2017. jún 11.

Az átváltozás

írta: Eszter 777
Az átváltozás

A pillangó

Átváltozás

A pillangó

2017 nyarától

 

A harmóniát, ami érkezik, megelőzi a pillangó első szárnybontogatása, amikor az újjászületés már megvolt, de még csak próbálgatja a szárnyait. Első lépések az új világban, ahol már nem tud illúziókba kapaszkodni, se másokra felelősséget hárítani, nincsenek tükrök, nincsenek fogódzók. A jelen van és pont.

Ebben szárnyal a lélek pillangója, és fél még a szabadságtól, de tudja, hogy jó felé repül.. és semmi nem állíthatja meg.

A fényben minden tiszta, nincs kétség semmiben, tapasztalatszerzés, tanulás, fejlődés és igazság van.

Se kibúvó, se játszmák. Csak az a pillangó tanulja meg használni a szárnyait, aki betartja a maga elhatározását, hogy mostantól bátor lesz és magasabbra repül, mint eddig bármikor, még akkor is, ha a végtelen nagy és veszélyesnek tűnik, minden méter erőfeszítés, de közben a szárnyai, a lelke és a tudata egyre erősebb lesz. Minden egyes méterrel,

Nem lefelé repül, nem engedi, hogy a könnyű út éppen csak a föld felett pár méterrel tartsa… hanem kibontakozva megmutatja, hogy a lélek pillangója a harmónia és az egyensúly.

Ahogy emelkedik felfelé, újabb és újabb dimenziókat tapasztal meg. Felfedezi, hogy a világ sokkal több, mint amit eddig tudott róla. Ráébred a képességeire és arra, van egy arany út, amelyet csakis neki terveztek a nagy kerek egészen belül, és most, hogy már igazán szárnyal, minden percét élvezni fogja az útnak, a cél pedig már nem is lesz fontos. Csak az út, a szárnyalás, a játék és az egység, melyet minden percében megél. Látja a többieket is, ahogy ők is járják a maguk útját és a sok út egy közös pontban találkozni fog majd...

Ahogy még magasabbra merészkedik, felülről látja a világot és rájön minden igazságra és minden hazugságra, amiket a fény eltöröl majd, idővel. Minél több lesz a szárnyaló, bátor pillangó, akik merik megismerni a láthatatlant, annál több lesz az igazság és kevesebb a hazugság.

Idővel majd az első pillangókat sok újabb követi, és végül fényükkel beragyogják az eget, megmutatva, hogy lehet együtt, egymást felemelve, a magasban egységben élni úgy, hogy a magasság csak dimenzionálisan magas, valójában mégis mindenki egy és egyenlő egymással, éppen ezért követik majd az első pillangókat mások.

Vannak olyan síkok és dimenziók, ahol sok mélységes titok lappang, felfedezésre várva, és olyan erő, amit az emberek csak akkor találnak meg magukban, ha mernek önmaguk lenni és kockáztatva a megszokottat felemelkedni a fénybe, ahol az, hogy minden percben önmaguk lehetnek, azt is jelenti, hogy a világ a Vízöntő korában nem gyermekként, hanem felnőttként viselkedik és megtanul felelősséget vállalni. Minél több a felnőttként viselkedő felnőtt, annál boldogabbak lesznek a gyereknek látszó felnőttek ezen a bolygón, hiszen a világot nekik hagyjuk hátra.

Ők már most is pillangók és SOHA NEM VOLTAK BÁBOK.

 

Eszter

 

az igazság fénye az életedben, átalakulás, önmagad megtalálása

lélekemelés és változás a fizikai síkon

átalakulás és újjászületés

spirituális tanácsadás, mélymeditáció, mag mágia

teremtés és tisztulás

jelentkezés:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

2017 nyara