2017. jún 05.

A szív terve

írta: Eszter 777
A szív terve

Ha ész helyett szívvel tervezünk, azaz érzésekkel

A szív terve

Ha ész helyett szívvel tervezünk,

azaz érzésekkel

A bombabiztos terv

 

A legegyszerűbb terv a szív terve. Nem kell hozzá éjszakákon át agyalni, sem állandóan résen lenni, vajon becsúszik-e valami a számításba: a szív terve megingathatatlan. A szív az érzések mentén tervez, míg az ész a gondolatok mentén. A gondolatok faramuci lények: képesek úgy változni, ahogyan az érzések változnak. Azonban az érzések nem változnak a gondolatok által ATTÓL A PERCTŐL KEZDVE, hogy a szív terve megszületik, mert AMIKOR AZ ÉRZÉS MÁR ERŐSEBB, MINT A GONDOLAT, AKKOR TUD MEGSZÜLETNI A SZÍV TERVE.

Az az érzés, amely bombabiztos, és amely megingathatatlan, a következők elegyéből születik:  szerelem, szeretet, bizalom, hűség, hit, kitartás, feltétel nélküliség, odaadás, a másik előtérbe helyezése önmagad előtt, a másik segíteni akarása, adni akarás, nyugalom, béke, harmónia, egyensúly.

Ezekből jön létre A TISZTA SZÍV TERVE, ÉS EZ A KÖVETKEZŐ.

Bármi történjék, szeretni, bízni és hinni, látni azt a pontot a jövőben, és nem letérni az útról. Jöjjön bármilyen vihar, örvény, félreérthető fizikai síkú szituáció, kitartani az mellett, amit ÉRZEL.

NEM FONTOS, MIT GONDOLSZ, A GONDOLATAID SOKSZOR MÉG KÖVETIK A FIZIKAI SÍKOT, mert az agyad így lett megalkotva. Azonban a faramuci, nem valós gondolatokat felül tudja írni az ÉRZÉS. A bombabiztos, megingathatatlan érzés, ami a fentiek elegyéből született és amit semmi nem tud letéríteni az egyetlen, igaz valóságon járt útról.

A szív útja ez.

A lélek próbája ez.

Az intelligencia magasabb rendű használata.

MERT MIT SEM ÉR ÉSZ A SZÍV MELLETT, AMIKOR NEM AZ ÉSZ TESZ BOLDOGGÁ, HANEM AZ ÉRZÉS.

Ez a legegyszerűbb terv. A szerelem terve, melyben nincsenek apró részletek, melyeken megbukhat az egész. Az egységben nem kell többé játszani.

 

Eszter

2017. június 05.

 

elérhetőségem és időpontfoglalás: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

Szólj hozzá

szerelem szeretet igazság hűség bizalom kitartás odaadás feltétel nélküliség szív terve