerzumában élünk. Ez az az energia, mely képes eltörölni a gyűlöletet két  olyan ember között, akik már a dns-ükben hordozzák a különbözőséget és a lélekmagjukban az egységet.

Ez igen erős kettőség.

Igazi lángolási folyamat.

Mintha a Nap tüze égetné őket belülről, és a Hold fénye simítaná őket EGY-be. A sokat emlegetett IKERLÁNG folyamatot ide kötném. Az Ikerláng az csak egy folyamat. Egy lángolási folyamat, melyben a leggyorsabb, pusztító-tisztító elemmel, a tűzzel égetik ki egymásból azt, ami nem oda való. Nem könnyű folyamat. Erre szoktam mondani: “nehéz menet, igazi kihívás, szikráznak  a kardok” AZONBAN ENNEK A KAPCSOLÓDÁSNAK SEMMI KÖZE AZ IKERLÁNGOKHOZ. 

EZ EGYLÉLEK KAPCSOLÓDÁS. 

Arany és kék, vörös és fekete, tűz és jég.

Valahogy így.

Mert itt nem csak a sémákkal, hiedelmekkel, mindenféle korábbi karmikus ördögi körökkel, reinkarnációs traumákkal kell megküzdeni. Hanem egymással is úgy, mintha tényleg két ellenséges bolygót képviselnének, életre-halálra. Ez lecsapódik - ahogy fent, úgy lent.

Közben pedig váltakozva manipulálnak - úgy, hogy nem veszik észre -, hol az egyik keményebb, hol a másik, hol az egyik megadó, hol a másik. A hétköznapi életükben nem agyalnak azon, hogy mit képviselnek. Azon sokkal inkább, hogyan legyenek mégis együtt. Ha nincsenek együtt, állandóan egymás után vágyakoznak. Ha együtt vannak, akkor mint két maláj harcos, óvatosan lépegetnek egymás felé, hol az egyik rebben vissza, hol a másik.

Félnek egymástól és vágyják is egymást, mint a Földi Anya Égi Apát és fordítva, hogy minden hajnalban a Hajnal  Csillag fénye által bevilágított éjszaka után megfoganjon az új nap.

Valódi kín egyszerre szeretni és ellökni a másikat.

 

Mégis egységük van. Olyan egységük, amit nem itt kötöttek, hanem valahol máshol az Univerzumban és független mindenféle ikerláng akármitől, mindenféle karmától, lélekszerződéstől, előre megírt jövőtől, sőt, még az  Akashától is. Mert magasabb rendű mindezeknél. Az ő szövetségük öröktől fogva való és örökké tart.

Ezért érzik, látják, hallják egymást. Úgy kommunikálnak telepatikusan, ahogyan senki más. Úgy kapcsolódnak asztrálisan, ahogy más nem tud. Úgy teremtenek, védelmezik egymást, ősi mágiával öntudatlanul vagy tudatosan, ahogyan más el se tudja képzelni. Olyan technikákkal, amit máshol tanultak.

Nem a Földön.

A földiek ezt nem tudják.

 

Az ő egységük olyan, mint az Univerzum Egysége. Tény.

Ezért a harcuk keserű. Akkor lesz vége, ha mindketten engednek.

Mert erős harcosok, akik önmagukban egymásért küzdenek.

Tudják, hogy egyek, és hogy van valami bennük, ami több, mint másokban, és azt is, hogy ami köztük van, az többet ér bármi másnál. Olyan kincs, ami nem adatik meg mindenkinek.

Ennek az egésznek csupán a lángolási-gyógyító-tanító fázisban van bármi köze ahhoz, amit ikerlángnak lehet beazonosítani. Azonban itt még egyszer kiemelném, más párok között is, az ikerláng csupán a folyamat része.

 

Amikor a két ember, akik csak testükben emberek, összetalálkoznak a Földön és elindulnak együtt, olyan ősi, elfeledett tudást és erőt hoznak elő magukból, ami csak részben kötődik a Földhöz és a Mag Népéhez. Részben azonban máshonnan hozzák.

Kulcsokat, kódokat hordoznak magukban és át is adják így, vagy úgy.

Művészek. Írnak, rajzolnak, festenek, sámándobbal hívják be az erőt, énekelnek, táncolnak, olyasmit csinálnak, ami egyedülálló alkotó folyamat.

Éppen ezért

NEM TUDNAK A FIZIKAI SÍKON ÚGY ÉLNI, AHOGYAN MÁS.

Képtelenek magukat belekényszeríteni a társadalmi elvárások közé. Nem fognak soha nyolctól-négyig dolgozni, ha mégis, akkor munka után elmennek mondjuk egy háztetőre festeni, vagy egy dolgozószobába írni, vagy éppen előadáson táncolni.

Bármit, ami más. Ők ezt képviselik: a MÁST.

 

Meghökkentőek. Polihisztorok. Akár polgárpukkasztóak is. Tele vannak szeretettel, de a fényt nem úgy adják, mint mások. Vagy álruhában, vagy kivételesen szókimondva. A tudásuk több területet is érint. Spirituálisak és ez számukra alap. Nem kérdés. Semmin nem lepődnek, és a földönkívüli és egyéb hiedelmekkel kapcsolatban nem olvasnak utána semminek, egyszerűen tudják, hogy igaz.

Miért is ne lenne az?

A robotokat kerülik, akik elhiszik, hogy csupán a fizikai valóság van.

A mátrixot már rég maguk mögött hagyták, sőt, úgy születtek, hogy benne se voltak, így mindig kilógtak a sorból. Ők a fekete bárányok általában a családban is, mindenhol.

 

A férfi és nő ebben az esetben tehát különleges.

Azonban a világban zajló EGYENSÚLY-HELYREÁLLÍTÁSI folyamatnak ők a kulcsai.

Olyan mások, olyan erőteljesek, akkora energiát tudnak sugározni akkor, amikor az egységükben nyugalom van, de akkor is, amikor éppen küzdenek, hogy az kisugárzik a környezetükre és azon túl is. A világra. Hiszen minden egy és egy minden.

A férfi-nő egyensúlyt ők képesek helyrerázni.

Meg tudják mutatni a világnak, hogyan lehet ezt mégis megcsinálni.

Hogyan tudnak megbékélni, engedni, kiegyezni, alkalmazkodni. Megbocsátani újra és újra a legnagyobb harc után is. Eldobni a tegnapot és elfeledni a jövőt, mert a jelen a fontos. Mindig az. A jelenbe fókuszálással, elvárások nélkül lassan a két maláj harcos nem méregeti egymást bizalmatlanul többé, hanem behívják az Erőt fenntről és megengedik egymásnak és maguknak a bizalmat és a szerelmet.

Addig küzdenek, míg elfogy minden ütőkártya, míg szépen lassan megtanítják egymást arra, hogy értelmetlen a manipuláció, az ego, a harc, a félelem.

Lassan engednek, ahogyan azt a gyakorlott harcművészek teszik, és csak akkor, ha már látják, lehet. Az, hogy ez mikor jön el, abban az Erő és a  Fény van a segítségükre, mert benne vannak az áramlásban, és hagyják a dolgokat történni. Tudomásul veszik az újabb harcban szerzett sebeket és továbblépnek rajta, majd jön a következő tanulási folyamat, mert tudják, hamarosan vége lesz.

Mindeközben a túlterhelt anya-apa-nő helyett egy Fényistennő áll a kisebbségi komplexusokkal küzdő óvatos és dacos férfiből lett Fényistennel szemben.

Olyan fény kell, ami megvilágítja a lelküket.

A Fény pedig érkezik. Minden nappal egyre nagyobb.

Már nem érzik úgy, hogy ha összevesznek, örökre vége.

De ha vége lenne, se érzik azt, belehalnának.

Mert tudják, hogy az egységük jóval túllép Földanyán és Égi apán.

Olyan végtelen és egy-értelmű, mint az Univerzum, amit ős-robbanás hozott létre….

Őket pedig fényrobbanás hozza össze, ahol elengedik azt az érzést, azt a dolgot, függést, bizalmatlanságot, bármit, amit csak ezen a bolygón szedtek össze, hiszen nem tartozik hozzájuk. Felesleges kolonc, most mégis úgy érzik, nem tudják elengedni.

Pedig van ennek egy nagy titka.

AMIT NEM TUDSZ ELENGEDNI, AZ JÓVAL KISEBB NÁLAD.

Ez benne a kihívás: elengedni azt, ami nem hozzájuk tartozik, mert erről a bolygóról való, így méltatlan hozzájuk.

A kihívás akkor ér véget, ha mindketten elengedték.

 

Fénybehívás

 

HajnalCsillagunk felettünk ragyog és vigyázza a Fényisten és Fényistennő egységét.

Eszter 

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

IKERLÁNG TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság?

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

 

/a többi blogom és honlapom is megvan/

 

Szólj hozzá

szerelem kapcsolat szeretet párkapcsolat tisztelet hűség bizalom sziriusz egység kitartás kapcsolódás anunaki egylélek fényisten fényistennő