2017. nov 11.

2017.11.11. TÖRJ KI

írta: Eszter 777
2017.11.11. TÖRJ KI

AMI MOST ÉRKEZIK, AZ TISZTA ÉS IGAZ

2017.11.11.

TÖRJ KI

 

Annyi de annyi sablonos spirituális frázist leírhatnék. Új kezdet. 11.11.hűűha, spirituális kapuk nyílnak, teremtő erő start, ezek így vannak, de meg fogsz lepődni, nem ez a leglényegesebb.

Ne kívül keresd azt a mentő kötelet, mert megnyílik a kapu, mert spirituálisan magas rezgésű teremtő nap van, mert ezmegaz van. Ez pontosan olyan, mint a tegnapi tízmilliószoros teremtő nap. Én nem mondom, hogy nem volt, de nekem minden nap ezerötszázhatvannégymilliószoros teremtő nap, mert ha évente csak négyszer teremthetnék, a Mag Piramis már elsorvadt volna. :)

Minden nap a tiéd. Nem csak ez a nap.

A világnak le kellene szoknia arról, hogy csak bizonyos napok a szeretet ünnepe, az anyák napja, a gyermekek napja, Amerikában a hálaadás napja /csak egyszer egy évben??/.

Minden nap szeretni kell a gyermekeket, az édesanyákat, minden nap ajándékozni kell valamit, szeretetet, magadat, átélni az adás örömét. Minden nap lehet és kell is teremteni, pozitívan, hálával telve, megélve a létezés csodáját a Földön.

A mentő kötelet belül keresd. Ne csak ma ragadd meg, de ma, mivel a tudatot rá van állva a 11.11-re, könnyebben megtalálod. A 11.11. minden évben LEZÁRÁSA EGY SZAKASZNAK ÉS KINYITÁSA EGY TELJESEN ÚJ KEZDETŰ ENERGIAHULLÁMNAK, A VISELKEDÉS, A SZEMÉLYISÉG FORMÁLÓDIK ILYENKOR, A NŐI FÉRFI EGYENSÚLY HELYREÁLLHAT, A TÁRSAK KÖZELEDNEK EGYMÁSHOZ, AZ ENERGIÁK ERŐTELJESEN POZITÍVRA VÁLTOZNAK,  mert évezredek óta éppen akkor, amikor a Földön a legnagyobb a sötétség, érkezik a legnagyobb Fény.

A fény a tudatosodást, a tömeges öntudatra ébredést, az emberiség szabadulni akarását jelenti a sötét hálóból, a sötét mátrixból, mely nem más mint egy kényelmes hazugság és melyet az emberiség jó része már kezd megelégelni, milliók érzik most már naponta velünk együtt, hogy VALAMI NEM STIMMEL A VILÁGGAL, HOGY VALAMI MÁS MINT AMINEK LÁTSZIK - szinte minden -, HOGY MI NEM AZÉRT VAGYUNK ITT, HOGY CSAK ÚGY SIMÁN LÉTEZZÜNK, MINT EGY ROBOT.

A fény a szeretet fénye, a szerelem fénye, az újjászületés fénye és ahogy peregnek az évezredek, az emberiség már kifelé jön a sötét szakaszból a fénybe. ARANYKOR. VASKOR HELYETT.

Ma ismételten lezárul egy nehéz szakasza az évnek, és a 11.11. valóban az új kapuját nyitja. Az Új, mint beáramló hatalmas szeretet-energia. Az Új mint új kezdet. Az Új, mint az általad az utóbbi három magasan rezgő teremtő hétben teleírt tiszta lapod, melyre azt írtad rá, ami a lelkedben van. Az Új mint egy Angyal, nyújtja feléd a kezét, ragadd meg. A mentőkötél a bátorságodból, a hitedből, a szenvedélyedből, a benned rejlő erőből, a téged átható szeretetből áll. Önmagad megváltójaként másokat is válts meg. Mutasd meg nekik, hogyan ragadják meg önmaguk fényét, a mentőkötelet, a belső Angyalt belül, hogyan leljenek rá a lényük lényegére.

Erről szól ez a nap.

AZ ÚJRÓL, A VÁLTOZÁSRÓL, A HITRŐL ÉS A BÁTORSÁGRÓL, A SZERETETRŐL, A SZERELEM KEZDETÉRŐL, A SZENVEDÉLYRŐL ÉS A LÉTÜNK LÉNYEGÉRŐL.

Törj ki. MINDAZ, AMI AZ ÉLETEDBEN VAN, MEGVÁLTOZTATHATÓ, HA HISZEL MAGADBAN. SOKKAL TÖBBET ÉRSZ, MINT GONDOLNÁD, SOKKAL TÖBB VAGY, MINT HINNÉD. MAGA A VILÁGMINDENSÉG LAKOZIK BENNED, TEREMTŐ ISTENI ÉNNEL RENDELKEZŐ UNIVERZUM VAGY, MELY AZ ŐSFORRÁSSAL ÉS A TEREMTŐ ANYÁVAL EGY.

A hetedik dimenzióban lévő Föld bolygó most nyújtózkodik a nyolcas felé, ahol a végtelen lehetőségek vannak, ahol találkozunk másik dimenzióbeli önmagunkkal majd és ez már elkezdődött, az álmainkban.

 

Nagy szerelmek fognak ma elkezdődni.

Csúnya, sötét, ördögi köröket futó halott párkapcsolatok fognak ma véget érni.

Új szerződések születnek. Lélekszerződések de az anyagi világ munkahelyi, bőséget támogató, szeretettel és nem hamissággal köttetett szerződései is. MOST ÉRDEMES MUNKAHELYET VÁLTANI.

MOST ÉRDEMES VÉGET VETNI EGY ROSSZ KAPCSOLATNAK ÉS MOST ÉRDEMES KEZDEMÉNYEZNI EGY JÓ KAPCSOLATÉRT.

A fent és a lent találkozik, ezért a mai Egy lélek Egy Test szerem is.

 

Amit az utóbbi hétben kisöprögettünk a házunk tájáról, az átadja helyét az újnak, tisztaság lakozik a lelkekben, ha jól dolgoztál.

A hetedik dimenzió neve SZERETET, és ezt átérzed minden egyes percben, még akkor is, ha eddig nem hittél abban, hogy te szerethető vagy. Mindenki és minden az, mivel a világot, az Univerzumot a szeretet mint teremtő elem, a szer-elem tartja össze.

 

Tárd ki az ablakokat, az ajtókat.

Ne zárkózz be.

Ami most az életedbe belép, az jó lesz, tiszta és igaz.

 

Szeretettel

Eszter

 

2017. november 11.

 

elérhetőségem és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Hagyományos tanácsadás Tarot kártyával /Szíriusz Tarot/

Médiumi csatornázás

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

IKERLÁNG TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság? Lélekrészek cseréje az eredeti ősállapotért

EGYLÉLEK TANÁCSADÁS - EGYLÉLEK MÉLYMEDITÁCIÓK

Szerelem mágia /A szerelem rezgését vonzzuk és a társ energiát nem egy valós személyt/

Bőség mágia - Küldetésre léptetés - a bőségáramlás és a teremtés megindítása

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások



Szólj hozzá

2017.11.11.