2017. nov 14.

EGYLÉLEK GYÓGYÍTÓ SZER SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK GYÓGYÍTÓ SZER SKYPON

2017. NOVEMBER 17. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Gyógyító Szer

Skypon

2017. november 17. péntek

20.00-22.00

 

Ismét három nap, három szer.

Így súgták nekem az égiek.

november 17. péntek este Egylélek Gyógyító Szer

november 18. szombat este Egylélek Tisztulás Szer

november 19. vasárnap este Egylélek Távolságból Közelség Szer

Mindhárom skypon.

Ezek a szerek olyanok nekem, mint a gyermekeim, mint az égi segítség földi cseppjei. Mint egy-egy alkotás, és mindig meg kell várnom, míg a sugallat érkezik, mikor mi a teendő.

Hogy miért egylélek?

Azért mert ez az energia az, ami lehozza a Földre a békét, a szeretetet, a feltétel nélküliséget és a fényt. Ami visszahozza azt az ősi férfi-nő mintát, ami a bolygót idáig elvezette és rajta a sok vihart, katasztrófát, fájdalmat, háborút megélt emberiséget.

Tudjátok, látjátok, hogy társadalmi válság van. Széthullanak a párkapcsolatok, a családok, majdnem minden házasság válással végződik, az emberek megcsalják, meghazudtolják egymást és önmagukat, a semmibe veszett a hűség, az elköteleződés, a tisztaság, a becsület, a testet, a szeretkezést nem becsülik semmire, az adott szó nem ér semmit, kimondják, hogy jóban-rosszban.. és rá öt évre egy vagy két pici gyerekkel elválnak.

Nem hibáztatok senkit, én is elváltam, és okkal tettem, ahogy ti is sokan, de mindannyian vágytok egy IGAZI KAPCSOLATRA, IGAZI SZERELEMRE, IGAZI HŰSÉGRE, IGAZI KITARTÁSRA, OLYAN PÁRKAPCSOLATRA, AMINEK VÉGRE.. NINCS VÉGE.

Az egylélek energiák azért hozzák le az ősi mintákat, amiket a világháborúk és az utána érkező káros politikai rendszerek, társadalmi átrendeződés, rossz ideológiák elsöpörtek, mert ez az egyetlen, ahol érződik mit is jelent ez: ÖSSZETARTOZÁS.

Valódi, ahol nem a pénz dominál, nem közös házakra, közös gyerekekre, kirakatozásra épülő hamis mátrixos kapcsolatok.

Mindannyian erre vágyunk.

Azt is tudom, hogy az egylélek energiák írják felül a sötét mátrixot és ez nem könnyű. Amikor elkezdtük tavasz tájékán lehozni a mintákat, szinte lehetetlennek tűnt. Lehetetlen? Akkor megcsináljuk :)

És nem lehetetlen. A múlt szombati Egy lélek Egy test skype szer már most hatásos, akárcsak a mentális-asztrális összekapcsolódás, amit az Egy lélek egy tudat és Egy lélek egy szív skype szereken alkottunk.

Mert ti is alkottok velem :)

 

Tehát megint egy egylélek sorozat, mert ez az a minta, az egylélek minta, ami az életed minden más területét is tartósan jó irányba tudja változtatni. Mert szeretetből van :)

Megint három összefüggő skype szer, de egyesével is lehet csinálni.

 

Az első az Egylélek gyógyító szer.

A test-tudat-lélek gyógyul az összekapcsolódó emberpárban, a csodálatos ősmagyar áldást, a Mag Mágiát is bevetjük, és rendbehozzuk a magunk lelkét, tudatát és testét is, és a társunkét is.

Csodálatos lesz, és várlak titeket nagy-nagy szeretettel.

 

Áldás-fény-egység

Eszter

 

jelentkezés és részletek /ismét kedvezőbb részvétel/: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

gyógyítás Eszter Nóri ikerlángok skype szer egylélek gyógyítás