2017. sze 12.

KAPCSOLÓDÁS SZER SKYPE MÉLYMEDITÁCIÓ

írta: Eszter 777
KAPCSOLÓDÁS SZER SKYPE MÉLYMEDITÁCIÓ

2017. szeptember 15. péntek 20.00-22.00, A MEGSZOKOTTNÁL KÉT ÓRÁVAL KÉSŐBB

KAPCSOLÓDÁS SZER

SZÍRIUSZ “A”

SKYPE MÉLYMEDITÁCIÓ

2017. szeptember 15. péntek

20.00-22.00 /két órával később a megszokottnál/

jelentkezés: esztermagegyseg@gmail.com

skype azonosítóm eszticica77

 

Telepátia. Asztrális kapcsolódás. Felhangolás, mint egy hangszert, magasabb rezgésre. Csoda minden percben. Ezt vártuk, és most itt van. Hazamegyünk egy kicsit ismét, a Szíriuszra, hogy feltöltekezzünk, hogy a mindennapokat és a “harcot” magunkkal és a sötét mátrixszal, ahol mi nem harcolunk, ők harcolnak. Támadnak, visszahúzni akarnak, és már fáradunk. Vannak a Szíriuszon helyek, szakrális helyek, ahol fel tudunk töltekezni. Megnyugodni egy kicsit, és rehabilitálódni. Olyan mélymeditációs relax lesz ez, ahol a szerdai elengedés után kisimulhat az arcod :)

A küldetésedet is lehívjuk. Megtudod, miért vagy itt, ki vagy valójában. Miért jöttél ide és mi a dolgod. Ha eddig nem tudtad, MOST LEKÉRJÜK AZ INFORMÁCIÓT.

 

Soha ne felejtsd el, ki vagy valójában

 

Nem csak egy test vagy, és lélek, plusz szellem. Ha már idáig eljutottál, természetes igényed, hogy megtudd, ki vagy te. Miért jöttél ide. Erre a bolygóra. Mi itt a dolgod, most, ebben a reinkarnációban, és mi volt az előzőekben.

Mindaddig, amíg nem jössz rá, hogy ki vagy, addig az életedben ott lesz az állandó HIÁNY. Valami hiányozni fog. Mondogathatod magadnak vég nélkül: jó így, van munkám, van családom, párkapcsolatom...

Azonban amikor éjjelente a sötétben a csillagokat nézed és a Holdat, belül ott az ÉRZÉS. Nem innen jöttem.... vágyok haza.. egyáltalán, miért kellett ide jönnöm? Mi a dolgom itt?

MIÉRT LÓGOK KI A SORBÓL?

MIÉRT VAGYOK MÁS?

Miért néznek az emberek az utcán? Miért engem talál meg a koldus, az eltévedt járókelő, az öregasszony, a kóbor kutya?

Miért hozzám fordul mindenki, hogy segítsek, lelkileg, vagy akár egy ügy elintézésében?

Miért mindig az én telefonom csörög?

Miért néznek ki minden munkahelyről? Miért utálnak ki? Mi ez az állandó konfrontálódás mindenkivel?

Miért nem tudok egyes emberekkel soha dűlőre jutni?

 

Amikor a családi ebéden apád elkezd beszélni az asztalnál a hagyományos értékekről, és arról, hogy nincs egy normális munkád, egy normális párod, esetleg még gyereked sem, és miért nem élsz már házasságban, és különben is, mindenkinek van diplomája... téged kiráz a hideg. Rosszul vagy ettől.

Anyád rád néz, és azt mondja: ha sokáig fogsz még ezekkel az ezoterikus baromságokkal foglalkozni, meg fogsz hülyülni. Ez mind csak átverés, kezdj el keresni egy normális ÁLLÁST.

Nem szólsz semmit. Felesleges.

Állás... neked nem kell ÁLLÁS. Te nem akarsz egy helyben állni, te haladni akarsz.

Munka.. nem halálra dolgozni akarod magad, hanem szívből élve tenni, küldetést teljesíteni, a magad ura lenni.

Minden vállalkozás csődbe megy, mondja a haverod, egy HVG statisztikát lobogtatva a szemed előtt.

Ebben az országban nem lehet megélni. Mondja egy ismerősöd, és legyint, majd felszáll a londoni gépre, hogy visszamenjen oda, ahol nem boldog, de élni kell valamiből.

Itt megjegyzem, a legtöbbetek, akivel skypolok, haza akar jönni. Azért csinálunk oldásokat, konkrétan, mert nem tud hazajönni. Valami elszívja az erejét, egy idegen erő akadályozza. Valami, ami inhumánus.

Mások pedig, akikkel beszélek, jól érzik magukat sok éve külföldön, mert ott van dolguk.

Nekik nem kell hazajönniük, mert nem is érzik a hívást.

 

Tehát, tudod, hogy más vagy. Sokszor érzed azt, ez a világ túl kemény neked.

A testeddel sem vagy jóban. Elvagy vele, próbálod karban tartani, de valahogy idegennek érzed. Ez azért van, mert a lelked energiáit jobban fogod, mint a testedét. Tisztában vagy vele, hogy a tested csak egy héj. Egy hordozó, semmi több. Nem érdekel már annyira, hogy tökéletesen nézz ki, éppen ezért állandóan jól nézel ki. Mert sugárzol. Belülről kifelé. Mindig pont olyan ruhát veszel fel, ami tükröz téged. A mozdulataidban harmónia van.

Semmi extra nincs rajtad, csak a hétköznapi szoknya, blúz, harisnya, csizma - mondjuk, ha férfi vagy, a szokásos egyszerű ing, farmer, bármi. Mégis, mindenki úgy néz rád, mintha túlöltöztél volna. Mások bármit vesznek fel, valahogy nem jön át az, ami belőled.

Ez téged nem érdekel, valahogy megszoktad. Nem ez a lényeg. Nem ezen van a hangsúly, és két hete a karácsonyi őrületben égő, médiamárktos tolongást sajnálkozva nézted. Uramisten, mi ez az egész? Miért vannak megbolondulva az emberek alacsony rezgésű fizikai tárgyakért? Nem látják, hogy az csak egy használati cikk??

Hol a lelkük?

Ott van, de nem érzik. Nem éreznek semmit. Robotok.

 

Ott vagy te, aki bezzeg érez. Mindent és mindenkit.

EMPATA VAGY.

Minden energiahullám és arany fényű hullám átmegy rajtad, ami ezt a bolygót éri. Minden emberről az utcán kapásból vágod az életét, de hallgatsz, mert attól félsz, hülyének fognak nézni.

 

De jön a belső hívás. Folyamatosan. Végül nem bírod tovább, és egy melletted veszekedő párnak kibököd a buszmegállóban:

- Feltétel nélküli szeretet. Ha nem békültök ki, a srác visszamegy ahhoz a csajhoz, akivel két hónapja titokban írogatnak.

Megdöbbenve néznek rád, majd rádcuppannak.

- Mondj még valamit, kérlek - nyüstölnek.

 

Elkezdődik.

Innen pedig nincs megállás.

Tanfolyamok - vagy nem -, könyvek, videók, cikkek, az én írásaim, mások írásai, Szepes Mária, Müller Péter, régi és új könyvek, évszázados és évezredes bölcsességek és újkori pszichológia, személyiségfejlődési, spirituális irányzatok. Minden.

És tudásra éhező gyermekként szívod magadba a bölcsességet.

 

Eljön a nap, amikor már tudni akarod: miért.

Meg fogod tudni, és ha megtudod, soha ne feledkezz el róla, mert az, aki vagy, az vagy te. Ugye, ez logikus.

Ha már az vagy, aki vagy, akkor önmagad vagy.

Ha pedig önmagad vagy, már semmi nem fog tudni úgy igazán megborítani, mint eddig.

Ha pedig teszed, ami a dolgod, ami a belső hívásod, akkor a valóságod találkozik a lelkeddel és azzal, amit belekódolt az, ami téged teremtett. Akkortól pedig bőség, boldogság és egység vesz körbe belül és kívül. Mert akkor fogod megérteni, hogy az mellett, hogy ki vagy, egy vagy mindenkivel és mindennel, és minden egy veled.

 

Eszter

Szólj hozzá

kapcsolat szíriusz csillagok rehabilitáció relax kapcsolódás restart skype mélymeditáció skype szer szíriusz A