2017. máj 13.

A TŰZ IDEJE

írta: Eszter 777
A TŰZ IDEJE

Főnixmadárként újjászületve egymást formáljuk át

A tűz ideje

Főnixmadárként újjászületve egymást formáljuk át,

mindenki mindenkit

Hatás-kölcsönhatás - minden egy, egy minden

Ahogy fent, úgy lent, ahogy bent, úgy kint

Végre megfordul a világ - a fizikai sík csak a látszat

és erre most mindenki rá fog ébredni

 

A mai naptól egy fordulat fog beállni a világban. A Földre érkezik végre az az univerzális energia, amely azt támogatja, hogy a földlakók észrevegyék: a fizikai sík csak az általuk hitt valóság egy része, és olyan, amilyennek látják, illetve bármikor lehet másmilyen, ha másként kezdik el látni - azaz ők maguk formálják a valóságot, ők alkotják a sötét mátrixot és ők maguk tudják azt fénymátrixszá, igazi, őket támogató, boldog és tiszta valósággá formálni, mely végre egyezik a másik két valósággal, a mentális és asztrális valósággal.

Mentális valóság: ahol a telepátia, a gondolatok áramolnak és ahol teremtünk, ahol a szellemi pozitív avagy negatív teremtés zajlik. A mentáltestünk is itt  létezik.

Asztrális valóság: ahol a lelkek léteznek, a miénk is, az asztráltestünk, az energiák is itt áramolnak, a pozitívak és a negatívak, és a pozitív és negatív pólusú entitások is itt vannak.

Ma A FIZIKAI SÍK TALÁLKOZIK AZ ASZTRÁLSÍKKAL ÉS A MENTÁLSÍKKAL: EGYSÉG LESZ ÉS AZ EGYSÉG EGY OLYAN ÚJJÁSZÜLETÉSI, TRANSZFORMÁLÓ ALKÍMIAI FOLYAMATOT INDÍT BE, MELY MENTÉN NAGYON GYORSAN KEZDENEK EL TÁVOZNI MINDENKIBŐL A RÉGI MINTÁK, ÉS BEÉPÜLNEK AZ ÚJ MINTÁK.

Ez azonban nem jár:

  • fájdalom nélkül

  • feszültség nélkül

  • fizikai tünetek nélkül

  • váltakozó, ingadozó gondolatok nélkül

  • hullámzó érzések nélkül.

FOGADD EL ÉS NE ARRA TÖREKEDJ, HOGY MINDENÁRON POZITÍVRA HANGOLD MAGAD, HANEM ARRA, HOGY:

  • átengedd ami jön és kiengedd, ami megy

  • alázattal viseld, ha fájdalom jön, mert a fájdalom kihúz a sötét mátrixból és átvisz a fénybe

  • a fájdalom mentén születsz újjá és igenis meg kell élni, fel kell dolgozni, bármi is az, ami fáj, engedd be és dolgozd fel, mégpedig úgy, hogy:

  1. Alázattal viseled, nem kikerülni akarod, hanem megélni annak tudatában, hogy megtisztít, mint a tisztítótűz és felfogod, hogy amit eddig csináltál, mint fájdalom elkerülő taktika, az azt eredményezte az életedben, ami most a fizikai valóságodban ott van és ami nem az, amit a másik két síkon látsz és érzel.

  2. Azért nem egyezik jelenleg a fizikai valóságod a mentális és asztrális valóságoddal, mert MINDENT MEGTETTÉL A FÁJDALOM ELKERÜLÉSE VÉGETT AZ AZONNALI ÖRÖM MEGKAPÁSÁÉRT.

  3. Ezt kell megfordítani. A fájdalom elviselése a későbbi öröm megkapása érdekében. Itt kezdődik az alázat, de nem itt végződik.

  4. Át kell gondolnod, miben hibáztál és min kell változtatnod.

  5. Át kell érezned, hogy mindenki tükröz körülötted és vedd észre, hogy vajon mit.

  6. A negatívnak látott személyek az életedben a legjobb tükrök és ők teszik a legtöbbet érted azzal, hogy fájdalmat okoznak, mert ezzel szabadítanak fel.

  7. A fájdalom megélése egy felismeréssel kezdődik, és egy felszabaduló könnyedséggel végződik, ez lesz a te újjászületésed pillanata. A FELSZABADULÁS.

 

Önmagadat csak egy másik emberen keresztül fogod tudni megváltani, mégpedig úgy, hogy őt váltod meg, őt gyógyítod meg, neki adsz. Az általa visszaküldött energiákkal pedig ő téged.

NEM HATÁROKAT HÚZUNK MEG, HANEM KITÁGÍTJUK A HATÁRAINKAT.

NEM ELZÁRKÓZUNK, HANEM KINYÍLUNK.

NEM VÉDEKEZŐ ALAPÁLLÁSBÓL FIGYELJÜK A VILÁGOT, HANEM NYITOTT SZÍVVEL ÉS ELMÉVEL.

Tágítsd ki tudatodat, lásd meg, hogy amit belül érzel, az kívül is ott van, csak nem vetted eddig észre. Ez lesz a felismerés. Az a felismerés, amire olyan régóta vársz. TUDOD, HOGY MINDIG RÁD VÁR A VILÁG ÉS NEM TE VÁRSZ A VILÁGRA!! MINDIG MAGADRA VÁRSZ, HA VALAMIT VÁRSZ.

MERT TE VAGY ÖNMAGAD MEGVÁLTÓJA ÚGY, HOGY MÁSOKAT VÁLTASZ MEG AZZAL, HOGY AMIT EDDIG A RÉGI MINTÁBAN CSINÁLTÁL, AZT ABBAHAGYOD.

  • a menekülést

  • a hibáztatást

  • az önsajnálatot

  • a negatív hozzáállást magadhoz és másokhoz, amibe az is beletartozik, hogy: “én egy senki vagyok és nem kellek senkinek”, vagy “ő úgysem akar engem, teljesen elzárkózik.” ha másképp állsz a valóságodhoz, az is másképp áll hozzád!!!

  • a bizalmatlanságot

  • a félelmet

  • a haragot

  • a két kapura játszást, amennyiben: van egy kapcsolatod, de te mást akarsz, MÉGIS MIT VÁRSZ???? SZERINTED ADDIG, AMÍG MÁSHOZ MÉSZ HAZA, HOGYAN VÁRHATOD EL, HOGY EGY MÁSIK EMBERT IS MEGKAPJ AZ MELLÉ, AKI OTTHON VÁR?? NEM GONDOLOD, HOGY EZ INKORREKT MINDKÉT EMBERREL SZEMBEN? HA NEM DÖNTESZ, MAJD DÖNT HELYETTED MÁS! ÉS AKKOR A KÉT SZÉK KÖZÜL A PAD ALÁ ESEL. /üzenem ezt mindazoknak, akik azt hiszik, megúszhatják a könnyebb úttal, és majd ez a helyzet magától megoldódik. Megoldódhat, de akkor nem úgy, ahogy azt ők szeretnék/

 

Légy őszinte. KEZDJ EL SZÍVVEL DÖNTENI! ÉSZ HELYETT!!

Légy következetes, és következetsen a szívedet kövesd, ne az eszedet!

A legnagyobb őrültségnek tűnő dolgok változtatják meg az életedet és másokét.

UGORJ FEJEST A TŰZBE ÉS SZÜLESS ÚJJÁ.

Ma lehetőséged van rá.

Hagyd abba a siránkozást a fizikai valóságodon és kezdj el ÉLNI.

HA VÉGRE ELKEZDESZ HINNI, RÁJÖSSZ, HOGY A MÁSIK KÉT SÍKON OTT VOLT MINDEN, CSAK NEM MERTED LEHOZNI A 3D-BE MERT NEM HITTED EL. LÁSD MEG, HOGY MINDEN EGYES NAP, AMIKOR CSAK SIRÁNKOZOL ÉS PANASZKODSZ, MAGADAT TESZED TÖNKRE, MÁSOKTÓL ENERGIÁT VESZEL EL, MERT SEGÍTENI AKARNAK ÉS NEM TUDNAK, ÉS A SAJÁT VALÓSÁGODAT TESZED OLYANNÁ, HOGY ÖNMAGADNAK IGAZOLD: AZ ÉLET TÉNYLEG POKOL. Nem az. Te teszed azzá és itt az ideje, hogy rájöjj, mindig minden a te valóságodban attól függ, hogyan látod. Lásd meg, hogy a valóság három részből tevődik össze: a 3D-ből, a gondolataidból és az érzéseidből.

 

Most újrakezdheted írni az életedet és te döntöd el, mit írsz meg magadnak a jövődre vonatkozólag. Csak rajtad áll, mi következik az új lapokon életed könyvében. Ha végre változtatsz az írási stílusodon, a szóhasználaton, a metaforákon, az írás közbeni érzéseken és gondolatokon, és ráébredsz, hogy amit leírsz, az meg is történik, ezért ráébredsz a FELELŐSSÉGEDRE, akkor ma újjászülethetsz.



Eszter

elérhetőségeim:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

A VÁLTOZÁS ELŐSEGÍTÉSE

MÁTRIX MINTÁK, AZAZ RÉGI MINTÁK ELTÁVOLÍTÁSA

AZ ÚJ MINTA BEÉPÍTÉSE AZ ÉLETEDBE

EGYLÉLEK PÁROK BEAZONOSÍTÁSA A SZÍRIUSZI MINTA ALAPJÁN

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

 

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

blogjaim: / a régebbiek és a honlapok is megvannak/

http://szerelemtars.blog.hu/

 

http://egyenloelosztas.blog.hu/

 

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

facebook

 

 

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito

 

Szólj hozzá

tűz újjászületés főnix