2017. jún 13.

BALORA ÉBRESZTÉSE BENNED - A SZENT GRÁL BENNED VAN

írta: Eszter 777
BALORA ÉBRESZTÉSE BENNED - A SZENT GRÁL BENNED VAN

Újabb igazság, amit az emberiség nem vett eddig észre, pedig az orruk előtt volt

BALORA ÉBRESZTÉSE BENNED

A Szent Grál benned van

A NŐISÉGED KULCSA BALORA EREKLYÉJE

Balora elmentett neked egy ereklyét a Szíriuszon, ami aktiválja a mágikus képességeidet, mellyekkel kézben tudod tartani az időt és a teret, a valóságodat, gyógyítani, tanítani, segíteni tudsz

 

Balora ereklyéi minden nőben ott vannak. Az ereklyéi a "szent grál" néven váltak ismertté, és az emberiség azt hiszi, hogy ezt egy helyen kell keresni, de az ereklyék, azaz a szent grálok nem más mint a női méh. Ezt Da Vinci is bekódolta már nekünk és a Da Vinci kódban olvashatjátok, odáig tudta megfejteni a talányt az író, hogy a szent grál az a női méh.

Odáig már sajnos nem jutott el, hogy a szent grál az Balora ereklyéi és minden nőben benne van.

Balora a nőkbe ilyen módon rejtette el az ősi tudást a fizikai síkon, az asztrális síkon pedig a Mag Piramisba és más asztrális képződményekbe.

A mentális síkon is van egy ereklye, Baál ereklyéje, amit a férfiakban rejtett el és ez a TISZTÁNLÁTÁS FÉNYE, amely NEM A KORONACSAKRÁHOZ, HANEM A HARMADIK SZEMHEZ KÖTŐDIK, a férfiak onnan teremtenek, a nők pedig pontosan onnan, ahol a a méhük van, a kettes csakrából, azaz a szakrális csakrából, az ösztönközpontból.

A nő ezért érez, a férfi pedig lát, és ITT NE A SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEKRE GONDOLJATOK, hanem a nő ÁTÉRZI a valóságot, a férfi ÁTLÁTJA.

Amennyiben le vannak tisztulva.

Ma egy nőt mentettem a mátrixból és a vegetáló állapotból.

Szó szerint úgy nézett ki a dolog, mint amikor egy halottat újjáélesztenek. Ahogy beleáramlott Balora energiája, fellélegzett ÉS ÉLNI KEZDETT.

Az egyiptomi "halottfeltámasztás" biztos vagyok benne, hogy távolról sem egy fizikailag halott test feltámasztása volt, hanem a valódi őslélek visszaáramoltatása a testbe és a tudatba, a lélekbe. Tehát ÖNTUDATRA ÉBRESZTÉS, kihúzás a mátrixból, amely már a sumérok korában kezdődött.

A képen azt a varázskört láthatjátok, amit a mágia közben használtam, hogy a nőt kihozzam a fénybe és felébresszem, feltámasszam.

Baál és Balora egységben tud létezni, mert egyek minden létező síkon és dimenzióban és ez mostantól a Földön érezhető lesz.

Ez akkora erő, amit az emberi elme felfogni képtelen, csak érezni tudja a szív.

A női energia visszatért a fizikai síkra, az az ereklye kelt életre, amit Balora elmentett bennünk, nőkben.

Most azt a folyamatot kezdtem el, amikor ezt az erőt visszaadom a nőknek.

Akiben felébresztem önmaga ős-lelkét és ős-tudását, azaz Balora benne elrejtett lélekrészét, az ÖNMAGA TUD LENNI, A KÜLDETÉS, BŐSÉG, SZERETET ÉS BOLDOGSÁG ÚTJÁRA LÉP, mert visszaadom, amit addig elrejtett magában, talán éppen az inkvizíció korában máglyán lett elégetve A BALORÁBA VETETT HITE MIATT /nők millióit végezték így és más módokon ki/, és akkor a lélek akkora traumát szenvedett el, ami miatt elrejtette magában Balorát.

Ezért közvetítette ma Balora nektek /egy poszttal lentebb/, hogy a hamis isten azt hitte, a nő gyenge, de nem gyenge, csupán álracban jár, hogy ne ismerjék fel.

Balora leveti az álarcot és megmutatja a világnak, hogy minden mágia, maga AZ ÉLET IS MÁGIA, mindent körbefog az ő évezredekkel ezelőtt elrejtett mágiája, mely most tör elő Földanyából a felszínre, és átformálja a világot olyanná, amilyennek lennie kellene most, ha a hamis istent nem ültetik az őt nem megillető helyre és nem hitetik el a világgal, hogy csak a fizikai sík létezik.

A fizikai sík csak egy játék. A mátrix.

Nem a valóság!

A valóság a lélekben és a tudatban kezdődik!!!

Ha szeretnéd, hogy helyreállítsam benned a mágikus nőt, aki a valóságot és a fizikai síkot a kezében tartva önmaga tud lenni, ezáltal el tud vonatkoztatni a megtévesztő mátrixtól, ha szeretnéd, hogy visszaadjam az elveszett tudásodat és az ősi nőt, akit eltemettél magadban, a mágikus Balorát, akkor jelentkezz.

esztermagegyseg@gmail.com

 

Eszter

Szólj hozzá

Szent Grál Balora az igazság a Szent Grálról