2017. aug 12.

SZABADON ÉBREDŐK VS REPTILIAN MÁTRIX

írta: Eszter 777
SZABADON ÉBREDŐK VS REPTILIAN MÁTRIX

KÉT EGYMÁSNAK ÜTKÖZŐ ŐSI SZÖVETSÉG A FÖLDÖN: ÉRDEKSZÖVETSÉG ÉS TISZTA EGYSÉG SZÖVETSÉG - oszd meg, hogy másokhoz is eljusson az igazság

Szabadon ébredők és fényben járók vs reptilian mátrix

REPTILIANOK ÉS SZÍRIUSZ B vs SZÍRIUSZ A

Ikerláng jelenség vs ősi szövetség a Földért, Egylélek párok

Két egymásnak ütköző szövetség van a Földön: egy érdekszövetség és egy tiszta egység szövetség

“A világháború nem a legnagyobb baj.”

 

Elgondolkodtál már azon, vajon miért van az, hogy ugyanaz az agy áll mindannyiunk rendelkezésére, ugyanazok az alapképességek, mint tisztánlátás, tisztánhallás, tisztánérzés, ugyanazok a csakrák helyezkednek el mindenki asztráltestében, ugyanazok a kapcsolódási pontok mindenki mentáltestében, a telepatikus áramlás a mentálsíkon mindenkinek megy, még ha tudatában sincsenek annak, hogy a gondolataik egy jó része NEM AZ Ő GONDOLATAIK, HANEM BESUGÁROZZÁK, hogy az asztrális térben az energiaáramlás mindenkit érint a Földön, MINDENT AMINEK MAGJA VAN ÉS ÉLŐ, nem csak az embereket, és az energiák elérnek MINDEN EMBERHEZ, és mégis:

MIÉRT VAN AZ, HOGY AZ EGYIK EMBER FELÉBRED, A MÁSIK NEM.

Mert nem akarnak felébredni?

Nem tudnak?

Miért tiltakoznak ennyire az ellen, hogy befogadják, az ember spirituális lény és vannak csakrái, KÉPES FELVENNI AZ UNIVERZUMBÓL ENERGIÁT, KÉPES AZT TOVÁBBADNI, gyógyszerek nélkül gyógyítani, egymást felemelni, KIMENTENI A MÁTRIXBÓL.

Mi ez a heves ellenállás még mindig?

MIÉRT VAN AZ, HOGY EGY SPIRITUÁLISAN MAGAS FEJLETTSÉGRE TEREMTETT FAJ, AZ EMBER , MÉG MINDIG EGY RABSZOLGATARTÓ URALKODÓ FAJ HATÁSA ALATT ÉL, ELALTATVA, MARIONETTBÁBUKÉNT MOZGATVA EGY UNIVERZÁLIS SAKKTÁBLÁN, MELYEN NEM CSAK A FÖLD JÁTSZIK?

Az emberiség alszik.

Mélyen, nagyon mélyen.

Minden oldalról tökéletesen megtámogatva altatják őket. Nem mindenki persze. Van, aki az ébredés kezdetén tart, van aki a közepe táján és van, aki tökéletesen ébren van. HA ÉBREN VAGY, AZ MÉG NEM AZT JELENTI, HOGY KÍVÜL VAGY A MÁTRIXON.

AZ AZT JELENTI, HOGY FELFOGTAD, HOGY A MÁTRIXBAN VAGY ÉS AZT IS, HOGY LÉTEZIK.

Hogy mi az a mátrix?

Mesterségesen fenntartott, folyamatosan generált illúzióháló, melyet az alvó emberiség táplál azzal, ahogyan érez és gondolkodik. AZAZ NEM GONDOLKODIK.

Engedik, hogy az érzéseik és a gondolataik URALJÁK ŐKET, és azt sem veszik észre, hogy NEM MINDEN ÉRZÉS ÉS GONDOLAT A SAJÁTJUK, HANEM BESUGÁROZZÁK NEKIK ŐKET.

A mátrixot besugárzással erősítgetik.

A mátrix szó önmagában hálót jelent, azonban ez SÖTÉT mátrix. Az emberi tudatlanság mélységeibe visz, oda, ahol az fontos, aminek nem szabadna annak lennie - pénz, szex, kirakat, csillogás, külcsín, nyerni mindig minden helyzetben, elsőnek lenni, rivalizálni, karriert építeni, bizonyítani, házasságot kreálni a külvilág miatt, egy érkező gyermek miatt - és az nem fontos, aminek annak kellene lennie - tisztesség, becsület, egyenrangúság, önzetlenség, odaadás, egymás segítése és tanítása, gyógyítása, felemelése, az anyagi javak egyenlő elosztása, tisztelet, szeretet, valódi szerelmen alapuló valódi párkapcsolatok, valódi családok. A Földet pusztítják, lábbal taposnak rajta és ugyanúgy kihasználják, ahogyan egymást. Nem gondolnak arra, mi lesz a Földből száz év múlva, vagy még annyi se.

AZ ILLUMINATI ELÉRTE, AMIT AKART.

A világ egy rabszolgatartó társadalom, méghozzá rejtett rabszolgatartás, mert nincs kimondva nyíltan, csupán már maga a tény is, hogy az emberek azért dolgoznak, hogy önmagukat fenntartsák, de érdemi fejlődést, előrehaladást nem tudnak felmutatni. Azért nem, mert a világ pénzközpontú. Értelmetlen papírok hajszolásából áll ki a életük, és mindezt tökéletesen eltervezték a számukra, hogy a pénz jelentse a mindent. Mert ha nincs pénz, nincs semmi, ha van pénz, minden van, ezt gondolják és ez tölti ki minden egyes percüket. Erre építik az életüket. Egy tőzsdebróker, aki szembrebbenés nélkül veszi fel a jutalékát abból, hogy ha az egyik nyer, a másik veszít, az semmivel sem különb annál a politikusnál, aki ellopja az országa pénzét és szétosztja az oligarchák között. A lakáshitelbiznisz trilliárdos haszonnal jár, akkorával, amekkorát fel se tudtok fogni, de sokan még mindig hitelben gondolkodnak.

Az is egy szándékosan megtervezett globális csalás volt és mindenki belement. Mindenki. Országok adósodtak el, és nemcsak a nép, hanem még az országok is hiteleznek egymásnak már jópár évtizede, ha nem több.

A világ olyan lett, amilyenné tenni akarták, és ez nemcsak az emberiség hibája. Naivság lenne azt hinni, hogy igen. KÖNNYŰ AZT MONDANI, HOGY AZ EMBEREK MIND ROSSZAK, IDIÓTÁK, OSTOBÁK, NAIVAK, HISZÉKENYEK. Kétlem!

 

Még egyszer kérdezem:

HA MINDENKINEK MEGVANNAK A KÉPESSÉGEI, MIÉRT NEM ÉBREDNEK FEL? HA ÉN MEG TUDOM TEREMTENI HITEL NÉLKÜL, MÁSOKRA TÁMASZKODÁS NÉLKÜL A MEGÉLHETÉSEMET, HA TE MEG TUDOD TEREMTENI A MAG PIRAMISBAN, VAGY ANÉLKÜL, HA ÉN ÉRZÉKELEK, ÉS LÁTOK, TE ÉRZÉKELSZ ÉS KOMMUNIKÁLSZ A FELSŐBB SZFÉRÁKKAL, AKKOR MÁSOK MIÉRT NEM?

MIÉRT ALSZANAK?

MIÉRT HOZNAK ROSSZ DÖNTÉSEKET?

MIÉRT NEM LÁTNAK A SZEMÜKTŐL?

 

Tudni akarod ugye? Tudni akarod végre, hogy mi folyik itt.

Elmondom mindazt, amit én hallok, látok és érzek, mert nekem jönnek az információk a felsőbb szférákból, és a Szíriuszról, az Anunaki bolygóról /ami nem a reptilianoké, őket száműzték onnan a Nibirura/.

A Földet uraló reptilian faj rendkívül megtévesztő. Már csak azért is, mert több százezer éve vannak itt, és keveredtek velünk. Hibrideket hoztak létre. A reptilianok mellett a Szíriuszt eláruló Szíriusz B-re száműzött faj is jelen van, akiket szíriuszinak éreztek, és valóban azok, de attól még, hogy valaki a Szíriuszról jött, nem biztos, hogy ugyanaz a tiszta fénymag, mint ami te vagy!

A Szíriusz sem egy bolygó, van Szíriusz A és B. Az információim alapján ősi háború dúlt akkor, amikor a reptilianok kiváltak az anunakik közül, és maguk mellé állították a Szíriusz lakóinak egy részét pontosan ugyanúgy, ahogyan most a Földön. A Földből sem egy van. Létezik egy úgynevezett TÜKÖR FÖLD, ahol minden évezredekkel van előrébb, mint nálunk, és sok inspirációt, energiát és fényt onnan kapunk. Ugyanígy kell elképzelnetek a Szíriusz A-t és B-t. Ott a Szíriusz A lehet a “Tükör Szíriusz”, és a Szíriusz B lehet az, ami nálunk a Föld. A fejletlenebb, de hozzáteszem, még így is évmilliókkal járnak előttünk. Ezért voltak képesek arra, hogy lakóikat, akik a Szíriusz A TISZTA EGYSÉG elve alapján működő társadalmát nem fogadták el, a reptilianokkal szövetségbe lépve a Földre érkezzenek, hogy elfoglalják azt. A Szíriusz A azonban elküldte ide követeit, minket. A tiszta fénymagot. Kérdés: miért?

MIÉRT ÉRDEKLI ŐKET ENNYIRE EZ A BOLYGÓ? MI VAN ITT, AMI ENNYIRE KELL NEKIK?

A Földért és a Föld ellen is létezik egy-egy szövetség.

Érdekszövetség a Szíriusz B és a reptilianok között, és egységszövetség a Szíriusz A és a földön lévő tiszta fénymaggal rendelkező fajok között, többek közt az anunakik között.

 

Az anunakikról egy másik cikkemben írok:

Szíriuszi-Anunaki Egylélek kapcsolódások - Ősi Szövetség a Földért.. http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/05/10/sziriuszi-anunaki_egylelek_kapcsolodasok

 

A Földön tehát két ellentétes szövetség harcol. Az egyik a Földért, a másik a Föld ellen. Vannak még itt más bolygókról is fajok, nem ismerjük mindegyiket, de a lényeg, hogy a négy legnagyobb számban képviseltetett a fent felsoroltak. Biztosan elgondolkozik most a szkeptikus: de itt mindenki ember… Mindannyian hallottunk már a félisten legendákról, a “Földre érkezett istenekről”. Én ezt kétféleképpen tudom elképzelni. Az “istenek” - most vonatkoztassunk el minden általunk ismert istentől, Fortunától, Pallasz Athénétől, Aphroditétől, Poszeidontól, Napistentől, Ízisztől - energiában áramlottak be, AHOGYAN AZ MOST ZAJLIK, illetve FIZIKAILAG IS LÁTHATÓAN MEGJELENTEK, ahogyan a most készülő Eseménykor fognak. Az Esemény nem először történik meg a Földön. A Föld négyszer bukott meg. Minden bukás előtt jött egy Esemény, és megjelentek az “ISTENEK”, azaz az anyabolygónkról érkező testvéreink, csakúgy nekünk, mint az ellenségnek. Nekik ők a testvéreik. Nekik ugyanúgy megvannak a céljaik a Földdel, ahogyan nekünk, csak nekik más céljaik vannak, és ők célorientáltabbak, összetartóbbak, mint mi, mert ők már elérték a céljaik döntő hányadát. Az emberiség döntő hányada nem a Földről érkezett. Darwin evolúciós elmélete már régen meg van cáfolva. Egészen biztosan igaza volt abban, hogy létezik a Földön az  állatvilágból tisztán kivált, evolúció alapján létrejött embertípus, de azt kizártnak tartom, hogy az “anyabolygó-energia beáramlás”, nevezzük így, a belső istenünk megtalálásának - azaz anyabolygón létező énünk egységbe lépése a gondolkodó és ösztönénünkkel - akár egyetlen embert is kihagyott volna. HISZEN NEM ÍTÉLKEZIK ÉS NEM TESZ KÜLÖNBSÉGET AZ UNIVERZUM. Még az állatokban is ott van az a különleges energia, mely többé teszi őket puszta ösztönlényeknél és az is megfigyelhető, hogy nem minden állatfajban, de elég sokban lakozik ez az energia. Az energia, mellyel kapcsolódnak Földanyához és az Univerzumhoz. /Tükör Föld, Nibiru, a reptilian faj 375 ezer éve van a Naprendszerben, és az amerikai katonaság konkrétan a kiirtásukról beszél - forrás Szathmáry Adrienn/

Az energia nem mindig tiszta. Sokszor fertőzött és el van térítve. Nem mindig azoknak megy, akiknek szánják. Tehát odafentről is el van térítve, és amikor a Földre érkezik, nem mindig azok fogadják be, akiknek szánják. Az energiavámpír reptilian faj és a Szíriusz B képviselői TÚLÉRZÉKENYEK erre az energiára. Ők fogják be, mint egy adóvevő ezt az energiát, melyet az emberiség ébresztésére szánnak.

Ezért nem ébrednek fel a többiek. Ezért alszanak. Holott a Földön minden egyes emberi lény ugyanazzal az aggyal rendelkezik. Ugyanazzal az energetikai rendszerrel, asztrál-mentál testtel és mindannyian birtokoljuk a földöntúli /Földön-túli!!/ érzékelést. MINDENKI. Nincs kivétel. A harmadik szem minden embernek ott van, és nem véletlenül van bezárva.

A tobozmirigy működése ellen nem véletlenül fertőzik az alapvető élelmiszereket, lásd só, liszt, cukor, hogy elaltassanak minket, és ne érzékeljünk a tobozmiriggyel mindent, amit kapunk. Sokan érezzük azonban az energiát, és sokan most kezdik érezni.

Ami a Földön zajlik, arról fogalmatok sincsen… mert el van minden rejtve. Ha az emberiség tudná, hogy mi történik, kitörne a pánik. Tudogatunk, mondjuk így. Kezdünk szétnézni jópáran, és már kinyitottuk a titkos, tiltott 13-as ajtót, ahol elsőként éppen a sokat gyalázott, megmásított, meghamisított, eredendő gonosznak kikiáltott Lucifert találtuk.

Róla is szólnom kell, mert új információk érkeztek ezzel a forrásenergiával kapcsolatban, tudjátok, mint “istenek”, ez is egy isteni energia. Napisten, Ré, Baál, Ozirisz, Fényhozó, Hajnalcsillag - mind ugyanaz, mint a sokat taposott, ördögnek belénksulykolt Lucifer név, melynek jelentése latinról magyarra fordítva Fényhozó.

Az emberiség egyik legnagyobb átverése éppen Lucifer. Hiszen a fényhozó energiát ördögnek mondani és évezredeken át belénk sulykolni, közben évszázadokon át következetesen irtani, máglyahalálra ítélni bárkit, aki rájött az igazságra, kereszteshadjáratot indítani, Jézus nevét felhasználni a felelősségvállalás elkerülésére, mondván ő már megváltotta az emberiség bűneit - aludjatok csak tovább, semmit nem kell csinálnotok -, Jézust, aki a Szíriusz A-ról érkezett egy földi testbe és kimondta az igazságot, majd a szavait ellopták és megmásították éppúgy, mint az ősi ELSŐ NAPVALLÁS, AZ EMBERISÉG ELSŐ VALLÁSÁNAK összes elemét. /Badinyi Jós Ferenc könyveit ajánlom/. A Napisten energia nem csak a Napról szól. Azért Napisten, mert az ősi ember a Naphoz társította az életet. A Nap mögött azonban sokkal több minden van. Többek között a fekete nap, a Nibiru, ahol a reptilianok ősi fészke van. Őket oda száműzték, ezt hívtam korábban az írásaimban büntetőbolygónak. Hideg, sötét, maga az univerzális pokol. Ott nincsen élet.

A Nibiru és a Szíriusz B együttműködik. Igen hathatósan. A Szíriusz A-ról érkező tiszta információáramlás a Nappal megtámogatva érkezik a Földre azokhoz, akik már veszik az adást és fénymagok, a jóra való törekvés magasfokú bennük és megérezték, megtudták, tudat szintre emelték a küldetésüket: a tiszta egység szövetségét, mellyel a Földet vissza tudják helyezni a háromdimenziós síkról a hetedik dimenziós síkra. A dimenzióváltások, melyekről szintén írtam, éppen erről szólnak, és a dimenzióváltás felgyorsult. Már az ötödik környékén járunk. Atlantisz bukásánál zuhant vissza a Föld a harmadik dimenzióba, és ekkor vesztettük el a tudatosságunkat.

Namármost, ha kicsit visszagondolsz a bibbliai teremtéstörténetre, Ádám és Éva esete a kígyóval, aki a TUDÁS ALMÁJÁT kínálja az emberpárnak, és a kígyó egészen “véletlenül” Lucifer /Fényhozó!!/ névre hallgat, akkor le fog esni: a fényhozó energia a tudatosság, az ébredés és a szabadság. Az emberpár meg is ette az almát, következésképp kiűzetett az Édenkertből. A MÁTRIXBÓL. Oda, ahol felelősséget kellett vállalni minden tettünkért. A Biblia folytatja a mesét tovább: Káin és Ábel testvérek voltak, és az egyik a másikat meggyilkolta az anyagi javakért. Ott kezdődött az, amit éppen azok gerjesztették, akik a Bibliát az emberiség meséjeként összeállították.

Hosszabb kifejtés a Fényisten Fényistennő Egysége, az ősmagyarság tény cikkemben:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203655064852993&set=a.1243477542890.28591.1707900542&type=3&theater

 

Tehát Káin és Ábel ugyanazt csinálta, amit az emberiség most tesz. A megosztottság kreálása minden szinten zajlik. Egyéni és globális szinten. A családok is meg vannak osztva, a párkapcsolatokon belül is megosztottság van, érdek ellentétek, és ugyanígy nagypolitikai és társadalmi szinten is. “OSZD MEG ÉS URALKODJ.” Nos? Elgondolkodtató ugye? Kezd összeállni a kép…

A megosztottság ugyanaz, mint a két “ellenséges” faj. Azért teszem idézőjelbe, mert létezik egyfajta univerzális egység, melybe minden fajnak a nagy csata végén be kell asszimilálódnia, integrálódnia. /egységbehívás/  A Földön vívják azt a csatát, háborút, és fent és lent, bent és kint, ami mentén eldől: lesz-e egység, avagy marad az a kétség, ami Káin és Ábel meséjéből ismerős. A rettegés, a terror, a másik kifosztása, manipuláció, hazugság, gyűlölködés, háborúzás, halál, kín és fájdalom, mely újra és újra termeli magát a sötét mátrixban.

Ez az univerzális háború évmilliárdok óta zajlik, számunkra felfoghatatlan időtávokról van szó, és azt már tudjuk, hogy az Illuminati, a láthatatlan uralkodó, amely a Földet most markában tartja, időlegesen van a Földön, más bolygókat már kifosztottak, learattak. A Föld aratásra érett, azaz kellően elég lélekszám van ahhoz, hogy a lélekmag és fénymag nélküli csúcsragadozó reptilan elit a Nibirun évezredekre feltöltekezhessen belőlük. Ők azért aratnak, mert nincs fénymagjuk, amikor az árulást elkövették, örökre megfosztattak a fénymagjuktól, vagy lélekmagjuktól, a képességeiktől és a kapcsolódás képességétől is más bolygókhoz. Mivel ők nem tudnak maguktól létezni, ezért EL KELL LOPNIUK AZ ENERGIÁT MÁSOKTÓL. Energiavámpírok...ragadozók… szociopaták...labilisok...nárcisztikusak… fekete mágia… energiaelszívás...az ősi vallástól való szimbólumok, istenek mint forrásenergiák, ősi tudás és ősi nyelv ellopása….

Ez mind ugyanarról szól: ami nincs nekik, azt elveszik másoktól. Manipulációval, zsarolással, mézesmázossággal, hamissággal, csalással, erőszakkal, lelki terrorral. Korábbi történelmi korokban és most is sok esetben tömeggyilkossággal. Mert nem tudnák megszerezni azt, amit elvettek tőlük, tisztán és becsületes úton. Nekik megszerezni kell azt, ami nekünk alapvetően van: A KAPCSOLÓDÁS ÉS A FORRÁSENERGIÁK, A LÉLEK-FÉNYMAG ÉS AZ EGYSÉG.

Ők lemásolnak minket. Ez nagyon fontos! Lemásolnak mindent. Ezért olyan megtévesztőek.

A Napisten energia a Napon túl a Szíriusz A-hoz kötődve maga a Fényhozó energia, mely arról szól, hogy a világokon túlról ősi testvéreink elhozzák nekünk a fényt ide, a Földre, hogy időben ébredjünk és cselekedjünk, HOGY FELSZABADÍTSUK A FÖLDET a rabszolgatartó manipulatív elnyomásból.

A fényhozó energia a Szíriusz A-n is létezett és alapvető volt a befogadása a tudatosságnak és a szabadságnak. A Fényhozót a Szíriusz A-n is elárulták, éppúgy, ahogyan a Földön is. A történet ugyanaz! MERT HA AZ EMBERISÉGGEL ELHITETJÜK, HOGY SZABAD, ÉS A FIZIKAI SÍKON MAGA IRÁNYÍT, DE MÁS SÍK NEM LÉTEZIK, MAJD REJTETT MÓDON RABSZOLGÁVÁ TESSZÜK ŐKET, AKKOR ÚGY HISZIK MAGUKAT SZABADNAK, HOGY KÖZBEN NEM AZOK, TETEJÉBE AKI EGY KICSIT IS NYITOTTABB, ANNAK BEADUNK EGY HAMIS ISTEN FOGALMAT, ÉS A TISZTA SZABADSÁG ÉS TISZTA EGYSÉG ELVÉN ALAPULÓ FÉNYHOZÓ ENERGIÁT EREDENDŐ GONOSZNAK KIÁLTJUK KI, TÖKÉLETES MEGOSZTOTTSÁG ALAKUL KI A SPIRITUÁLISAK ÉS NEM SPIRITUÁLISAK KÖZÖTT, ILLETVE A MAGUKAT SZABADNAK HÍVŐ ATEISTÁK ÉS A SZABADON ÉBREDŐK KÖZÖTT, TEHÁT MÉG A SZÍRIUSZ A-RÓL ÉRKEZETTEKET IS EGYMÁSNAK UGRASZTJÁK.

A megosztottság pedig létrehozza a háborút, a forradalmakat, az egymás taposását, a vitát, az egymásnak feszülést és az ellenségeskedést, hogy ne legyen egység még ott sem, ahol annak kellene lennie.

Mesteri terv. Tényleg brilliáns.

Mivel az egység megbontása volt a reptilian faj elsődleges célja, létrehozták azt, amit én fertőzésnek hívok. A fertőzés évmilliókkal ezelőtti /ne feledd, a Föld négyszer bukott meg, tehát nem pár százezer éve létezik ember itt/ gyökere abban rejlik, hogy a reptilianok és a Szíriusz B-ről érkezettek keveredtek a Szíriusz A-val és más fénymaggal rendelkező tiszta fajokkal, így jött létre az a globális fertőzés, amelyet a spirituális fejlődéssel és emelkedéssel tudsz kiirtani magadból. A személyiségfejlődéssel, a közismert spirituális technikák elsajátításával, elsőként a meditációval. A meditáció során kapcsolódsz a fénymagoddal, felismeréseid vannak. Az agykontroll, mely igen régi találmány, éppen arról szól, hogy ráébredsz, NEM MÁS IRÁNYÍTJA AZ AGYADAT, az agyadat kivonod a globális irányítottság és manipuláció alól, és kezedbe veszed a gondolataidat, az érzéseidet, ennél fogva az életedet. Az agykontroll után még annyi minden jött a nyugati világba, melyet a keleti vallások már évezredek óta gyakorolnak. Az emberiség visszafejlődésre van ítélve éppen, mely ellen a tiszta fénymagok küzdenek. A fénymagok a fénymaggal rendelkező, felébredt emberekből állnak, akik összeállva tiszta egységen alapuló magot alkotnak és nem csak a magyarságban találunk ilyeneket.

A fertőzés mellé muszáj megemlítenem a veszélyes személyiségeket: ragadozó /szocipata, pszichopata/, labilis /bipoláris, mániákus depressziós, borderline/, paranoid, nárcisztikus/, melyek minden emberben el lettek ültetve mint sötét magok, amelyek vagy kicsíráznak, vagy sem, mindez szocializálódástól, környezeti hatásoktól, vállalt sorstól és személyiségtől függ. Mindenkiben benne van a dark triad, a sötét háromszög, írja erről a szakirodalom, mely az érthetőség kedvéért a paranoidot kihagyja, azaz azt mondja: mindenkiben ott van a nárcisztiks-labilis-szociopata háromszög, és vagy előjön, vagy le tudod magadban dolgozni. Nos, ez a fertőzés. Eme életellenes, emberiségellenes energiáknak és személyiségzavaroknak az összessége. A manipuláció, a lelki terror, a másik leuralása, birtoklása, szolgává tétele. Tudod és ismered, nem kell kitérnem rá. A hozzám érkező leveleitek kilencven százaléka ragadozó-empata történet, ahol az empatát kell mentenem. Az empata az, aki ki tudta magából irtani a fertőzés nagy részét, és a küldetés halvány előérzete miatt szeretné megmenteni a ragadozót.

A ragadozók azonban oly mértékben fertőzöttek, és nem csupán fertőzöttek, hanem eredendően reptilian-szíriusz B hibridek némi Szíriusz A keveredéssel, hogy sokuknál képtelenség az, hogy megmentsük őket, ha az ősi faj, mely mentén ők idejöttek éppen az uralkodó faj, azaz olyanok, mint a hamis isten és azzal együtt az Illuminati szolgái. Mert a ragadozók leuralásra, birtoklásra és kifosztásra lettek programozva éppúgy, mint őseik. Vedd észre a párhuzamot és vond le a következtetést.

Ragadozókról bővebben A Ragadozó és Te, egy ágyban a szociopatával cikkemben:

http://szemelyiseged.iwk.hu/a-ragadozo---szociopata/

 

Már csak egy mellbevágó téma: hogy jönnek ide az ikerlángok?

Az ikerláng jelenség egy illúzió. A globális átverés része, és a Szíriusz A képviselői, többek között én is éveken át, átvettem ezt a hitrendszert. Azonban az ikerlángod nem a társad. Nem az életre szóló másik feled! az ikerláng egy illúzióra lett építve, melynek mentén elhitették velünk, hogy az ikerlángunk a társunk, hogy ez kösse le a figyelmünket és emlékezzetek arra, hogy miért akkor érkezett mindenkinek az ikerlángja, amikor kerek egészek lettünk, évekkel ezelőtt? Azért, hogy a már két évvel ezelőtti egylélek kapcsolódások meg legyenek állítva a fizikai síkra való lehozásban. NAGYRÉSZT KÉT ÉVVEL KORÁBBAN ÉRKEZTEK AZ IKERLÁNGOK AZ ÉLETÜNKBE, ÉS EZ A BIZONYOS KÉT ÉV MAJDNEM MINDENKINÉL TETTEN ÉRHETŐ. Előtte azonban megjelent más is, aki szintén nagy hatást tett ránk, sok esetben ÉPPEN A TÁRSUNK, EGYLÉLEK PÁRUNK, de az ikerláng energia ezt szépen elfedte, felülírta, sőt, LEMÁSOLTA. Nagyon sokan haragudtatok meg rám, amikor tavaly novemberben kimondtam: az ikerlángosdi egy illúzió. Majd idén év elejétől jöttek a felismerések, hogy itt két jelenség van keverve: az ikerlángok - mely nem tud lejönni a fizikai síkra és soha nem teljesül - és az egylélek párok - melyek között már sokak lenn vannak a fizikai síkon, és jónéhány hónapja dolgozunk a hozzájuk tartozó szíriuszi egylélek minták lehozatalán a Földre, amely most is folyamatban van. Az ikerláng egy tükör-égés folyamat. Nem a legvidámabb, sőt, rendkívüli fájdalommal jár, mivel olyan emberrel kapcsolódsz, akit másik életekből ismersz, és nem csak a  Földről. Hanem éppen a Szíriuszon évmilliókkal ezelőtt lezajlott háborúból is. Ezért olyan fájdalmas, mélylelki szinten érintő és megrázó. Azonban a Földön ez a sötét mátrix része, hiszen a haragotok után éppen két hónappal ezelőtt kezdtem kapni tőletek a leveleket, hogy igazam lett.. az ikerlángosdi nem működött, de sokatoknak megérkezett az egylélek társa.

Az ikerláng jelenség éppen az Illuminati kreálmánya, ugyanis LEMÁSOLJA AZ EGYLÉLEK ENERGIÁT. Ezért érzitek látszólag ugyanazt több embernél is. Ahogyan minden mást lemásolnak, ezt is lemásolták. Az ikerlángosdiban az égési folyamat az, amikor azok a személyiségrészek, melyek a fertőzés részei, eltávoznak, ezért fájnak, a tükör része az, hogy egymásnak tükröt tartotok, de azt már ti is észrevettétek, hogy amíg ti megfejlődtétek, amit meg kellett, addig az ikerlángotok /aki hangsúlyozom, nem az egylélek párotok/, nem fejlődte meg. Azért nem, mert ő a reptilian, Szíriusz B hibridek közé tartozik, és éppen azért kínoz meg olyan kegyetlenül, mert ő uralásra, birtoklásra, lelki terrorra, bántásra, manipulációra lett programozva és a szeretettel nem tud mit kezdeni. Ez a legtöbb ikerláng történet alapeleme: A HIÁBAVALÓSÁG. A BE NEM TELJESÜLÉS. A FÁJDALOM.

Nos, az ikerlángosdival az ébredő emberiségben remekül fenntartották a sötét mátrixot és hamisan kreált érzésekkel lemásolták azt, ami a szent tiszta egység szövetség része, az egylélek pároké, ahol őszinte, valódi szerelem van, és amelyek LE TUDNAK JÖNNI A FIZIKAI SÍKRA.

A különbségtétel képessége itt sorsdöntő, ugyanis az Egylélek Párok egyesülését az ikerlángok jelenléte az életekben akadályozza. Nagyon sokan fogják erre felkapni a fejüket, de mivel az igazság közlése a célom, nem fogom meghátrálni csak azért, mert az igazság fáj azoknak, akik most fognak felébredni az ikerláng álomból.

Azért nagyon bonyolult a dolog, mert minden ezzel foglalkozó spirituális tanítóhoz érkeznek ikerláng álomban szenvedők és valódi egylélek kapcsolatban, avagy még kapcsolódásban /a fizikai síkra nem érkezett még le/ lévők, és mivel nem tudják őket megkülönböztetni, az energiák keverednek. Ezt én is tapasztaltam és elkezdtem őket az alapján megkülönböztetni, hogy hol van a kapcsolatnak valós földi jövője, és hol csak egy illúzió. A spirituális tanítók nem hibáznak, ha ikerlángnak hívják az egylélek párokat, de akkor igen, ha az ikerlángokat életre szóló társnak titulálják, mert ott olyasmiben reménykedik valaki, ami a fenti dolgok értelmében nem fog működni, azonban végtelen fájdalommal jár, benne tartja a mátrixban, és a valós társát eltolja vele. A spirituális tanítók azonban, ha őszinték, meg tudják különböztetni ennek a lényegét: van e jövője a kapcsolatnak, a fizikai síkra érkezik-e, vagy sem. Ez a lényeg, és ennél mélyebben én is csak a közérthetőség érdekében és a megkülönböztetés fontossága miatt mentem bele.

Az ikerláng jelenség hanyatlik, az egylélek jelenség erősödik. Mások lélektársaknak, másik felemnek hívják őket.

Azt már kitalálhattad, hogy nem mindenkinek van itt a társa, hanem a Szíriusz A-n van. Ez azt jelenti, hogy a Földön teljesíti a küldetést, fizikai társat kap hozzá, és a Szíriusz A-n találkozni fognak.

A reptilianoknak és a Szíriusz B-ről érkezetteknek is van társuk, de azok érdekeken alapuló kapcsolatok. A baj ott kezdődik, ha a Szíriusz B és a reptilian megtalálja a Szíriusz A-ról érkezetett, és elkezdi elvenni tőle az energiát, minden létező formában, az illető pedig mindezt ikerláng jelenségnek érzi és azt hiszi, ez az életre szóló társa: EGY RAGADOZÓ.

Számtalan szomorú történetet olvasok éppen ennek mentén, erről a leveleitekben.

Én az egység és a szeretet híve vagyok. Tudom, hogy ennek a háborúnak a vége az egység lesz, mert a Föld azért olyan fontos, mert itt tudjuk létrehozni az EGYSÉGET A FIZIKAI SÍKON IS. Én azt szeretném, ha ezek a fajok békében élnének egymással, és mindenki beleadná az egységbe azt, amiért idejött. A Szíriusz B a spirituális képességeit, a  Szíriusz A a tisztaságát, és mindenki azt a fényt, ami a nagy univerzális egység része és amely a nagy kerek egészet mint globális egyensúly, fenntartja. A reptilianoknak azonban menniük kell, és ezt nem én mondom, hanem ezt mindenki tudja. Ha ők kivonják innen az energiáikat, a Szíriusz B képviselői itt a Földön meg fognak tisztulni. A szíriuszi fénytestvéreink úgyszintén. Mindenki, aki itt EGY tud lenni és aki EGY tudott lenni más világokban is. A reptilianok az Illuminatival együtt végjátékukat vívják velünk.

A fény mindig erősebb, mint a sötétség.

Mindez most neked nagyon-nagyon sok. Az információ, amit átadtam, heteken át érkezett hozzám, és mostanra állítottam össze. Az információáramlás még zajlik, jön az igazság, melyet ismernünk kell ahhoz, hogy önmagunkat megtalálni tudjuk, az életünkben megjelenő embereket felismerni tudjuk.

Én nem ítélkezem. Nem döntök senki élete felől. Nem manipulálok és nem nyúlok olyan eszközökhöz, melyek a sötétséget és a szabad akarat módosítást, a manipulálást támogatják. Az igazság pártján állva teszem azt, amiért ide jöttem: fényt mutatok a sötétségben.

 

Hajnalcsillagunk felettünk ragyog.

 

Áldás, Béke. Egység.

Eszter

 

2017. augusztus 12.

elérhetőségem és időpontfoglalás: esztermagegyseg@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

 

 

 

 

Szólj hozzá