2017. jún 06.

Magadat adod

írta: Eszter 777
Magadat adod

A Fényhozó Szava II.

A Fényhozó Szava

 

II. Magadat adod

 

A fizikai térben, az anyagban csak a tested van. Egy hordozó, egy héj. Semmi több. Ami belül kitölt, az a lényeg. Bontakoztasd ki. Törje át az anyag falait a lélek és a tudat ereje. Több vagy, mint aminek látszol. Mutasd meg. Mindenkinek épülésére, javára szolgál, sokan csak lemásolnak majd, de az is éppen elég, majd menet közben a saját részeiket hozzáteszik, hogy kialakuljon mindenki részéből az egység. Mások megújítják és még többé teszik azt, amit te mutatsz, megint mások teljesen az ellenkezőjét fogják tenni. Ne zavarjanak mások döntései. Ne befolyásolj semmit. Add magad, mindig. El fogják fogadni, mert szükségük van a bátrakra, az erősekre, akik mernek különbözni.

Végül majd a kevés más-ból lesz a sok, és a tömeg, akik emelik a többieket. Te csak mindig maradj önmagad, még ha nehéz is, mert ez az egyenes út. Ha ráléptél, ne térj le, ne add fel. A kitartás önbizalmat ad, a következetesség tartást. A hit erőt, az erő pedig szabadságot.

Tanítsd a szabadságot, mert a világnak erre nagy szüksége van, azzal, hogy mersz szabadon élni. Ez következik most a világban, efelé haladtok.

Élj úgy, hogy a fizikai síkon csak a napi rutint végzed, közben dolgozik az elme, áramlik a lélek, teremtesz és adsz, érzéseket és fényt. Minden helyzetben keresd, hogy adhass. Mindenki fény és mindenki tűz, erőt kér és erőt ad. Adj, hogy kaphass, hogy azután még többet adhass.

A világ fordítva működik. Mindent fordítsd meg, mintha te magad egy tükör lennél. Mintha egy olvasott szövegre tükröt tennél és a szavak visszafelé nyernének jelentést.

Ne feledd, hogy csak a háromdimenziós világ működik fordítva, a többi sík és dimenzió nem. Ott a valóság és az igazság van.

Ha mered magad adni akkor is, amikor a fizikai síkon magad körül éppen az ellenkezőjét látod és az eszed azt kiabálja: Ne!!, akkor hallgass leginkább a szívedre, és ha mindaz, amit ekkor teszel, még a legnagyobb őrültségnek is tűnik, tedd azt!

A világot mindig az “őrültek” /azoknak kikiáltott újítók, forradalmárok, mesterek/ változtatták meg jobbá és vitték előre.

Legyen ez a vezérfonál: mindaz, ami most meghökkentőnek, merőben másnak vagy újnak tűnik, akár neked kell tenned, akár más teszi feléd, az a helyes út, próbáld ki, kísérletezz, szabad vagy!

 

Baál

 

2017. június 06.

 

Eszter

 

elérhetőségeim:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

 

Szólj hozzá

fényhozó