2017. máj 29.

Szerelem vs Mátrix

írta: Eszter 777
Szerelem vs Mátrix

Vedd le a koronát és hajítsd ki az ablakon, nyisd ki a szívedet és szeress - add tovább a szeretet erejét

Szerelem vs Mátrix

A szeretet az egyetlen hatalom amely felemel

minden más elpusztít

VEDD LE A KORONÁT, HAJÍTSD KI AZ ABLAKON ÉS NYISD KI A SZÍVEDET

A Női oldal

 

 

A Királynő az egyik női minőség a sok közül, azonban olyan, mint egy korona: megmutatja a nő emberi nagyságát. A jó királynő nem a büszkesége fényében tetszeleg, és a pompa, a dicsőség érdekli, hanem az, hogy adjon. Azt adjon, amit adott helyzetben éppen adni tud. Le tud térdelni, ha kell, és az alázatot szívből és nem játszmából gyakorolja. A palotája a szíve, nem kívül van, hanem belül a pompa és a fény. A lelke ragyogása teszi őt királynővé, a nőiessége és nem a büszkesége, még kevésbé a koronája.

A szeretet királynője, így tudnám leginkább megfogalmazni.

A szeretetnek pedig semmi köze a gőghöz, az arroganciához, a játszmákhoz, a rosszul értelmezett, mátrix-sémák alapján magára vett női büszkeséghez, sem a játszmázásból való elutasításhoz, a női taktikához, amit a világ iszonyúan elferdített, mert a dolog távolról sem arról szól, amit a nők általában erről hisznek.

 

A királynő a koronáját nem a fején, hanem a szívében hordja,  mint szerelme ékes bizonyítéka a férfi - a király iránt. Ehhez tudjuk persze, hogy király kell, de ha királynő vagy, méghozzá őszinte, tiszta, szeretettel teli, aki kinyitja a szívét a világra, akkor ha még nem érkezett meg a király, hamarosan meg fog, mert felismeri, hogy a szívedben a szeretni tudás, adni tudás, nőiesség és megadás, az anya-vadmacska-mária magdolna-királynő pozitív lelki minőségekből szőtt koronája ragyog.

 

Dobd el a fejeden hordott koronádat, hajítsd ki az ablakon. Cseréld le arra, amit a szívedben hordasz. Az a dolgod, hogy megmutasd, nem az, hogy elrejtsd.  Ha szeretsz egy férfit, hagyj fel az ostoba játszmázással. A mátrixon kívülről nézve, rengeteg felesleges ördögi játszmába bonyolódnak a nők és a férfiak egymással. Nem látják, hogy csak szeretni kell, semmi mást és a szeretet ezer arcát sem ismerik fel.

 

Mondok néhány példát.

  • nem írok neki, mert az ciki - ellenpélda: és mi van akkor, ha neki jól esne vagy éppen szüksége van rá? Visszajelzést vár? Úgyis pontosan tudod, ha a szívedre hallgatsz és nem az eszedre, azaz MEGÉRZED, ha azt akarja, hogy most ne zavard.

  • nem hívom fel, mert akkor futok utána - láttam már eseteket, ahol kapcsolatok múltak ezen, az ostoba női büszkeség elrontott mindent. Ha úgy érzed, hogy fel kell hívnod, hívd! Ha úgy érzed, hogy nem, amit igenis pontosan lehet tudni, csak mint említettem, befele kell figyelni és nem kifelé, akkor ne tedd, mert VANNAK HELYZETEK, AMIKOR A NŐNEK TÜRELEMMEL VÁRNIA KELL, ÉS ÉRZED, HOGY EZ MIKOR VAN, ILLETVE VANNAK HELYZETEK, AMIKOR NEM SZABAD VÁRNIA, HANEM VALAMILYEN APRÓ VISSZAJELZÉST ADNI KELL. NYILVÁN NEM SZERELMI LITÁNIÁT KELL ELŐADNI A TELEFONBAN, SEM AKARATOS HISZTIT, NÉHA EGY HOGY VAGY IS ELÉG. Máskor pedig az a dolgod, hogy vársz és NEM MÉSZ SEHOVA csak azért MERT ÉPPEN NEM MINDEN ÚGY VAN, AHOGY TE AKAROD.

  • nem adok neki én magamtól semmit, adjon ő - azt adsz, amit kapsz, azaz ha semmit, akkor semmit fogsz kapni. Logikus nem?

  • forgatókönyv szerint az első három randin nem fekszek le vele, majd a negyediken és jól megfogom férjnek - igazi illúzióháló, akár egy fekete özvegy - MÁTRIX /a világot kitöltő, átfogó és az embereket szellemi rabságban tartó kollektív illúzióháló, amely az emberiséget alvó állapotban tartja, egyszerre táplálják kívülről és tápláljuk mi belülről, emberek, mert kényelmesebb az emberiségnek aludni, mint ébren lenni és felelősséget vállalva végre felnőttként viselkedni. /

  • megjátszom magam, elvégre KIRÁLYNŐ vagyok - azaz úgy teszel, mintha nem éreznél semmit, hiszen a férfi úgyis tudja, hogy szereted.. - rengetegszer hallottam már ezt tőletek, azonban azt tudnotok kell, hogy a férfi a kommunikációban őszinte. Azt mondja, amit gondol. A szóból ért és a jelekből amiket adsz neki. Ha éppen ellenkező jeleket és szavakat adsz neki, mint amit belül érzel, akkor összezavarodik. Vannak persze egy kapcsolatnak fázisai, és a szerelemben a férfi olyan, mint az egyszeri székely: “Egyszer mondtam, hogy szeretlek. Ha változás lesz, szólok.” A nő meg olyan, mint aki örökké várja a Szerelmes Shakespearet: a férfi szerelmi vallomását akarja hallani, de össze kell törnöm az illúzió szemüvegét, mert a férfi ritkán mondja ki, hogy szeretlek, inkább mutatja. CSAK ÉPPEN ÉRTENI KELLENE A TETTEKBŐL. A nő szavakkal kommunikál és jelekkel, a férfi tettekkel.

  • nem mondom ki az érzéseimet, a férfinek kell először - nem fogja kimondani az érzéseit előbb, mint te, mégpedig azért nem, mert ő abból táplálkozik, abból merít erőt, amit te adsz és te mutatsz és nem fordítva. Egy igazi férfi nem ráderőszakolja a szerelmét, hanem megvárja, amíg kinyitod neki a szíved és beengeded lelked várába, és az életedbe, éppen ezért fontos neki, hogy hallja tőled, hogy mit érzel. Na persze, nem minden nap hatszor, hanem elég egyszer, utána már inkább bizonyíts, hogy tényleg így van. Mégpedig elfogadással, befogadással. Alázattal és a szívedből tegyél. AZ ALÁZAT NEM MEGALÁZÓ. AZ A MEGALÁZÓ, AMIKOR A NŐ TÁLCÁN KÍNÁLJA MAGÁT TESTILEG A FÉRFINEK, és ebbe az is beletartozik, amikor már a negyedik randin lefekszel vele, ANÉLKÜL, HOGY ISMERNÉD EGYÁLTALÁN. Ezért nem működnek a kapcsolatok.  A szeretkezés nem a szerelem kezdete kellene, hogy legyen, hanem a csúcspontja! HA SZERETSZ EGY FÉRFIT, NE A SZEX LEGYEN AZ ELSŐ, ÉS HA A FÉRFINEK NEM KELLESZ CSAK AZÉRT, MERT NEM ADOD MEG A TESTED NEKI AZ ELSŐ HÉTEN, AKKOR Ő NEM A TE PÁROD! Kérdem én, hol a női tartás? Hol a női igazi büszkeség?

Gondolj bele abba az egyszerű ténybe, hogy a mai világban minden a szexről szól, és semmi nem szól a szerelemről, legalábbis a mátrixban, és azt nevezitek női büszkeségnek, ki kell mondjam, képmutató és álszent módon lefekszetek a férfival igen hamar, majd utána azt várjátok, hogy megszerezzen titeket, és éppen akkor kezditek a buta játszmázást, amikor már mindegy, mert megszerzett és nem vagytok számára értékesek. A lényeg ott kezdődik, amikor egy igazi férfi találkozik egy igazi nővel. Ott a férfi nem alázza meg a nőt azzal, hogy ágyba cipeli, mert tudja, hogy mit akar, és nem ezt. Elvégre a szalmakalapot sem télen horjdák :)

 

Amikor valakivel találkozol és lefekszetek egymással, majd másnap azt mondjátok, hogy kapcsolatban vagytok, az nem szerelem, hanem szeretet. A szerelem nem a szexnél kezdődik, hanem ott, hogy csak azért, mert valaki adott pillanatban nem úgy viselkedik, ahogyan azt elvárod tőle, még nem fogod otthagyni. A szerelem az, amikor az a fontos, hogy a másikat boldoggá tedd és az ő boldogsága tesz téged boldoggá, ez pedig kölcsönös, mert ő is így van ezzel. Feltétel nélküliség.

Mégis, a mai világ, az összes férfi-nő kapcsolat, az összes e témában írt terjedelmes, és szentnek, igaznak elfogadott mátrix-mű, önfejlesztő /egoizmosító/ könyvek, cikkek, bölcseletnek hitt mátrix-minták mind arról szólnak, hogy ÉN, ÉN, ÉN…, és csupa feltétel. Ugyanez vonatkozik a motáviációs témákra is. Miért minden rólad szól és soha másról? Ezért ilyen ez a világ.

NÁRCISZTIKUS ÉS ÖNZŐ.

De, ha, ha te is akkor én is…

Ez megy vég nélkül, és olyan szép ördögi kört épít belőle az emberiség, amivel kiválóan táplálja a maga alkotta mátrixot a régi mintákból, melyek olyan hálót szőttek az emberiség köré, melyből nem tud kitörni. Fulladozik a világ.

Mégpedig a saját egójában.

Senki nem veszi észre, hogy nem kapni kellene, hanem adni. Ha csak egyszer valaki elkezdené, terjedne mint a futótűz, elpusztítaná a mátrixot és az emberiség letérdelve a szeretet elé végre felszabadulna.

MERT A SZABADSÁG AZ A SZERETET.

AZ EGYELTEN TISZTA ÉS ÉPÍTŐ HATALOM PEDIG A SZERETET ALKOTTA SZER-ELEM, AMELY A BŐSÉGET ÉS A BOLDOGSÁGOT ÁRAMOLTATJA ÉS AMELYNEK NINCS CÉLJA VAGY OKA. EGYSZERŰEN CSAK VAN.

 

Semmit nem ér a büszkeség és ego koronája, és az olyan gondolatmenetek és az azokból beváltott tettek, mint

  • ha ő nem lép, keresek mást, majd az fog

  • ha nem költözik hozzám, elhagyom

  • ha nem vesz feleségül, lelépek, majd más feleségül vesz, amúgyis meg akarom mutatni a barinőknek, hogy mekkora lagzit tudok csinálni ötmillióból, amit hitelezünk azotépétől és a nászút olyan lesz, hogy elsárgulnak az irigységtől /micsoda fényes győzelem, de nem lennék ott a helyedben egy év múlva ebben a fantasztikus, szűk, csupahazugság kirakatban, pláne akkor nem, amikor a férjed kitudjamiért de már egy hónapja “túl sokat dolgozik”/

  • ha nem akar gyereket, majd keresek mást, aki akar, azaz  egy “tenyészcsődört.”

  • ha szakított velem, akkor azért tette, mert egy bunkó és majd én megmutatom neki, hogy van más /az eszedbe se jut, hogy talán te is hibás lehetsz.../

  • ha nem keres, majd keres más helyette /és mi van akkor, ha időt kér? ha küzd magával? A körülményeivel? Az érzéseivel? Miért nem tudsz várni? Ellenkező esetben, a ló másik oldalán az ikerlángosdi mátrixban, ha évekig vártál, akkor talán jó lenne felébredni, mert ha évekig nem keresett, akkor nem is fog/

  • azért nem keres, mert nem kellek neki / vagy azért nem keres, mert az ő igazi önmaga nem kell neked/

  • ha más nőkkel is beszélget, akkor menjen oda, ahova akar / te az egész életedet talán úgy éled le, hogy nem beszélgetsz senkivel? Jó, én tudom, hogy BIZALMATLAN VAGY, és különben is, középpontban AZ ÉN. Ha te őt választod és ő téged, akkor azért is beszélgethet másokkal, mert esetleg érdekli más ember hogyléte, története, vagy éppen lelki szemetesláda funkcióban van/

  • ha más nőkre is ránéz, takarodjon az életemből

  • CSAK ÉN LEHETEK NEKI FONTOS, ÉN ÉN ÉN. SENKI MÁSRA RÁ SE NÉZHET, PLÁNE NE CHATELJEN SENKIVEL, ÉS AMÚGYIS ÓRÁNKÉNT CSEKKOLOM A VIBERT. MEG A FACEBOOKOT. KONTROLL, KONTROLL, AZ KELL NEKI, MÉG MIT NEM, ÚGYIS RÁJÖVÖK MINDENRE ÉS ÉN NYEREK, DE LEGALÁBB A KORONÁM MEGMARAD. - hát igen, a tükrözés fáj, mert az  már mindegy, hogy te is chatelgetsz, ó de hát csak visszaírtál annak a pasinak, hátha mégis, végtére kell egy B terv. Én meg azt mondom, maradj tiszta. Ha te úgy viselkedsz, hogy fogod magad és bármikor leléphetsz egy másikkal, AKKOR TŐLE MIT VÁRSZ?????

 

Egy kis fordított tükör:

  • csak szexre kellek neki, de várok, hátha megszeret - ha odaadtad magadat neki azonnal, akkor mégis mit vársz? Vannak ugyan csodák, de a csodák nem itt kezdődnek és ezt te is tudod. A csoda ott kezdődik, amikor mersz nemet mondani, A FÁJDALMAT BEVÁLLALNI A KÉSŐBBI ÖRÖM MEGKAPÁSA VÉGETT ÉS NEM AZ AZONNALI ÖRÖMÖT A FÁJDALOM ELKERÜLÉSE VÉGETT, nemet mondasz a szexre neki, és mégis kelleni fogsz. Na, az már a szerelem előszobája. Mindaddig csak önáltatás. Avagy szerelemnek hitt szexkapcsolat, ahol addig lebegsz a magad illúziójában, amíg kőkeményen fejbe nem vág az ÉLET.

  • el fogja hagyni a feleségét - hát tudod, nem lennék sem a te sem a feleség helyében. Az a nő, aki belemegy egy szeretői viszonyba, az nem tiszteli magát, ha tetszik, ha nem ez az igazság. Ha pedig nem tiszteli magát akkor más sem fogja. Ez az igazi megalázás, nem az, amikor alázatot gyakorolsz a szeretett férfi felé, az egy teljesen más ügy.

  • mindenkinek van kapcsolata, csak nekem nincs. Egy szerencsétlen lúzer vagyok. - kérdés, milyen kapcsolatra vágysz. Illetve, csak kapcsolatra, vagy akár kapcsolódásra és egységre is? Azonkívül mennyi az, amit meg is teszel ezért? Vagy csak azt várod, hogy a herceg kopogtasson az ajtódon?

  • minden férfi szemét - ítélkezés, újabb dolog, amitől a világ haldoklik!!!

  • nekem nincs már időm - az idő se nem lineáris, se nem véges.

 

Van egy olyan pillanat egy kapcsolatban, ahol a test, a tudat és a lélek találkozik. Ott születik meg, jön le a szerelem a fizikai síkra. Amikor a nő megadja magát a férfinek, akkor már tudja, hogy teheti, mert minden egységbe állt kettejük között. Ez nem azonnal jön el, hanem egy tanulási folyamat után. Mint minden, ez is a világban meg van fordítva és ki van facsarva.

 

 

Minden nőben ott él az a királynő, akit megtalál a királya. Nem a nőnek kell keresni, hanem a férfi talál rá. Ez egy jól működő évezredes minta, de mint minden olyan minta, amelyhez türelem, alázat, odaadás és a szex, és az örömök vég nélküli kergetése helyett női és férfi tartás szükségeltetik, el lett felejtve.

A kapcsolat akkor tud tartós lenni, ha szilárd alapokra épül. Nem akkor, ha mindent azonnal meg akartok kapni, mert akkor ahogy elvész a varázs, úgy elvész az érzés is.

A világ sem az érzéseket, sem a szeretkezés szentségét, sem a házasság tisztaságát és tartósságát nem veszi komolyan. Mindenki úgy vág neki egy-egy kapcsolatnak, hogy tart ameddig tart. Egy házasságnak úgyszintén. Ennek semmi értelme. Utána pedig járkálnak a pszichológushoz, a terapeutához és mindenhova, hogy a korábbi kapcsolatokból szerzett lelki sérüléseket valahogy kiheverjék. Mindenki ujjal mutogat az exére. Igaz ugyan, hogy most már egyre inkább kezdi a világ felismerni, hogy magán dolgoznia kell és igenis levenni a fókuszt arról, hogy más a hibás, és arra figyelni, hogy a régi mintákat kiirtandó van mit helyre pakolni magunkban.

 

A világ fejlődik és kezd ellenállni a maga alkotta mátrixnak. Kezdi lebontani az elmagányosodás, a lélek nélküliség és a szeretetlen önzés falait, mert már ébredőben van, hiszen olyan kemény, kietlen hely lett a Föld, hogy sokan érezzük, a szeretet rendjét kellene visszaállítani. Sorban bújnak elő eddig héjukból a királyok és a királynők és egymás kezét megfogva a szeretettel bontják a falakat. Először a magukét majd másokét. Nem kell itt világmegváltó küldetésre gondolni, mert az emberiség a Vízöntő korszakában önmagát váltja meg, ugyanis az emberiség a felelősségvállalás korszakába lépett, hanem már magával a puszta létükkel az egymás mellé felfejlődő párok példát mutatnak.

Tükröznek.

Akarva-akaratlanul.

Megtanulják, mi a szeretet feltétel nélkül, mi a bizalom, mi a hűség, mi a türelem és a kitartás és mit jelent, hogy amit kimondok, azt utána is betartom. Legyen az egy ígéret, egy “szeretlek” kimondása, egy “melletted vagyok”, vagy egy házassági fogadalom. Mert tudják, hogy a kimondott és a leírt szó is olyan, mint egy szerződés. Egy kapcsolat szerződése, amit ha nem vesznek komolyan, elvesznek abban az örvényben, amely a világ nagy részében jelenleg tombol.

A sötétségben élő, vegetáló, alvó emberek a szeretetlenségtől, a félelemtől, a hiánytól, a szükségtől, a fájdalomtól szenvednek.

Azt hiszik, hogy külső okokat kell keresni, pedig az ok mindig belül van!

AMINT ÁTVÁLTASZ A SZERETET REZGÉSÉRE ÉS AZ AZ MENTÉN VALÓ ÉLETRE, GONDOLKODÁSRA ÉS ÉRZÉSVILÁGRA, MEGVÁLTOD MAGADAT.

NEM TUDSZ SENKIT MEGVÁLTANI, AKI NEM AKARJA.

Csak azt lehet, aki kéri, aki hajlandó alávetni magát annak a kemény folyamatnak, amikor a mátrixból kihúzza a szeretet. Ez nem egy könnyű és kétnapos történet, hanem hosszú és fájdalommal teli, mert az ember újra és újra szembesül és amikor ELKEZDI A VILÁGOT MEGFORDÍTANI, AZAZ RÁJÖN, HOGY ROSSZUL, FORDÍTOTT TÜKÖRKÉNT LÁTTA A VILÁGOT, ÉS AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN AMIT MÁSBAN HIBÁNAK LÁTOTT AZ VALÓJÁBAN Ő VOLT, HISZEN AZ EGÉSZ VILÁG EGY FORDÍTOTT TÜKÖR, AKKOR AZ ÖNSZEMBESÜLÉS BIZONY FÁJ.

Az újjászzületés, a főnix-folyamat olyan, mint a tisztítótűz. Először a szeretet perzsel végig, majd a szerelem lángol a testben, a lélekben és a tudatban, ÉS VAN EGY PONT, AHOL A SZERELEM ERŐSEBB, MINT A FÉLELEM.

AKKOR TÖRTÉNIK MEG AZ ÚJJÁSZÜLETÉS.

 

Ha szeretsz egy férfit, akkor a büszkeség helyett a szíved vezessen. Ez az egyetlen helyes út. Adj, amit tudsz, és ő is adja, amit tud. Neked kell a szerelmeddel és a türelmeddel otthont teremteni. Elfogadni őt olyannak, amilyen. Megtanulni nem becsapni előtte az ajtót, hanem újra és újra kinyitni, ha be akar jönni az életedbe. Nem a múlton rágódni, és a jövőn agyalni, mert a jelen a fontos.

Tiszteletben tartani őt és magadat is. Ha szereted, és ő nem szeret, el fog menni és te ráébredsz, hogy illúziót kergettél. Ha azonban szeret, akkor nem megy sehova, ekkor azonban LÁSS ÁT A MÁTRIXON, és tanulj meg az ő nyelvén, ahogyan ő is megtanul a tiéden. Akkor van egység, ha nincs kétség.

Egy kapcsolatban nem mindig minden csodálatos, vannak nehéz  pillanatok, de kitartás és türelem, feltétel nélküliség, bizalom nélkül bizony semmi értelme az egésznek. Kódold ki amit a férfi tesz! FORDÍTSD MEG! ENNYIRE EGYSZERŰ.

 

A világ kemény évezredeket élt át eddig. Ha nem tudtak volna a férfiak és a nők összetartani, komoly, stabil házasságokat építeni, és igenis évtizedekig együtt maradni akkor is, amikor háború, éhség, gyűlölet és pusztítás tombolt a Földön, akkor is, amikor a mindennapok a túlélésért folytak, és nem vették volna komolyan: “Jóban, rosszban, szegénységben, betegségben..”, akkor te most nem lennél. Mert ha a nagyszüleid a mai világban élnének, az első évben elváltak volna.

Nem baj, hogy most még ezek a sorok keményen érintenek téged. Én sem tudtam ezeket, de megtanultam. A saját bőrömön tapasztaltam meg. Azért mondom el neked, mert segít kiigazodni.

Tudom, hogy nehéz, főleg ha a szíved a tét. Azonban merj végre kockáztatni!

Nagy szerelem, nagy kockázat!

Nagy tét, nagy nyereség. A nagy nyereség pedig egy életre szóló kapcsolat.

 

A kemény szavak után, ahol tükröznöm kellett, most jönnek a lágy szavak.

Mint ember, mint élőlény, tökéletes vagy éppen most, ahol és ahogyan vagy. A jelenből kell kiindulni és ebből építeni magadnak egy új életet. Minden úgy történt, ahogy történnie kellett. Csodálatos teremtő ember vagy és azért vagy itt, hogy megtanulj SZABAD LENNI.

A szabadságod záloga a szeretet.

Mihály arkangyal egy hete adott nekünk egy kardot, ez volt ráírva: SZERETET.

Azt mondta, NE HARCOLJUNK. Fehér piramisban ülve lebegtünk, és a kardjaink, ahogy egymással szemben ültünk sokan, befelé  mutattak a hegyükkel, egy kristályra, és a kristály az EGYSÉG VOLT.

Nem harcolunk, hanem példát mutatunk.

Nincs rossz ember, csak úton lévő ember.

A sötétség csak a fény hiánya.

A szeretet hatalom, amely elpusztítja a mátrixot.

Te is kulcs vagy, ahogyan mindannyian. A kulcs a szívedben van, a férfi kezében pedig a kormány. Kezedben az asztrális és mentális sík, kezében a fizikai sík.

SZERESS. EZ A DOLGOD.

 

Eszter Vörösné Végh

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito

 

 

Szólj hozzá

mátrix szerelem királynő egység