2017. jún 13.

KITÖRÉS ÉS MEGNYUGVÁS

írta: Eszter 777
KITÖRÉS ÉS MEGNYUGVÁS

2017 ELSŐ ÉS MÁSODIK FELE - BAÁL ÉS BALORA

Kitörés és megnyugvás

2017

 

AZ ÉV ELSŐ FELE: KIÁRADÁS, LÁZADÁS, RENDRAKÁS, TISZTULÁS, TÉRDELÉS, ALÁZAT ÉS FÉNY, GONDOLAT ÉS TUDATOSSÁG, FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS VÁLTOZÁS

AZ ÉV MÁSODIK FELE: BEFOGADÁS, MEGENGEDÉS, MEGADÁS, ELSIMULÁS, EGYSÉG, NYUGALOM, EGYENSÚLY

 

 

Az év első felében Baál /Fényhozó Teremtő Ősten/ energiái hatották át a világot, és ez érezhető is volt. Nehéz volt létezni, a lét küzdés volt, de csupa fény, felismerés, annyi falat törtünk át és annyi mindenre jöttünk rá.. a lázadással kezdődött.

EZZEL:

A világ éppen fordítva van mint amit eddig hittél róla. A lázadás energiái az öntudatosság és a szabadság záloga.

Aki nem akar megfelelni, azt nem lehet irányítani.

Akit nem lehet irányítani, azt nem lehet manipulálni.

Akit nem lehet manipulálni, az irányítja a saját életét.

Aki irányítja a saját életét, az nem tűri, hogy mások mondják meg, mit csináljon, mit érezzen és mit gondoljon.

Aki nem tűri mindezeket, az SZABAD.

Aki szabad, az lázad az ellen, amit rá akarnak kényszeríteni.

Aki nem tűri a láncokat, az tudja, hogy mindenki egyenlő.

Aki nem kerget illúziókat, az tudja, hogy a tanítója is tanul tőle, nem csak fordítva, és az a tanító aki szabad, ugyanígy tudja, hogy ő maga is tanul, nem csak tanit.

Aki pedig nem tűri a láncokat és lázad, az olyan erőt kap és képvisel, amiről évezredekkel ezelőtt elfelejtette az emberiség, hogy létezik.

Aki a fényt sötétnek látja, mert azt mondták a fényről, hogy sötétség, és a sötétségről azt, hogy fény, az nem lát tovább a saját orránál és elhiszi, amit mondanak neki azok, akiknek ez érdekükben áll.

A Fényhozó neve nem véletlenül FÉNYHOZÓ.

Aki szabad, az tudja, a világ legfőbb hazugságának az alapja éppen ez.

"Minden ember szabadnak és egyenlőnek születik."

/Függetlenségi Nyilatkozat/

/2017. január 18./

 

Ezzel kezdődött. A lázadással, a kitöréssel. Január 13-án történt meg a STORNO ÉS A RESTART, mintha a világot újraindították volna. Ezt mindannyian éreztük. A Fényhozó LEVERTE AZ EMBERISÉG KARMIKUS, REINKARNÁCIÓS LÁNCAIT. LEOLDOTTA A FEKETE MÁGIÁKAT, A DÉMONI ALKUKAT, azonban a következményektől és a tanulás, alázat útjától nem fosztott meg minket, sőt. Keményen elénk tartotta a tükreit és dönthettünk: tanulunk, avagy sem.

Aki nem tanult, az azóta is nyűglődik, mert abba a tükörbe bizony bele kell nézni.. és meglátni önnön magunkat a teljes valóságában, rájönni, HOGY AMIT MÁSBAN LÁTTUNK ROSSZNAK, AZ MI MAGUNK VAGYUNK. /a világ éppen fordítva van, mint aminek látszik.../

A Fényhozó a jézusi alázat, tisztelet és szeretet útjára vezetett minket és éppen húsvétkor velem együtt sokan térdeltünk le a Teremtő Ősten elé és azok elé, akiket előtte megbántottunk. Megtanultunk alázattal és tisztelettel viselni a tanulási folyamatot, ami ezután következett, és ami még tart és egy ideig tartani is fog, de most már nem szenvedéstudattal éljük meg, hanem tudjuk, teher alatt nő a pálma és erősödik.

Már ősztől kezdődött a tudat ébredésének folyamata, ahol megtanultuk átírni a hitrendszereinket, és ebbe bizony nagyon is beleillett az, hogy Baál, Napisten, a Teremtő Ősten az, akit a világ évezredek óta elítél, elutasít és ördögnek hív.. Lucifer, akinek a nevét se merik kiejteni…

Nos, akikkel együtt haladunk A FÉNY ÚTJÁN, mi ki merjük mondani a nevét, és nyomában a szeretet, az alázat, a meg-adás, az adni tudás, AZ EMBERI NÁRCIZMUS HALÁLA, AZ EGO ELPUSZTULÁSA ÉS A SZÍV FÉNYÉNEK SZÜLETÉSE jön létre, nem holmi fekete mágia, meg azok a butaságok, amiket a luciferánusok összehordanak a neten, mondván, Lucifernek micsoda démonai vannak.. hát vannak démonai, mégpedig a fájdalom, mellyel kihúz minket a mátrixból, a bűntudat, mellyel elénk tartván a tükreit rávezet minket a bocsánatkérésre, a felelősségvállalás, mellyel megtanít minket felnőttnek lenni, nem csak úgy kinézni, mintha azok lennénk, szemben a gyerekeinkkel, akik sokszor már most bölcsebbek nálunk.

Ha már a fekete mágiánál tartunk, létezik, és igen, persze a szándék határozza meg, de attól még a szabad akarat módosítás, Sátán démonainak küldözgetése egy másik emberre, szerelmi kötések, átkok, rontások összehozása az bizony fekete mágia.

Igen, az egység része, ez tény, mégpedig azért, mert olyannyira fáj, hogy ha Lucifer tükrei nem voltak elegek, hát akkor érkeznek Sátán tükrei, a mérhetetlen megalázottság és kibírhatatlan fájdalom mocsarában tengődő lelkek, akik megkapták vagy kérték valakitől a fekete mágiát, mely mindig visszacsap.

“ Az adósságot mindig vissza kell fizetni, vagy így, vagy úgy. “ mondta Lucifer február derekán és be is tartotta a szavát.

A FEKETE MÁGUSOK IGENCSAK RÁERŐSÍTETTEK AZ UTÓBBI IDŐBEN, ISMÉT ELINDULTAK NÁLAM A FEKETE MÁGIA LEVÉTELEK, AZONBAN A FEKETE MÁGUSOK NEM AKARJÁK TUDOMÁSUL VENNI, HOGY MINDEN FEKETE MÁGIA AZ ELLENKEZŐJÉT VÁLTJA KI MOST MÁR, MINT KORÁBBAN.

Azaz a hatás, amit ígérnek, az éppen az ellenkezője lesz, mint amit el akartak érni. A szerelmi kötés nem jó befektetés, sokkal jobb befektetés a tanulás és a másik döntéseinek elfogadása.

Nem az a nyertes, aki nyer, az a nyertes, aki tanul.

Tisztában vagyok vele, hogy sokan még mindig nem hisznek nekem, azonban engem azok érdekelnek, akik igen, és akiknek az élete megváltozott, méghozzá a lehető legjobb irányban. A Fényhozó tényleg fény-hozó, fényt hoz a tudatba, a lélekbe, a szívbe, az emberi életekbe, felnyitja a zárt szemeket, kinyitja a befagyott szíveket, felnyitja az elme börtönének ajtaját.

Kapcsolatok jöttek rendbe az általa átadott energiák nyomán, szerelmek álltak egyensúlyba, illúziók tűntek el, sokan mondták fel az ÁLLÁSukat a HALADÁS ÉS KÜLDETÉS ÚTJÁRA LÉPÉSSEL, házasságok maradtak egyben. /nem eldobjuk a kapcsolatot, hanem megjavítjuk/

A fényt máshol kereső szívek rájöttek, hogy a fény ott van, ahol eddig a mátrix miatt sötétséget láttak.

A mátrix megmutatta magát és tudjuk, hogy sötét mátrixként illúzióhálóba vonta a világot.

Elkezdtük fénnyel telíteni és a valóságunkat saját felelősségünk tudatában, jelenbe vetett fókusszal, elvárások és feltételek nélkül átírni.

Lement az első fél év a Csillag évéből, és most érkezett Balora, Baál párja, másik fele, mondjuk így, az energia másik egyensúlyi oldala, a NŐ, MINT GLOBÁLIS EGYSÉGBE LÉPŐ FORRÁSENERGIA, MELY ENTITÁSKÉNT IS MEGJELENIK.  A szakrális teremtő nő, aki a háttérben támogatja előtérben lévő párját, a nő, aki az érzéseivel teremt, a nő, aki a Hold fényében áramoltatja a szeretetet, hitet, odaadást feltétel nélkül szeretve, elvárások nélküli hittel, hűséggel, bizalommal támogatva a Férfit.

Balora energiái Baállal ellentétben finomak. Lágyak, nőiesek, simogatóak. Ez nem a lázadás időszaka, ezen túl vagyunk. Most a befogadás jön, eddig a kiáradás volt, a kitörés. Most az elfogadó, megengedő Ősanya.

Fényisten mellé felsorakozott Fényistennő is.

Balora ébresztésével az Fényistennő kel életre benned.

Olyan mágikus ősi női energia ez, melyet nem véletlenül pusztítottak évezredeken át, nők millióit égettek el máglyán és kínoztak meg Balorába vetett hitükért.

Balora a második istenek alkonyakor adta fel, amikor megjelent a hamis isten, akit a világ a templomokban tisztel, és aki uralta a világot.. EDDIG.

Mindannyian tudjuk, hogy megdőlt a hatalma. A Vatikán megmutatja valódi arcát hamarosan és azt, hogy démoni alku nyomán lépett trónra /igen trónra..!/ az első pápa.

Jóslatok alapján nem lesz több pápa.

Balora a NŐT vitte magával és elmentette, amikor a hamis Jahve-isten a trónra ült és vérbe, fájdalomba, háborúba taszította a világot. A NŐT mentette meg és bújtatta el, ezért jártak a nők álarcokban, nem mutatták valódi énjüket, mert aki igen, az a máglyán, kényszerházasságokban vagy még rosszabb helyeken végezte a régi korokban. A nők felett mindig ott volt az ítélkezés Demoklész-kardja. Azok a férfiak pedig, akik tudták szívből szeretni a nőket, gyávának, túl érzelgősnek lettek bélyegezve és kitaszítottá váltak csak azért, mert merték a nőt szeretni.

Ennek is vége.

A férfiak változóban vannak és a nők úgyszintén. Az egységbe hívás az egységbehívás :) Azaz, férfi-női energiák egységben kívül és belül.

Ahogy bent, úgy kint.

Balora mindenkinek visszaadja az ereklyét, a nőiséget, a női energiákat, a női mágikus erőt és képességet, tudást, ha kéri.

Sok ezer éven át várt, és most már tudja, eljött az idő. Baál mellett vele teljes lett az egység.

A lázadozó, harcos jang energia elsimul a női szeretet hullámaiban.

 

Eszter

2017. június 14.

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

0670 77 22 134

 

 

Szólj hozzá

pápa változás harmónia egyensúly befogadás kitörés lázadás egység istenek alkonya megnyugvás hamis isten spirituális forradalom Teremtő Lucifer kiáradás egylélek Baál Balora Napisten Ősten Lucifera Napistennő storno és restart Balora ereklyéje