2017. máj 20.

Mihály Arkangyal üzenete

írta: Eszter 777
Mihály Arkangyal üzenete

SORSFORDÍTÁS - 2017. május 21. - oszd meg, add tovább.

Sorsfordítás

2017. május 21.

MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE

 

Megfordul az, amit eddig nem tudtál megfordítani. A sorsod a kezedbe kerül és nem kívülről fogod ezután nézni, mi történik veled. Megérted a felelősségedet is, mert a sorsfordulat jön, és rajtad áll, vajon a sors kerekét merre fordítod.

Csak a szeretet nyelvén beszélj.

Csak a szív nyelvén dönts.

Csak az érzések mentén kommunikálj.

Május 21. sorsfordulatot hoz az életedbe, váratlanul fog jönni, nem leszel felkészülve rá, legalábbis úgy gondolod, hogy nem… azonban mindaz, amit eddig megtanultál, abból most levizsgázhatsz. A sors és az idő melletted van és nem ellened.

Az energiák felgyorsultak, nincs túl sok időnk.

Cselekedj, ne csak nézd, ahogy az idő és a tér meghajlik körülötted. Mert hajlani fog, ahogy jönnek le a minták, amit odafent a Szíriuszon elmentettünk együtt. Te is ott voltál. Én is ott voltam. Lehoztuk és most élnek a minták. Nehéz bennük élni, de nem lehetetlen. Minden egyes nap új minta érkezik, és nincs megállás. Folyamatosan jönnek az újabb és újabb kihívások. Bármi történjék is, szerződj le magaddal: a szívedet fogod követni mostantól.

Május 24.-től új korszak jön az emberiség történetében. Semmi nem fog onnantól működni, ami addig az ész mentén működött. Csak a tiszta szó fog célba érni. Csak a tiszta tett lesz hatásos. Csak a tiszta lélek fog berobbani a fénybe, amit annyira vártok. Nem tudjátok, hogy a fény bennetek van. Pedig ott van, csak magatokba kell nézni érte… ott lelitek meg. Egy másik ember tükrén át tudtok magatokba nézni, de ezt nap mint nap elfelejtitek... néha nevetünk, néha sírunk azon, amit tesztek, de végül úgyis célba fogtok érni. Ne feledjétek, azért vagytok éppen ott és éppen úgy, ahol most vagytok, mert elképzeltétek, és ha nem jó, ahogy van, akkor rosszul képzeltétek el. Nem hívtatok minket, engem, és magatokat sem. Hívjátok a világot egységbe, MERT FOGY AZ IDŐ és FOGY A TÉR.

AZT HISZITEK, HOGY RÁÉRTEK, DE EZ NEM IGAZ. Azt hiszitek, tengernyi időtök van még változtatni, de nem veszitek figyelembe, hogy a változás itt van és elér, akár fel vagytok rá készülve, akár nem.

Nem vagytok egyedül, csak éppen nem látjátok, kivel kellene lenni, és olyan irányba indultatok el sokan, ahol a semmi vár… pedig a mindenség is ott van, ahol a semmit kerestétek.

A szíveteket nyissátok ki, ne azt az utat járjátok, amit eddig, ahol csak szenvedtetek. Az emberiség szenvedésének vége. Aki továbbra is szenvedni akar, az másokat is akadályozni fog mostantól.

A tét nagyobb, mint gondolnátok, és gyorsabban érkezik minden újabb feladvány, mint hinnétek. Szeretünk játszani, és az élet játék is, de a tét komoly. A tét maga az élet.

 

/Mihály arkangyal/

 

Eszter

2017. május 20.

 

Szólj hozzá

üzenet május 21 május 24 mihály arkangyal az emberiségnek szív korszaka szívből dönteni