2017. júl 22.

ÖNTUDATRA ÉBREDÉS

írta: Eszter 777
ÖNTUDATRA ÉBREDÉS

FÉNYHULLÁM A FÖLDÖN - OMLIK A MÁTRIX

Öntudatra ébredés

2017.07.22.

Fényhullám

Omlik a mátrix

 

Ami elindult, megállítani már nem lehet. Globális és egyéni szinten is változás van. A tudatban és a lélekben, a tudat alattiban és a mélylélekben is. A lélekmagokban ott a fény. Az, amitől az emberiséget vissza akarták tartani, és amit egy ismert teremtéstörténetben is megjelenítettek - Ádám, Éva és a tudás gyümölcse, voltaképpen a tudás fája, és a kígyó, aki a szabadságot jelképezi, a teremtéstörténetben pedig ennek megfelelően gonosznak van beállítva, hiszen az, aki ráébreszti elsőként a Nőt, másodsorban a Nő a férfit arra, hogy VAN SZABAD AKARATUNK ÉS AZ ÉLETÜNKET MAGUNK IRÁNYÍTJUK, egy olyan elv alapján, melyet az emberiségre mint az emberek felett uralkodó hatalom, nem lehet jó, méghozzá a hatalomnak nem jó - a szabadság és a kitörés az évezredek óta tartó uralom alól, megtörténőben van.

Folyamatban van.

Az emberek öntudatra ébredtek, és a mai napon egy szeretet és fényhullám indult el a Földön, ahol a már felébredettek átadják az ébredés energiáit azoknak, akik még alszanak.

A világ nem tud tovább aludni, olyan ez, mint amikor bizonyos állatfajták a kritikus időszakokban elvackolják magukat, hogy ne vegyenek tudomást arról, ami történik körülöttük, hiszen nem bírnák ki. Most vége az álomnak, és annak ellenére, hogy úgy gondolják sokan, ők ezt nem tudják végigcsinálni, végig tudják.

Az energiának köszönhetően.

 

Nagyon sok energia van. Szó szerint ellep minket, körbevesz, csak érte kell nyúlni. A mag mágia tanfolyamaimon sok embert tanítottam meg arra egy hónap leforgása alatt, hogyan gyógyítsák meg magukat és másokat. A fénymágus képzéseken három-négy hónap alatt arra, hogyan tisztítsanak le másokat és magukat, és akár tömegesen, globális szinten hogyan védjék a Földet a negatív energiáktól, hogyan vegyenek le rontásokat, kötéseket, fekete mágiát, hogyan adják vissza az életet azoknak, akiktől elvették mások az életenergiát, a vitalitást, a fényt.

Az egységmágusok a világegységet tudják áramoltatni és a Földön még mindig egységbehívás van. Az egység az egyetlen, amely mentén a világ hatalmasat tud majd lépni előre, mert összefogás kell, széthúzás helyett.

Azok, akik az emberiség számára a széthúzást, ítélkezést, gyűlölet és mások kihasználása mentén működő gondolati sémákat megalkották - Káin és Ábel története mint ennek megjelenítése - azok a TANULT TEHETETLENSÉGET IS elültették az emberekben.

 

Nem vagy tehetetlen. Itt az energia, csak fogadd be. Engedd át magadon és ne félj attól, hogy bármire nem vagy képes. Amiről képed van, az nem képtelenség. A teremtő ember a Földön éppen erre a csodálatos fejlődésre érkezett ide. Arra, hogy megtanulja, képes áthidalni azokat a nehézségeket, melyeket a Föld mostani korszakában mint egy kiképző-akadálypálya dob elénk a sors. A sors pedig a kezünkben van, úgy formáljuk, ahogyan mi akarjuk.

 

A mai napon öntudatra ébred egy eléggé hatalmas tömeg a Földön ahhoz, hogy a tanult tehetetlenség kellően legyengüljön, mint negatív mátrix-energia. Egy olyan fényhullám van, amely mentén azok is felkapják a fejüket, akik eddig nem hittek magukban és csupán a fizikai síkot gondolták az egyetlen valóságnak.

Meg fogják kérdőjelezni önmagukat és a világot.

ELKEZDENEK GONDOLKODNI.

 

A mag piramisban folyamatosan árasztjuk a fényt. A szeretet- és fényáramlás állandó, éjjel-nappal elérhető a mag piramis a mentális és asztrális síkon. Mivel több ezren kapcsolódunk benne tudatosan össze, ezért az általunk átadott energia megsokszorozva tér vissza mindenkihez. A mag piramis megfordítja a vonzás törvényét: nem vonzunk, hanem adunk. Ezáltal ha valamit kérünk, nem teremtjük el mások elől, hanem azt az energiát kapjuk vissza megsokszorozva egymástól, amit adtunk.

A világnak a kapásról át kell állnia az adásra.

Emberek tömegei fognak hamarosan ráébredni arra, hogy az életüket eddig nem a jó irányba vezették. Arra, hogy önző módon élték az életüket, még ha ezt nem is látták, mert csupán a hagyományos, elvárások és feltételek mentén uralkodó társadalmi rendszernek akartak megfelelni.

A gondolat már elindult. “Minden fordítva van, mint eddig hittem.”

Az érzés már elindult. “Azt sem tudom, hogyan kell szeretni.”

Akik felkapják most a fejüket,azok a szívüket is kinyitják az egységre és arra, hogy a valóság, amiben vannak, egészen más, mint aminek eddig látták, illetve megérzik majd azt, hogy nincsenek egyedül. Az energiahullám terjedni fog, és az az érzés, amikor rádöbbennek, hogy mindenki egy, és meg tudjuk egymás életét a jó irányba változtatni, hogy van hova fordulni, van kitől segítséget kérni, még ha nem is hagyományos módon, hanem energiával, érzéssel és gondolattal, egy felszabadulás, újjászületés lesz.

 

Nagyon nagy áttörések jönnek. Egyéni és globális szinten is. Élesen elválik a fény a sötétségtől és senki nem tud többé álarcokat hordani. A hazugok lelepleződnek, a világ ragadozói elbuknak. Az emberek már nem tudnak többé az általuk kreált téli álomban aludni. Tömeges öntudatra ébredés jön, és nekünk az a dolgunk, hogy segítsünk. Mindenkinek.

 

A küldetés most lesz igazán hangsúlyos. A magyarság ősi energiáit sikerült életre kelteni, és nagy szükség lesz azokra, akik már tudják ezt használni, mert azok, akik most ébrednek öntudatukra - pontosan úgy, mint Neo a mátrixban - észre fogják venni, hogy az életük a valódi valóság mentén egy káosz. Felfogni a saját felelősségük súlyát és azt, hogy amit eddig valóságnak hittek, egy önbecsapás volt, eléggé kemény próba. Megtanulni másként gondolkodni, totális hiedelemrendszerbeli és sémarendszerbeli tudatos cserét végrehajtani méghozzá igen rövid idő alatt, nem lesz könnyű. Szükség van rátok, hogy elmondjátok nekik, amit ti már megtanultatok.

Az emberiség most jön rá majd arra, hogy egy mások által megteremtett, hazugságokon alapuló, befolyás és manipuláció mentén létrehozott mátrixban élnek. Le fogja őket sokkolni az igazság. A fényhullám azonban segíti őket, hogy át tudjanak lépni a mátrixból a valóságba.

 

Szeretve tenni.

Ez a vezérfonál most.

 

Eszter

2017. július 22.

 

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

A VÁLTOZÁS ELŐSEGÍTÉSE

MÁTRIX MINTÁK, AZAZ RÉGI MINTÁK ELTÁVOLÍTÁSA

AZ ÚJ MINTA BEÉPÍTÉSE AZ ÉLETEDBE

EGYLÉLEK PÁROK BEAZONOSÍTÁSA A SZÍRIUSZI MINTA ALAPJÁN

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

blogjaim és honlapjaim, sok érdekességgel, cikkel, olvasnivalóval, versek, novellák, könyvrészletek, mátrix és fényhozó téma, egylélek téma, személyiségfejlődés, pszichológia, mag piramis.

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

http://balora.blog.hu/

http://szerelemegyseg.iwk.hu/

http://szemelyiseged.iwk.hu/

http://egysegbehivas.iwk.hu/

http://magpiramis.iwk.hu/

https://spiritualisforradalom.blogspot.hu/



Szólj hozzá

SZERETET HIT BOLDOGSÁG SZABADSÁG FÉNY ÖNTUDAT ERŐ CSODA