2017. nov 28.

EGYLÉLEK ELVÁRÁSOK NÉLKÜL SKYPE SZER

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK ELVÁRÁSOK NÉLKÜL SKYPE SZER

NE VÁRJ TOVÁBB MAGADRA - 2017. december 1. 20.00-22.00

Egylélek Elvárások Nélkül Szer

Skypon

MINDIG MAGUNKRA VÁRUNK

2017. december 1. péntek

20.00-22.00

 

DECEMBER 1 EGY FORDULÓPONT LESZ, ENERGETIKAILAG, GLOBÁLISAN ÉS EGYÉNI SZINTEKEN IS. MEGKEZDŐDIK A FÉNY MEGTESTESÜLÉSÉNEK HÓNAPJA.  AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULNAK, MÉG ENNÉL IS JOBBAN. LÉGY KÉSZEN RÁ.

ÉREZD ÁT, ÉLD ÁT, FOGADD BE.

 

A boldogság egy semleges létállapot. Nem jellemzik nagy kilengések, egyszerűen van, egy igen magas energetikai szinten, ahol voltaképpen egyek vagyunk az ősforrással, a Teremtő Anyával, a Világlélekkel, ahonnan eredünk.

Az egylélek energia egyszerű és tiszta, a Teremtő Anyából eredő EGY, mely a Földön most két testben van, mert egy ezt az energiát úgy, hogy a Föld a sötét mátrixban van, nem bírná el.

Az elvárásainkkal azonban akadályozzuk a dolgok természetes folyását, el-várjuk, el-toljuk magunktól azt, amit várunk.

Minden energia EGY a forrásban. Onnan származik minden, és oda tér vissza. Az elvárások nagyon nehezen ismerhetőek fel, mert az elvárások mentén élünk, holott a természetes létállapotunk a Forrásban való Egység. Ezt szeretném elérni az egylélek szerekkel.

Elvárás az is, ha azt várod, írjon, hívjon, jöjjön.

Elvárás az is, ha azt várod, változzon meg, legyen másmilyen, tegyen meg valamit a kedvedért.

Az is elvárás, hogy legyetek együtt.

A természetes áramlás mentén ti már egyek vagytok. Több síkon és több dimenzióban is. Az is elvárás, hogy XY szerinted a másik feled.

Teljesen mindegy, ki a másik feled.

Sokkal fontosabb, hogy te magad érezd, EGY vagy valakivel a végtelenben.

Amikor a Föld abba a szakaszba érkezik a dimenzióváltások során, hogy az egylélek párok a fizikai síkon eggyé tudnak válni kézzel foghatóan és szemmel láthatóan, akkor fog számítani, ki az az EGY. Addig csupán az a dolgod, hogy engedj el minden elvárást, bonts le minden falat, dobj el minden kötőféket, szakíts el minden láncot, hogy az Egységben érezd, EGY vagy valakivel, aki EGY veled, és engedd, hogy a dolgok megtörténjenek.

Vársz valamire? Valakire?

Mindig magadra vársz, mégpedig azért, mert a dolgok akkor érkeznek be oda, ahova kell, ahova várod, ha te magad kész vagy.

 

Az Egylélek Elvárások Nélkül Skype Szeren elengedjük az összes elvárást, hogy eljussunk oda, amire eddig vártunk. Tudattalan sémák és rossz beidegződések fognak távozni, teret adva a teljes boldogság és egylélek egység megélésének magaddal és a társaddal.

 

Ismét három egylélek szer a héten, igen gyors az emelkedés folyamata, a feladatom az, hogy minél több embert emeljek fel a Teremtő Anyához és a Forrásban az Egységet megérezzétek, és hogy fellebbenjen minden, a valóságot és a teremtést eltakaró fátyol a szívetekről, a lelketekről, a szemetekről, a tudatotokról.

A cél sosem fontos, mindig csak az út.

Élj, érezz, alkoss, szeress.

 

2017. december 1. péntek 20.00-22.00 Egylélek  Elvárások elengedése Szer Skypon - ne várj tovább MAGadra

2017. december 2. szombat 20.00-22.00 Egylélek Finomhangolás Szertartás Skypon - TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT

2017. december 3. vasárnap 20.00-22.00 Egylélek Kezedben a kormány kezemben a kulcs Skype Szer 20.00-22.00 - NE IRÁNYÍTS, ENGEDD MEGTÖRTÉNNI, HA ENGEDED, MEGTÖRTÉNIK

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

AKI NEM TUD JELEN LENNI, ANNAK ELKÜLDÖM A FELVÉTELT, MERT MINDEN SKYPE SZERT RÖGZÍTÜNK. A feltételek továbbra is kedvezőek, mivel három szer lesz egymás után.

 

Szólj hozzá

Eszter egylélek elvárások elengedése elvárások elengedése skype szertartás