2017. nov 20.

EGYLÉLEK MENYEGZŐ SZER - LELKI TÁRSBÓL FIZIKAI TÁRS - SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK MENYEGZŐ SZER - LELKI TÁRSBÓL FIZIKAI TÁRS - SKYPON

HETEDIK DIMENZIÓS MENNY-EGZŐ, 2017. NOVEMBER 23. 20.00-22.00

Egylélek Menyegző Szer

LELKI TÁRSBÓL FIZIKAI TÁRS

Hetedik Dimenziós Menny-egző

Egylélek Szertartás Skypon

2017. november 23. csütörtök

20.00-22.00

 

Egylélek folyamat. Egylélek emelkedés. A lélek fejlődése az Egységbe. Mert valaha a két kettészakított lélek egy volt. Nem volt hozzá test, hanem csak asztrál-mentáltestünk volt, a kezdetek kezdetén, de egyek voltunk. Azért érezzük félembernek magunkat és keressük egész életünkben a másik felünket, mert Atlantiszban az egylelkeket kettészakították, és nem elég, hogy kettészakították, hanem darabokra tépték őket, mindkét fél lelkét, hogy a lélekrészeiket azután másik emberekben találják meg. Ezek az Ikerlángok. Lélekrészeid sok-sok emberben. Hamis egylélek energiával, mert azt is lemásolták. Ezért a tükör-tartó, fájdalmas lángolási folyamat, aminek ha vége, a lélekrészek visszacserélődnek, kivéve ha fekete mágia van, mert akkor nem tudnak maguktól visszacserélődni, hanem vissza kell őket cserélni.

Az egylélek energia az ősi EGY. Az egység, amelyben nem volt szétszakadás, se kétség, se fájdalom, se harag. Az egység tény volt és tény most is, ezért kezdjük végre mindannyian felfedezni először magunkban az egylélek energiát, majd megtaláljuk a társunkat is.

Az egylélek energia lehozza a Földre a rég, Atlantiszban elveszett mintát és egységet. AZT A MINTÁT, HOGYAN KELL EGYNEK LENNI, hogyan kell egységben élni, hogyan tudjuk magunkat átadni egy másik embernek és ő nekünk, anélkül, hogy bárki bárkit leuraljon, bántson.. mert az megint más, az is nagyon - igencsak megtévesztően - hasonlít az egylélek energiára, amit nárcisztikus-empata, vagy súlyosabb esetben ragadozó-empata kapcsolódásnak hívunk. /reptilian és szíriuszi találkozása/.

Az egylélek energiák közvetlenül a Teremtő Forrásból, a Teremtő Anyából jönnek, és ezt integráljuk magunkba az egylélek szertartások közben. Megnyugvás, fejlődés, a lélek kitárul, kiárad, a képességek fejlődnek, a spirituális küldetés formálódik, elengedjük lassacskán az elvárásokat, a megfelelési kényszert, a görcsösséget. Sikerült rátalálnom arra az energiára, amely tiszta, örökké való, és emeli az embereket a Magba, az önmagukkal és a világgal való egységbe, ahol megtalálják önmagukat egy másik emberben, és a két félember egy egész lesz.

 

Ismét három összefüggő egylélek szer a héten. Egymásra épülve, mint a kirakós darabjai, egymást tökéletesen kiegészítve, de egyesével is lehet csinálni őket.

Az egylélek szerek továbbra sem a társ bevonzásáról szólnak, sem arról, hogy egy konkrét személyt magatokhoz vonzatok, az életetekbe teremtsetek. Az önmagatokban lévő ősi energia megtalálásról szólnak, arról, hogy a bennetek élő férfit és nőt egységbe, egyensúlyba állítsátok, életetek hajóját végre a megfelelő gyógyító, tisztító, felemelő, nyugodt vízre kormányozzátok, hogy az élet mint a lehetőségek végtelen óceánja kitáruljon előttetek, a kezetekbe ragadva a kormányt.

A társ energia jelenik meg a szertartások alatt, mely független attól, hogy kire gondoljátok, hogy a társatok. Ha a társatok az, akire gondoltok, akkor a kettő egyezik és ez a fizikai síkon meg fogja hamarosan mutatni magát. Ha nem, akkor megérkezik a megfelelő, az igaz társ.

 

Az Egylélek Menyegző Szertartáson hetedik dimenziós őskü-szert fogunk tartani, ahol távol állunk minden fogadalomtól és eskütől, mert az megköt. Megköti az adott helyzetet. A lelkek egységét teremtjük meg az asztrális síkon úgy, hogy a társ energia végre beérkezzen MINT FIZIKAI TÁRS. A társ energiát fogjuk a fizikai síkra teremteni.

 

Erről szól hát a héten az első szer.

november 23. csütörtök 20.00-22.00 EGYLÉLEK MENYEGZŐ SZER SKYPON

november 24. péntek 20.00-22.00 EGYLÉLEK KÖZÖS GYERMEK-KÖZÖS ALKOTÁS SZER SKYPON

november 25. szombat 20.00-22.00 EGYLÉLEK KÖZÖS KÜLDETÉS-KÖZÖS ÚT SZER SKYPON.

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

/ a részvétel ismét kedvező, mivel a héten megint három szer lesz, az energiákat, a szavakat, a szerek szövegét és témáját közvetítik nekem, egyelőre ennyire gyors a tempó, nyilván okkal :) /



Szólj hozzá

esküvő szerelem szeretet házasság lelki társ Eszti Nóra ikerláng egylélek skype szer fizikia társ szertartűs