2017. júl 02.

A szeretet megmérettetése - az egységért

írta: Eszter 777
A szeretet megmérettetése - az egységért

2017. júliusa - a szív útján találkoznak akik egymás felé haladnak

A szeretet vizsgája

A megmérettetés

A különbségtétel képessége

A szeretet és az egység

A szív útja egymás felé vezet

 

2017 júliusa

 

Látványosan szétválás zajlik. A különbségtétel hiányában szenvedőkre és a különbségtételt értőkre. Azok, akik elmerülnek az illúzióban - a mátrixban - és azok, akik nem.  Amikor végigmész az utcán látod őket. Látod, hogy mintha ők nem is látnának téged. A mobiljukat nyomkodva gyakorlatilag neked mennének, ha nem állnál félre. Te figyelsz, ők nem figyelnek.

Szeretnéd őket felébreszteni.

Megrázni a vállukat, hogy hé ember! A viber, facebook, whatsapp uralta illúziótér nem a valóság! Az emberi agy nem tud különbséget tenni az között, ami ott van valóságosan és az között, ami nincs ott. Ezért veszélyes eme teremtett illúzióban elmerülni.

Mert kreált valóság.

Az igazi valóság az veled kezdődik, a mostban.

A szétválás azok között is zajlik, akik különbséget tudnak tenni a befolyásolás, hazugság, hamisság, rosszindulat és az őszinte, tiszta szó között. A szép szavak nem igazak, az igaz szavak nem szépek. Ez tény.

Nem az fogja neked az igazat mondani, aki azt mondja, amit hallani akarsz, hanem aki kimondja, amit gondol, érez, illetve ha magadról kérdezel, azt mondja, amit lát, gondol, érez rólad, tud és amit logikailag is összerak, vagy éppen emberismeretből, mert az akar igazán segíteni neked, aki felvállalja, hogy utálni fogod érte, nem az, aki mézesmázosan körberajong, majd a hátad mögött beléddöfi a kést.

Az igazak és a hamisak között a különbség az, hogy az igazak meghökkentőek, MÁSOK, nem úgy viselkednek, ahogyan azt te elvárod tőlük, mert tesznek az elvárásaidra és a megfelelésre. Ők nem akarnak megfelelni, mert tudják, hogy az egyetlen helyes út a szív útja és az mentes az elvárásoktól és a megfeleléstől.

A hamisak pontosan olyanok, amilyennek szerinted lenniük kell. Nem térnek el a “normálistól.”

Ki mondja meg, mi a normális?

A világot mindig azok vitték előre, akik mások voltak és akiknek nem hittek, akik igazat mondtak és nem köntörfalaztak, nem finomkodtak. Akik bele mertek nyúlni olyan dolgokba, melyekbe más nem.

Feltalálták az áramot, a peniccilint és még sorolhatnám.

Ha különbséget akarsz tenni, csak úgy tudsz, hogy az az igaz, ami kimozdít a komfort zónádból. Ami meghökkent, elgondolkodtat, egyáltalán gondolkodásra késztet. Ami nem beetet, hanem megmozgat.

Júliusban minden meg fog mozgatni, és számtalan tükör-helyzetet fogsz kapni, ahol különbséget kell majd tudni tenni igaz és hamis között. A szeretet és a szerelem is meg fog mozdulni.

Újabb álarcok és leplek hullanak le, azok az emberek, akik nem tartoznak össze, szét fognak válni, mert a közös dolguknak vége.

Akik összetartoznak, EGGYÉ FOGNAK VÁLNI, ha minden megnyilvánulásuk őszinte lesz, tiszta és egyértelmű. Ezt ne feledd. Nem magától fog jönni a szerelem, a beteljesülés. Tenned kell érte, mégpedig úgy, hogy őszintén teszed azt, amit érzel, kimondod, amit gondolsz, és magadhoz is őszinte vagy.

Kíméletlenül.

Az ember magának tud a legkiválóbban hazudni. Akár egy életen át. Sokan ezer és ezer tükör után sem ébrednek fel. Mások azonban most fel fognak ébredni és rádöbbennek, amit másban láttak eddig, az bennük volt.

Soha nem késő megtanulni különbséget tenni és nem csak a külvilágról, hanem magadról is.

Mi az, amin változtatnod kell?

Miért nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd?

Biztos, hogy ezért más a hibás???

A bűnbakot a legkönnyebb megtalálni mindig, mindenre. Az emberiség már csak ilyen. A felelősségvállalás elkerülésére egész arzenál áll rendelkezésre. A hiba sokszor éppen annak a készülékében van, aki olyan fennen okol másokat, sőt, ha az élete sehogysem működik, akkor minden bizonnyal benne van változtatni való.

Az emberiség szétválása a felelősséget vállalók, alázatra és önmegismerésre, változtatásra hajlandók és azok között zajlik, akik minderre nem képesek. Másokat okolnak, mindenért a kormány, putyinbácsi, viktorbácsi a felelős, meg a szomszéd és a többi.

Az, hogy létezik egy igen forró nagypolitikai helyzet, létezik Illuminati, ez igaz. Azonban az is igaz, hogy van egy saját élet-szív tered, ahol azonban te vagy az úr. Teljesen mindegy, hogy mi történik a fejesek között, ha te a szeretet mentén élsz és cselekszel, másokat is erre tanítasz, /akik kérik/, őszintén, szívből élsz és különbséget tudsz tenni, nem ítélkezel, nem támadsz, nem alakoskodsz és nem hordasz álarcokat, akkor mindaz, ami odakint a nagyvilágban történik, nem valószínű, hogy téged érinteni fog, mert akkor is tudnád, mit kell tenned, ha kitörne egy harmadik világháború, amit azok annyira akarnak.

Sokszor érzem, hogy olyan hatalmas a fény és a szeretet amit a felemelkedő, fényben-szeretetben rezgő kritikus tömeg kibocsát a Földön, hogy mindaz, ami fenyegető rémként magasodik fölénk már évtizedek óta, nem tud megtörténni olyan élesen, ahogyan azt ők kitalálták. Valami történik, ez tény.

Látványos kettéválás.

Hatalmas, égbekiáltó különbségek ember és ember között.

Igazak és hamisak.

Egy új világ van épülőben, egy új energiák mentén, szeretettel áthatott tiszta világ, ahol azok élnek, akik már döntöttek, hogy megváltoznak, fejlődnek, másokat segítenek, teszik a dolgukat, amiért itt vannak. Akik látják, hogy mindaz, ami a telefonnyomkodó embertársukat lázban tartja, a hamis szavak egyvelege, a sok ruha, csillogás, külcsín, anyagiak, teljesen felesleges. Az igazi boldogság és szeretet nem itt kezdődik, hanem ott, amikor adsz, és csak azért adsz, mert adni akarsz, nem azért, hogy kapj valamit, és ez az emberi kapcsolatokra vonatkozik.

Elvárásmentesség.

A július meghozza neked a próbát, vizsgázol újra: tudsz-e elvárások nélkül, megfelelés nélkül, különbséget téve a szív és az ész szava között csak adni. Egy olyan embernek, akinek a boldogsága fontos neked.

Szívből.

 

A különbségtétel képességét tanulni kell.

Olyan ez, mint amikor Koppány és István idejében kettévált az ország az ősi vallást követőkre és a német-római pártiakra.

Sajnos akkor azok győztek, akik a magyarsággal elhitették, nincs más út, mint behódolni. Azt azért kevesen tudják, hogy mindezt elég komoly megfélemlítéssel, kivégzésekkel és kínzásokkal is alátámasztották, és tilos volt kiejteni régi isteneink nevét.

Ma már más kort élünk.

Minden sokkal lágyabb, nyugodtabb mederben zajlik.

Mihály szavai számomra úgy igazolódnak be az “először jön a tűz, aztán a víz, aztán a hamu..” és a háromnapos elbújással kapcsolatban, hogy ezek most történnek, de jóval lágyabban, és Mihály szavait, ahogyan minden kinyiltatkoztatást, részben metaforikusan, részben pedig úgy kell értelmezni, hogy most történik mindez, de jóval vontatottabban, lágyabban, távolról sem úgy, ahogyan az a történelem korábbi koraiban megesett.

Mindennek a lágyságnak, könnyítésnek, nem olyan durva, hirtelen történéssorozatnak az oka talán éppen az, hogy a Föld számtalan embere ELKEZDTE MEGVÁLTOZTATNI A VALÓSÁGOT, FELFÉNYESÍTENI A SÖTÉT MÁTRIXOT AZZAL, HOGY UGYANNARRA GONDOLUNK ÉS UGYANAZT TEREMTJÜK: békét, világegységet, harmóniát, szeretet, áramlás, nyugalmat és egyensúlyt.

Ha sok sok ezer, millió ember gondol és érez ugyanúgy, sok éven át, annak a következménye lehet jó és rossz is. Most, mivel az emberiség öntudatra ébredt, és a jóra gondolunk, a jót cselekedjük és a jót kívánjuk, a valóság elkezdett végre a jó irányba változni.

Ehhez még tudatosan spirituálisnak sem kell lenni, Magdi néni a szomszédban, aki mindig megkínált téged kiskorodban sütivel, ugyanolyan fényt és szeretetet, pozitív gondolatokat bocsátott ki magából, mint a barátnőd, aki egész nap meditál és a világbékét kéri.

Mindegy, hogyan csinálod, a lényeg, hogy szívből csináld.

A júliusi megmérettetésen a szíved kerül megmérettetésre.

Szeretni könnyebb, mint nem szeretni, és könnyebb nem akarni, mint akarni.

E két dolog között, szeretve élni és nem akarni valamit mindenáron, e kettő között van az a finom egyensúly, ami az elvárás mentesség és a feltétel nélküliség.

Nehéz elvárások és feltételek nélkül élni, de ha megtanulod, előbb-utóbb nem félsz, hanem rájössz, sokkal inkább megkapod mindazt, amire szükséged van, ha nem akarod mindenáron megkapni.

Nem elengedni kell, hanem nem akarni. Kitárni a szíved és engedni, hogy jöjjön mindaz, aminek jönnie kell, és azt szem és szív előtt tartani, hogy nem csak te létezel, hanem ő is, és neki vajon mi a jó.

Ez nehéz döntésekkel jár olykor és nem mindig örömteli, de amikor ráébredsz, hogy éppen ez  mentén szűrődik ki, hogy ki az, aki ugyanúgy feltétel nélkül áll hozzád, és nem kell neki megfelelned, akkor megkönnyebbülhetsz, mert azok, akik magukat szeretik benned és nem téged, akik nárcisztikusan élnek, bár nem tudnak róla, akik mindig kapni akarnak, azok el fognak tűnni az életedből.

A megmérettetés rájuk is vonatkozik.

Ott éppen te leszel a megmérettető.

Ők pedig a tükör.

A szerelem és az egység júliusban megszületik azok között, akik egy úton járnak, egymás felé haladnak, mert a szív útja mindig egymás felé vezeti az embereket. Így volt ez évezredekkel ezelőtt is és most is így van. Minden korban és időben ez ilyen egyszerű volt.

Csak mi, emberek bonyolítunk mindent túl.

 

Eszter

2017. július 02.

 

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

 

A VÁLTOZÁS ELŐSEGÍTÉSE

MÁTRIX MINTÁK, AZAZ RÉGI MINTÁK ELTÁVOLÍTÁSA

AZ ÚJ MINTA BEÉPÍTÉSE AZ ÉLETEDBE

EGYLÉLEK PÁROK BEAZONOSÍTÁSA A SZÍRIUSZI MINTA ALAPJÁN

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

blogjaim és honlapjaim, sok érdekességgel, cikkel, olvasnivalóval, versek, novellák, könyvrészletek, mátrix és fényhozó téma, egylélek téma, személyiségfejlődés, pszichológia, mag piramis.

 

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

http://balora.blog.hu/

http://szerelemegyseg.iwk.hu/

http://szemelyiseged.iwk.hu/

http://egysegbehivas.iwk.hu/

http://magpiramis.iwk.hu/

https://spiritualisforradalom.blogspot.hu/

facebook:

https://www.facebook.com/Eszterspiritualistanito

 

 

 

Szólj hozzá

béke szeretet egyensúly egység szétválás 2017 júliusa