2017. jún 04.

A NAGY HAZUGSÁG

írta: Eszter 777
A NAGY HAZUGSÁG

A JELEN ÉS A JÖVŐ A MOSTBAN VAN - OSZD MEG, ADD TOVÁBB

A nagy hazugság

 

Az idő és a tér foglyai vagyunk, látszólag. Azt hisszük, minden előttünk illetve mögöttünk van időben és térben. Ez nem igaz. Több dimenzió létezik, és a VALÓSÁG az nem a háromdimenziós térben - A MÁTRIXBAN - van.

A mátrix egy teremtett háromdimenziós hazugság, ami az idő és a tér fogságába zárta a világot és eltakarja a valóságot a szemünk elől. Az igazi valóság NEM AZ, AMIT A KÉT SZEMEDDEL LÁTSZ. A mátrix sűrű, nehéz, fojtogató. Rácsok közé zár.  Elhiteti velünk, hogy minden úgy van, ahogy látjuk. NEM ÚGY VAN.

A SZERETET AZ EGYETLEN, AMI ÁT TUD MENNI A TEREN ÉS AZ IDŐN. A szeretet mentén rezgő EMLÉK és a szereteten rezgő LÁTOMÁS. Az emlék is látomás formájában jelenik meg, az álom úgyszintén.

Nem gondolkoztál még azon, ez miért van így?

“Volt már olyan álmod, amiről biztosan tudtad, hogy valóság?” /Morhpeus - Mátrix/

Azért látomás az álom és az emlék is, MERT EGY MÁSIK DIMENZIÓBAN MOST TÖRTÉNIK ÉS MEGTÖRTÉNIK.

“Ami megtörténhet, az  meg is történik.” /Murhpy/

Amikor a jövőbe látunk, akkor egy másik dimenzióba látunk, AHOL AZ ÁLTALUNK ELKÉPZELT TERVEINK MEGMUTATJÁK MAGUKAT ÉS AZT, HOGY VALÓSÁGOSAK, AZAZ MÁR MEGTÖRTÉNTEK, és a másik dimenzibóban az, ami most itt jövő, ott jelen, megint egy másikban a múlt.

Sok?

Tágítsd ki az elméd és igenis kényszerítsd magadat gondolkodásra, ugyanis AZ AGYAD NEM ÖT SZÁZALÉKOT KÉPES HASZNÁLNI.

Einstein sem öt százalékot használt. Ő is humanoid volt, a “homo sapiens” fajból, /állítólag/, te is egy vagy vele. Tehát képes vagy gondolkodni tágabb dimenzióban, időben és térben, mint ami most körülvesz.

Amikor éppen kikódoljuk a mátrixot, akkor átlátunk a fizikai síkon,  és amikor átlépünk a mátrixon, akkor meghajlítjuk a teret és az időt épp úgy, mint egy fekete lyukban. A pontból B pontba nem a fizikai síkon jutunk el, hanem az asztrális és mentális síkon, AMI AZ IGAZI VALÓSÁG. Amit látomásban látsz, az igazabb, mint amit magad körül. Ha nem tanulod meg kikódolni a fizikai síkot, nem éred el a többi dimenziót, ahol a jövőd a jelened, mert elhiszed, hogy be vagy zárva a mostba, és mindaz, amit látsz, az számodra elérhetetlen.

A szeretet mellett van még eszközünk arra, hogyan lépjük át a látszatot és a fizikai jelent, hogyan hozzuk a vágyott jövőt a jelenbe.

Ez pedig a hit.

MINDEN AZON MÚLIK, HOGY MIT HISZEL.

Be kell mérnünk, hogy MOST HOL VAGY, és aztán elhozni idő- és térhajlítással az asztrális és mentális síkon a jövőt a jelenbe. Feltéve, hogy hiszel és hogy akarod, hogy az életed megváltozzon.

Persze, ahhoz, hogy a jövőd megjelenjen egy másik dimenzióban, amit a SZÁMODRA LINEÁRISNAK HITT IDŐBEN HOZZÁD KÉPEST TÁVOL LÁTSZ, /az idő nem lineáris, a tér pedig nem stabil, minden változó a térben, a mátrixot úgy formálod, ahogyan te akarod, ezért TEREMTŐ AZ EMBER, az idő pedig MOST van, ami lesz az is, és ami volt, az is, egyetlen pontba össze lehet sűrűsíteni, ez akkor történik, amikor teremtünk/, ahhoz TERVET KELL KÉSZÍTENED.

“Ha nincs terved az életedre, lesz rá valaki másnak” /Tony Robbins/

 

Te döntesz, és te alkotsz.

Te törlöd el a jövődet, ha lejössz a szeretet rezgéséről a szeretetlenségbe, és te alkotod újjá a jövődet, ha visszatérsz. Tehát BÁRMELYIK PILLANATBAN MEGVÁLTOZTATHATOD AZ ELŐTTED IDŐBEN ÉS TÉRBEN LÉVŐ TÖRTÉNÉSEKET, ha ráébredsz, hogy a MOST AZ A JÖVŐ IS ÉS A JÖVŐ AZ A MOST IS.

Még egy érdekesség: a véletlen nem más, mint jövőbeli terveid jelenbeli megnyilvánulása, ahogyan terveid mentén az Univerzum felé kiadott kéréseidnek megfelelően megmozdul az idő és a tér.

Azaz a sorsfordulatokat, a véletleneket és végkimenetelt is te helyezted el a jövőben, a múltban megalkotott teremtéseddel.

Minden meditációval átnyúlunk a téren és az időn, mégpedig a szeretet rezgésén, ami felülírja a jelenlegi lehetséges jövődet, amennyiben eddig rosszul döntöttél és a jövőd nem olyan, amilyet te szeretnél.

Legyen minden most.

 

Eszter

 

elérhetőség és időpontfoglalás

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

Szólj hozzá

jövő mátrix valóság hit szeretet idő múlt tér jelen asztrálsík fekete lyuk látomás jövőbe látás mentálsík fizikai sík többdimemziós tér többdimenziós idő