2017. máj 31.

ELKEZDŐDÖTT VALAMI ÚJ - FÉNY-ADÁS ÉS BEFOGADÁS KORSZAKA

írta: Eszter 777
ELKEZDŐDÖTT VALAMI ÚJ - FÉNY-ADÁS ÉS BEFOGADÁS KORSZAKA

Meg kellett nektek mutatnom a sötétséget tükrökkel, hogy most végre megmutathassam a fényt és azt, hogy a fény bennetek van :)

Elkezdődött valami új

véget ért egy tanulási folyamat és elkezdődött egy másik

Megmutattam nektek a sötétséget, most megmutatom a fényt.

A Fény és a Szív korszaka - a fény-hozás után a fény-adás

Mostantól fényt és szeretet, erőt adok, mert a tükrözés véget ért

Lélekgyógyulás és tudat nyitás kezdődött el

Befogadás és elfogadás, pozitív energiák és pozitív érzés, gondolkodás - nyugalom és harmónia, egyensúly korszaka

Plusz egy érdekes bizonyíték a sumérokról /akik az őseink/

 

Az elmúlt fél év, januártól egy nagyon komoly és nehéz szembesítési és szembesülési folyamat volt. Tükör. Nekem és nektek is.

Januártól el kellett mondanom, fel kellett vállalnom és ezrek elé tárnom azt, hogy Lucifer ki valójában, és ő maga a Fény, nem véletlenül a neve Fényhozó. Ki kellett bogoznom a szerepét az ősmagyarsághoz és hozzánk viszonyulva, hogy ő maga Baál, akinek a nevét Magyarország számos helységneve, sőt nevek, mint Balázs, Bálint is rejtik.

Az igazság el volt rejtve, és nekem kellett kihozni a sötétségből a fénybe azt az igazságot, amely sokmindenkinek nem tetszett.

Felvállalni, hogy habár soha nem azt mondtam, amit bárki hallani akart, de januártól éles és sokszor fájó tükörként kellett működnöm, vállalva a folyamatos mentális, asztrális és fizikai támadásokat is azért, hogy végrehajtsam annak a küldetésnek egy részét, tudatosan, amiért jöttem. Látni azt, hogy a kijelentéseimmel, melyekről azóta az élet bizonyította, hogy igazak, szembementem más spirituális segítőkkel, akik támadtak minden szinten és síkon engem ezért, és a saját kudarcaikat is sok esetben nekem tulajdonították, ahelyett, hogy magukkal szembenéztek volna, ahogyan azt én tettem az elmúlt fél évben életem minden területén.

Ugyanis nem csak mondom, írom, hanem csinálom is.

A Lucifer téma után, ami óriási erőt adott és felemelt engem és sokakat, - azóta sokan szólnak hozzá, meditálnak vele és az élet itt is bizonyított: óriási pozitív változások indultak el akkor, amikor ezrek fordították a fejüket a fény felé és ki merték mondani a Fényhozó nevét, rájöttek arra, hogy ő maga a szeretet, az erő, a bátorság és a szabadság, ő maga a bőség olyasféle megnyilvánulása, amikor nem kapni akarsz, hanem adni, ő maga a tisztaság és alázat, és erre tanított minket az energiája -, jött a mátrix téma, ami szintén nem volt könnyű.

Felvállalni azt, hogy a Mátrix létezik mint sötét illúzióháló, ezzel együtt azt is, hogy részben az emberiség táplálja, sőt átörökíti generációról generációra. Ebbe tartozik az összes karma, /amiket január 13-án töröltek, itt a karmikus adósságokra gondolok, melyeket felváltott a nagyon intenzív, felelősségvállalással teli tanulási folyamat/, az összes családi hozott rossz minta, negatív beidegződés, negatív gondolkodás, önbüntetés, önsajnálat, labilitás, nárcizmus és mindaz, ami kívülről jön táplálva a mátrixot, a tévé, az internet, a világban jelen lévő altató, vegetálásra és semmi-nem-érdekel hozzáállásra ösztönző butító szürke köd amely szándékos telepatikus és asztrális besugárzással is fenn van tartva.

El kellett mondanom, meg kellett mutatnom cikkekkel, személyes tanácsadásokkal, a meditációkon, ahol asztrálisan is láttuk a mátrixot, le kellett írnom, meg kellett nektek tanítanom azt a tényt, hogy a A VILÁG NEM OLYAN, AMILYENNEK LÁTSZIK, MINDENNEK ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ A FIZIKAI SÍKON.

A sumérokról már hallottam, hogy az őseink, de Dr. Badinyi-Jós Ferenc A magyarság igaz őstörténelme c. könyvében, amely egy kőkemény tudományos mű, öt kötet egyben és igen nehéz de annál építőbb olvasmány, benne van a konkrét bizonyítéka ennek és még valaminek.

Mégpedig, hogy a sumérok ősi ellenségei a semita-akkádok voltak, akik elvették erőszakkal tőlük az ősi tudáskincset, többek közt az ékírást is, és MINDEN SZÓ JELENTÉSÉT MEGFORDÍTOTTÁK. TEHÁT OTT KEZDŐDÖTT A MÁTRIX!!!!

És éppen ezért a szavaink sem azt jelentik egészen pontosan, a világ összes nyelvét is beleértve, amit hiszünk róluk, kivéve a magyar nyelv ősi alapjait, a teremtés nyelvét, melyben az egy-s-ég, két-s-ég, szer-elem és a többi benne van, hiszen tudjuk, hogy a nyelvünk a kényszerű betelepítések miatt minimum ötven százalékban jövevényszavakból áll, azonban ott vannak az ősi alapok, melyeket egészen “véletlenül” Európában senki nem ért.

A veszélyes személyiségeket is a kezembe vettem és megtanultam megkülönböztetni a valódi ragadozókat azoktól akik a mátrixra veszélyesek és akik maguk a fény és a szeretet, csak a világ félreérti őket.

Joe Navarro könyvéből /Veszélyes személyiségek/, pszichológiai művekből és a saját tudásomból és élettapasztalatomból kiindulva fejtettem meg ezt a talányt, amely egyébként terhelt a pszichiáterek borzalmas kihágásaival, amikor is egy labilisnak, skizofrénnek megbélyegzett embert, aki nem beteg, csupán más és az ő szemükben olyan, mint az őseink voltak az inkvizíció korában, agyongyógyszereznek és lassú vegetatív halálra ítélnek.

Kezembe vettem Tony Robbins könyveit is és rengeteget tanultam tőle a pozitív gondolkodásról, az elme hatalmáról, a tudatosságról és már tavaly ősszel az ő könyve nyomán /Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást/ elkezdtem a saját negatív sémáimat felülírni, betartva a könyv instrukcióit. Már ezzel elindult bennem a változás és időközben jöttem rá, hogy ezek a sémák voltaképpen a mátrix sémák, és ezeket SZERETETTEL LEHET FELÜLÍRNI MÉGPEDIG ÚGY, HOGY MINDENT MEGFORDÍTUNK A VALÓSÁGBÓL, AZAZ KIKÓDOLJUK A MÁTRIXOT.

 

Januártól május végéig, azaz mostanáig folyt az igazság feltárása, az ébredés és ébresztés és a tükrözés a részemről. Nem tehettem mást, mint hogy megmutattam nektek azt, amit tudnotok kellett a mátrixról, Luciferről, és többek közt az ikerlángosdi hamisságáról, ami az illúzióba és ezáltal még mélyebbre taszít a mátrixban, arról, hogy a jóskártyák - most, hogy az emberiség a felelősségvállalás korába lépett és maga alakítja a jövőjét - mostantól nem a jövőt mutatják, hanem a jelent és a nagyon közeli jövőt a te döntéseid, érzéseid és gondolataid alapján, elmondva azt, hogy a karmikus oldások és reinkarnációs utaztatások NEM MEGOLDÁS SEMMIRE, mert A MEGOLDÁST A JELENBEN KELL KERESNI ÉS ITT ÉS MOST KELL MEGOLDANI.

Sokan, akik akkor kijelöltek az ismerőseik közül, VISSZATÉRTEK.

Sokak számára beigazolódtak a szavaim és maguk is látták, hogy a dolgok tényleg másképp működnek, mint ahogyan azt eddig hitték. A valóság megmutatta, hogy az ikerláng illúzió se működik és az emberek elkezdtek rádöbbenni arra, hogy NEM KAPNI KELL AKARNI, HANEM ADNI ÉS KÖNNYEBB NEM AKARNI, MINT AKARNI.

MEGFORDÍTOTTUK A TEREMTÉS FOLYAMATÁT, ADNI KEZDTÜNK ÉS NEM BEVONZANI. GONDOLATOK HELYETT ÉRZÉSEKKEL TEREMTENI.

A MAG PIRAMIS BŐVÜLT ÉS ÚJJÁSZÜLETETT, ILLETVE MÉG NAGYOBB LETT ÉS MÉG TÖBBEN VANNAK BENNE.

A hamis istenhit amely öntudatlanul is be van kódolva, a felszínre kerülve kimutatta a valódi démoni arcát - azt, hogy AZ ATYA AKI EGY HÍMNEMŰ NÁRCISZTIKUS ISTENFOGALOM, EGY KEGYETLEN, BŰNHŐDÉSRE ÉS BŰNÖSÖK VAGYTOK FELKIÁLTÁSSAL MEGFELELÉSI KÉNYSZERRE ÉS FÁJDALOMRA ÍTÉLTE AZ EMBERISÉGET, LEFELEZVE AZT ÉS ELVÉVE A FELÉT, A NŐT, elfoglalta az ISTENANYA - INNA-NA helyét. /erről szintén beszél Dr. Badinyi-Jós Ferenc a könyvében, és már a sumérok korában, sőt az ősmagyarok mint ősemberek, a paleolitikumban NAGYMAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN A KÁRPÁT MEDENCÉBEN használtak ősanya szobrokat, melyeket a régészek meg is találtak. A hamis isten hatalma  összeomlott, a Vatikánt nemzetközileg is támadják, az egyház és a politika rémuralma összedőlt és az emberiség ki van éhezve a fényre.

Meg kell nekik mutatni, hogy a Fény bennük van!

 

Mostantól a fény és a szeretet tanulási folyamata kezdődik el, mert az önszembesülés és tükrök elfogadás, az átalakulás és főnix-ujjászületés folyamat befejeződött.

Vége a rossznak, jön a jó :)

Azaz, fényt és energiát fogok adni, tükrök helyett, mert az a fázis lezárult tegnap este, a Fényhozó Szer alatt, mert akkor fordult át a negatív építő, emelő hatást gyakorló energia pozitívba. A negatív építő energia alatt mit értek? A fájdalmat, amely kiemel a mátrixból, a nehéz önmegváltási folyamatot, mely fájdalommal és óriási változással jár.

Beengedés és elfogadás jön, nem harc, hanem fény-adás. A fény-hozáson túl vagyunk, érkezik a fény-adás.

A tanácsadásaim, a szer-eim, meditációm is átalakulnak, a tükrözés helyett a harmónia, az egyensúly és a fény fogja jellemezni őket, mert már nem kell tükröznöm.

LETETTEM EZT A NEHÉZ FOLYAMATOT.

Én magam is rengeteget tanultam, a legkeményebben húsvétkor szembesültem önmagammal és akkor kezdődött az átfordulás nálam is a másként gondolkodásba és másként érzésbe. Ott kezdtem el kikódolni a mátrixot.

Mindent, amit út közben tapasztaltam, átadtam nektek.

A MÁTRIXSZAL SZEMBEN AZ EGYIK NAGYON ÜTŐS FEGYVER A POZITÍV GONDOLkODÁS, MELY ELSŐSORBAN MÁSOK FELÉ IRÁNYULVA AD ÉS AZÁLTAL KAP VISSZA. UGYANEZ ÉRZÉSEK SZINTÉN IS.

EZ MÉG CSAK A KEZDET.

FÉNYT ÉS SZERETETET, ERŐT KELL ADNOM, mert fel kell épülnünk a fél évig tartó viharból, ahol átalakultunk és főnixmadárként újjászületve egymást is átformáltuk.

Ez a lélekgyógyulás és tudat kitágulásának időszaka, ahol befogadjuk azt a fényt, amit elhoztunk az életünkbe.

Jöjjön hát a FÉNY ÉS A BEFOGADÁS :)

 

Eszter

2017. május 31.

 

elérhetőség és időpontfoglalás

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

 

 

Szólj hozzá

változás öröm béke pozitív gondolkodás harmónia egyensúly befogadás váltás új kezdet pozitív érzések fény adás új tanulási folyamat