2017. sze 06.

FELKÉSZÜLÉS A MAI TELIHOLDRA

írta: Eszter 777
FELKÉSZÜLÉS A MAI TELIHOLDRA

2017. SZEPTEMBER 06.

Ma telihold van. MÁR DÉLELŐTT FEL KELL KÉSZÜLNÜNK ARRA, HOGY ESTE ERŐSÍTIK A FEKETE MÁGIÁKAT, A DÉMONI ALKUKAT ÉS A SZERELMI KÖTÉSEKET. A mentális befolyásolás, a ragadozó manipuláció, egy labilis bipoláris borderline személyiség rejtett lelki terrorja, hatalmi drámája is fekete mágia, mivel a szabad akaratodra megy rá és marionettbábuként akar mozgatni.

Lehet azzal jönni, hogy nincs fekete mágia, mert a szándék a fontos, de én, aki évek óta harcol ellene, igenis állítom, hogy de még mennyire, hogy van! És ezzel a kijelentéssel meg hogy nem ártalmas, nem kell tőle félni, nem lehet elmismásolni az igazságot! Emberi kapcsolatokat hozunk rendbe? Fekete mágiával? Azzal, hogy az illetőt tudta nélkül magunkhoz kötjük? Woodo babázunk? Sajnos a legegyszerűbb wicca könyvben is benne van, hogyan kell szerelmi kötést csinálni.

A Necronomicon széles körben elterjedt olvasmány, az Egyiptomi Holtak könyvének kivonata, melyben minden démoni jel és az vének hívása is benne van.

AKI FEKETE MÁGIÁZIK, AZ SZÁMOLJON A KÖVETKEZMÉNYEKKEL.

Arany kapu vagy fekete kapu?

Az Univerzum egyik alapvető törvénye A SZABAD AKARATHOZ VALÓ JOG.

A felkészülés: MAG PIRAMISBAN VAGY, MENJ FEL A MAGBA, KÖRÉ TŰZPIRAMIST ÉS SZÍRISZI KÉK PIRAMIST TEGYÉL, MIHÁLY PAJZSÁT KÉRD A SZÍVCSAKRÁD ELÉ, és Thotot is hívd, jönni fog, ez a dolga.

A fényhozó mellettünk van, minden démoni alkut felold, Hajnalcsillagunk harcol velünk a sötétség ellen.

A fény hadseregét és felavatott Balora főpapnőket kérem, hogy aktivizálják ma magukat, mert a fény-sötétség harc egyre durvább.

Rejtetten csinálják.

Hamis próféták, akik jónak adják ki magukat.

Ne higgyetek senkinek, akiről érzitek az ösztönközpontban, hogy nem stimmel valami!

HA AZT ÉRZED, VALAMI NEM ÚGY VAN, AKKOR AZ NEM ÚGY VAN!

Áldás, fény velünk.

 

Eszter

ELÉRHETŐSÉG: esztermagegyseg@gmail.com

Szólj hozzá