2017. jún 04.

A szabadságod a szív döntései mentén születik meg

írta: Eszter 777
A szabadságod a szív döntései mentén születik meg

Plusz beszámoló a tegnapi fényhozó szerről

Az szabadságod a szív döntései mentén születik meg

Plusz beszámoló a tegnapi fényhozó szerről

 

A tegnap fényhozó szer /2017. június 03./ egy nagyon erős teremtés volt. Meghajlítottuk az időt és a teret a háromdimenziós síkra vetítve úgy, hogy az asztrálsíkon szembementünk a mátrixszal. Ehhez megfelelő létszám kellett és a “véletlenül” voltunk is elegen. Mindig minden szerre és meditációra illetve egyéni tanácsadásra vagy foglalkozásra az jön el, akinek el kell jönnie.  AKINEK A TERVEIBEN BENNE VAN, HOGY VELEM TALÁLKOZIK.

A fényhozó szer alatt visszakaptuk a saját szabad akaratunkat. Ez azt jelenti, hogy AMIKOR A SZERETETLENSÉG REZGÉSÉN REZEGVE ÉLSZ ÉS HOZOL DÖNTÉSEKET, azaz rosszul döntesz, amikor menekülsz a szeretet elől és az egó illetve a szív helyett az ész mentén döntesz, akkor NEM A SAJÁT SZABAD AKARATOD MENTÉN CSELEKSZEL! Olyankor éppen a mátrix marionettbábuként mozgat az árnyékkormánnyal karöltve és azt teszed, amit ők akarnak, hogy tegyél.

UGYANIS AZ EMBERISÉGNEK MÓDOSÍTOTTÁK A SZABAD AKARATÁT ÉS AMIT SZABAD AKARATNAK HISZTEK, AZ NEM AZ!

Ki is mondtam meditatív állapotban a szer alatt, hogy:

  • az egyetlen út a szeretet, a szabad akarat pedig maga a szeretet

  • a szabadság a szeretet mentén megélt és alkalmazott szabad akarat, ahol az adás a lényeg és nem a kapás, így van kiegyenlítődés, bizalom, kölcsönösség és rend, igazi, tiszta fény mentén létező rend. Új rend, amit a világ megélni vágyik.

  • a túlélés kulcsa pedig a szer-elem, mely az emberpárokat a saját szabad akaratuk mentén viszi előre a fény felé, pusztán azzal, hogy mindketten megtanulnak a szeretetben élni, és a szeretet mentén tervezni, alkotni, építeni és fényt adni egymásnak, egymást gyógyítani és másokat. A kölcsönösség és a mások boldogságához való hozzájárulás vezet át oda, ahol az élet könnyűvé, boldoggá válik onnan, ahol minden nehéz és a napok a soha véget nem érő várakozásban telnek.

Kék piramisokban jött le mindenkinek a VALÓDI SZABAD AKARATA, AMI A SZERETET ÉS A FÉNY FELÉ VISZ MINKET ÉS AMI NEM ENGED VISSZACSÚSZNI A MÁTRIXBA.

Megjelent Baál és Balora, Balora kehellyel, Baál arany piramissal a kezében és átadták az ősi tudást és erőt.

A szer első része lebegve, a szellemi síkon teremtve zajlott, a második részében láttuk, hogy egy virágos nyári réten ülünk egy ősi szertartás helyszínén, ami valószínűleg a Pilisben van, és totemekbe vezettük le az eddig keletkezett fájdalmat Földanya belsejébe, ahol a fájdalom elégetésre került.

Mindaz a fény, amit az asztrálsíkon láttunk, AZT ÁTHOZTUK A FIZIKAI SÍKRA.

Olyan magas rezgésű ősi mágia volt, amit őseink végeztek el több ezer évvel ezelőtt, és az akkori szereken több százan vettek részt.

Mindenki megérkezik a fénybe, aki átvált a szeretet rezgésére, és ELKEZD MÁSKÉNT GONDOLKODNI, illetve ELKEZD ÉREZNI.

Amitől fél az emberiség, az a fény, amely megvilágítja a hibáikat, a szeretet, amely mentén nem ők az elsők, hanem mások, és le kell tenniük az egocentrikus eddigi életükre jellemző viselkedést, amely a jelenlegi nem éppen vidám valóságukban is megmutatkozik, és félnek meglátni a mátrixot és rádöbbenni, hogy a valóság éppen a fordítottja annak, amit eddig hittek.

A tanácsadásaimon és a foglalkozásaimon mindig elmagyarázom mindezeket és azt is, amit az eddig cikkeimben írtam, például az előbbi “A nagy hazugság”-ban, a saját életedre rávetítve. Mert így, A SAJÁT ÉLETEDRE VETÍTVE tudod megérteni és alkalmazni az igazságot és a fény és a szeretet törvényeit, melyek azért voltak eddig az emberiség előtt rejtve, mert az emberek a fizikai sík börtönébe lettek kényszerítve.

Mindig mindenkinek hálás vagyok, aki eljön hozzám, és olyan erőt adok át, mellyel képes megváltoztatni a jelenét és elhozni a vágyott jövőjét a mostba.  SZERETET, HÁLA ÉS HIT, mint mindig, most is ezek vezetik át az embereket a nehéz szakaszokon. Eddig is csak ezek mentén élt túl az emberiség, még ha nem is tudták megfogalmazni, miért szeretnek, miért hisznek, vagy miért hálásak, de mindig ez volt a kulcs és most is ez, csakhogy most már jóval többet tudunk erről, és a hogyanokról is.

Minden nap hálát adok azért, mert az Univerzum titkai megnyílnak végre az emberek előtt és elhozhatjuk a fényt.

A szeren többen beszámoltak az eddigi sikerekről, amelyek azért történtek meg az életükben igen hamar, mert átváltottak és elkezdtek másként gondolkozni, mertek érezni, merték bevállalni a fájdalmat a későbbi öröm elérése érdekében. Mindig hálával tölt el, hogy ennek valamilyen módon a részese lehetek, és látom a fizikai síkon, hogy  kézzelfogható eredménye van annak, amikor valaki felismeri a mátrixot és elkezd kilépni belőle.

Köszönöm mindenkinek a tegnapot.

 

Eszter

2017. június 4.

 

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 0670 77 22 134

Szólj hozzá

szabadság fény szeretet szabad akarat szer szertartás fényhozó jó döntések szív döntései Baál Balora