2017. sze 16.

AZ ÁTVETÍTÉS

írta: Eszter 777
AZ ÁTVETÍTÉS

ALAKVÁLTÓK, KAMÉLEONOK, TÜKÖR-SZERELEM -oszd meg, add tovább, állítsuk meg a másolást

AZ ÁTVETÍTÉS

 

A világ egy hatalmas tükör. A sötét mátrixnak is ez a lényege. Tükröznek neked. Minden és mindenki. Sajnos a köztudatban elterjedt, hogy a tükrözés jó, mert ezáltal tanulunk. Részben ez igaz is, azonban van ennek egy árnyoldala is, mint ahogy minden éremnek két oldala van. A tükröket ugyanis a reptilianok és a sokszor velük AZONOS veszélyes személyiségek TUDATOSAN HASZNÁLJÁK.

A tükrökkel úgy bánnak, mint más a társasjátékkal. Trükköznek a tükrökkel.

Képzelj el mondjuk egy ragadozót.

Egymással szemben álltok. A ragadozó előtt is van egy tükör és előtted is van. Hamis tükör méghozzá. Azért hamis tükör, mert önmagát vetíti az előtted lévő tükörbe és téged az előtte lévőbe, ÍGY AZT A BENYOMÁST KELTI, HOGY Ő TE, TE MEG Ő. Az ikerlángosdi is így működik. Iker-tükör kapcsolat. Tükör szerelemnek is hívják…

És egyáltalán nem jó.

Mégpedig pont ezért.

Mert itt egy trükkös tükör-személyiség csere van. Magadat látod olyannak, amilyen ő és őt olyannak, amilyen te. A ragadozók nagy ütőkártyája is éppen ez. Olyannak láttatják magukat, amilyen te vagy és mivel ők FELVETT SZEMÉLYISÉGEKET HASZNÁLNAK, VOLTAKÉPPEN EGÉSZ ÉLETÜKBEN SZEREPEKET JÁTSZANAK, ezért elhiszed, hogy benned van a hiba, és ők már megint áldozatok.

Minden ragadozónak például végeérhetetlen történetei vannak arról, hogyan hagyták őt el az exei, mindenki megcsalta őket, és ők mindig rosszul jártak, na de majd veled… majd amikor te is éppen olyan vagy, mint az összes korábbi exe...nos, akkor nyilvánvalóan te vagy a hibás, ő pedig “hülyéket vonz”...

A RAGADOZÓK EZÉRT IS ALAKVÁLTÓK, hiszen személyiségeket vesznek fel, a ragadozók és a reptiliánok azért ugyanaz, mert a “hüllők” olyanok, mint a kaméleon.

Képzelj el egy labilist. A labilis személyiség esetében /bipoláris, borderline/ ugyanúgy működik a tükör-trükközés. Mellette olyan az élet, mintha tojáshéjakon járkálnál, rossz hírt nem mersz neki vinni, mert félsz a reakciójától, soha nem lazíthatsz mellette, természetesen mindig a legalkalmatlanabb pillanatokban hív fel, nyomoz utánad, feltöri a telefonodat, a számítógépedet, a facebookodat, magánnyomozót fogad, hogy mindenről értesüljön. Mindig eléri, hogy magadat érezd hibásnak. Ő pedig mindig mindenben ártatlan. Mindenről te tehetsz, és neki soha semmi nem jó, mert a szívében egy végtelen űr van, amit soha senki és semmi nem tud betölteni, a szeretet éhsége kielégíthetetlen, minden vágyát azonnal teljesíteni kell, mert ha nem…

Közben pedig átvetít. Magát rád, téged magára, így egy idő után már TÉNYLEG ELHISZED, HOGY TE VAGY A HIBÁS.

Azaz: számára te vagy az, aki ő, ő az, aki te.

Ő is hord álarcot, akárcsak a ragadozó, de ő nem sokat, hanem általában egyet: végtelenül kedvesnek, izgalmasnak, szexuálisan vonzónak tűnik, intelligensnek és érdekesnek, forróvérűnek… no de amikor veszekedés van, ami a labilis mellett óránként előfordul - mindamellett, hogy óránként szakít veled, mindaddig, amíg ha kell már öngyilkossággal való fenyegetéssel, de eléri amit akar, majd nagy kegyesen megbocsát neked - képes ötpercenként drámázva kirohanni a szobából, hogy ezzel is magára vonja a figyelmedet.

A labilisnál a veszekedések napokig, hetekig, évekig tartanak, olyan problémákról, melyeket egy óra alatt két értelmes ember kiválóan meg tud oldani. A labilis azért veszekszik, hogy történjen valami, mert másképp konkrétan unja magát és azt érzi, hogy elhanyagolod. Ha nincs dráma, ő nem tud töltekezni, mert ő a drámából töltekezik pontosan ugyanúgy, ahogyan a ragadozó a félelemből.

A nárcisztikus személyiségnél saját kisebbségi komplexusait, melyekből egész listányi van a lelkében, mind rád vetíti, és minden elképzelhető módon kicsinyít téged, hogy magát nagyobbnak érezze. Hatalmaskodik, uralkodik, irányít és nem tűr ellentmondást, ugyanis csak akkor érzi magát egyáltalán valakinek, ha a dolgok mindig úgy mennek, ahogyan ő azt elképzelte.

A paranoid személyiség mindenben önmagát látja, a saját félelmei veszik körül, és számára egy egyszerű telefonhívás is nehezen megoldható, ugyanis minden eshetőséget ki akar zárni, hogy bármi olyan történjen, ami nem illik bele az általa elképzelt valóságba, melyben él. A paranoid személyiségzavar lényege, hogy mindenhol rejtőzködő ellenséget lát, mindent lenyomoz, mindenben túlbiztosítja magát, mindentől retteg és a rettegés odáig fajulhat, hogy a félelmeit már nem csak eseményekre, hanem emberekre is rávetíti, azaz egy egyszerű bolti eladót fog FBI ügynöknek nézni aki a háttérhatalom szolgájaként lehallgatja, miközben a közértben fizet.

A négy veszélyes személyiség tehát átvetít. Mindent mindenkire gyakorlatilag, és a sötét mátrix is így működik.

Amit magad körül látsz, az tükör. A sötét mátrix tükröz:

  • TÉRBEN

  • IDŐBEN

  • SZEMÉLYISÉGBEN

  • TÖRTÉNÉSEKBEN

  • SZÁMOKBAN

  • JELEKBEN

  • ÁLMOKBAN

  • EMBEREKBEN

 

A térbeli tükrözés az embereken és az eseményeken keresztül tükröz, ez részben a tanulási folyamat is, részben azonban az a fajta megtévesztés, amiről fentebb írtam. Időben: időbeli szinkornicitás, a ragadozónak “éppen akkor” volt nehéz gyerekkora, amikor neked, térben: “éppen úgy”, ahogyan neked. A személyiségbeli tükrözés egyfajta fordított pszichológia. A számokban és jelekben való tükrözés részben az angyali jelek, de amikor MEGFEJTHETETLEN SZÁMSOROKAT KAPSZ, olyankor összezavar a sötét mátrix, és bizonytalanságot, megfelelési kényszert kelt ezzel benned.

Az álmokban való tükrözés elhiteti veled, hogy VALAMIT MÉG NEM DOLGOZTÁL KI MAGADBÓL, hiszen egészen véletlenül tökéletesen emlékszel az álmodra, azonban ez megint nem valós, és tükör.

 

Az átvetítés a sötét mátrixban azt mutatja neked, hogy soha nem leszel elég jó, bármit is csinálsz. Nyilvánvalóan “sok karmát kell még letenned”, hogy ne legyen több tükör.. természetesen az ikerlángoddal való túl sok tükör az éppen csak annyi, amennyit elbírsz.. holott ez nem így van!

Az ikerlángosdi egyik legnagyobb veszélye az átvetítés. Mert van egy szint, ahol a tükrözés számodra már nem tanulás, hanem végeérhetetlen kín.

Innen már nem fejlődés, hanem zuhanás…

 

AZ EGYLÉLEK PÁROK KÖZÖTT NINCSEN TÜKRÖZÉS.

MERT ÖNMAGUK BENNE ÉS NEM TOLJÁK ÁT MAGUKAT A MÁSIKRA. TISZTÁBAN VANNAK ÖNMAGUKKAL ÉS A SAJÁT HIBÁIKKAL ÉS NEM EGYMÁS ENERGIÁIBÓL TÁPLÁLKOZNAK, HANEM A SAJÁTJUKBÓL.

 

Tehát a világ egy tükör.

Színház, ahol színész MAJDNEM minden férfi és nő.

Amikor az álarcokat levetjük, már nem akarunk senkinek megfelelni. Nem játszunk öntudatlan játszmákat és hatalmi drámákat sem, mert felvállaljuk, hogy kik vagyunk. Észrevesszük a tükröket, melyek már hamisak, és a megtévesztésünkre állították fel őket. Kikerüljük a rejtett csapdákat.

Az egylélek párok nem tükröznek úgy, ahogyan az ikerlángok és a kapcsolat nem csupán csak tanulás, hanem valami sokkal nagyobb ennél. Nem arról szól, hogy egymást bántva végül majd elértek egy adott szintre.. ahol az ikerlángok nem összejönnek, hanem a tanulási folyamat végén, ha sikerült visszacserélni a lélekrészeket, szétválnak, hanem az egylélek párok akkor jönnek össze, amikor már megtanultak mindent, amit meg kellett tanulni ahhoz, hogy ne legyen szükségük a tükrözésre se jó se rossz értelemben, mert egymásnak éppen ezért nem türköznek. Egyértelmű minden.

MERT AZ EGYSÉGBEN NEM KELL TÖBBET JÁTSZANI.

 

2017. szeptember 16.

Eszter

 

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

MAG PIRAMIS

EGYLÉLEK PÁROK

TEREMTÉS, SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS, SÖTÉT MÁTRIX KIKÓDOLÁS, MÉLYMEDITÁCIÓK ÉS OLDÁSOK, FEKETE MÁGIA OLDÁSOK, SZERELMI KÖTÉSEK OLDÁSA, DÉMONI ALKUK OLDÁSA

 

ragadozók felismerése, sötét minták felismerése, fekete mágia elleni védekezés: Kuti Nóri, elérhetőség: naphajnalsugar@gmail.com

 

Szólj hozzá

tükrözés ragadozók ikerlángok reptilianok