2017. nov 28.

EGYLÉLEK FINOMHANGOLÁS SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK FINOMHANGOLÁS SZERTARTÁS SKYPON

TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT - 2017. DECEMBER 2. SZOMBAT 20.00-22.00

Egylélek Finomhangolás Szertartás

Skypon

TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT

2017. december 2. szombat

20.00-22.00

 

Amikor a lelkek találkoznak, egyensúlytalanság jellemzi a kapcsolódást. Ez a fizikai valóságban is megmutatkozik: viták, félreértések, eltávolodás, közeledés, hullámzás, szakítás, kibékülés, félelem, fájdalom és harag, tehetetlenség és magányosság, hiányérzet, egymás állandó keresése, vágyakozás és beteljesületlenség.

Mert amíg nincs egyensúly, addig nem lesz fizikailag jó a kapcsolat. Lehet kapcsolat, de mindig megszakad, mert az egylélek energia finomhangolást igényel - egyensúlyt, melyben minden egy bennetek és egy minden, mert kettőtökben a végtelen univerzum EGY kerek egészként mutatkozik meg.

Az Egylélek Finomhangolás Szertartás egy valódi tiszta varázslat lesz, olyan, mint amikor két hangszert egy rezgésre hangolunk, hogy a hangjuk tisztán, egyszerre szólva betöltse a világegyetemet és árassza a fényét. Egyensúlyt teremtünk az egylélek párok között.

 

Ismét három egylélek szer a héten, igen gyors az emelkedés folyamata, a feladatom az, hogy minél több embert emeljek fel a Teremtő Anyához és a Forrásban az Egységet megérezzétek, és hogy fellebbenjen minden, a valóságot és a teremtést eltakaró fátyol a szívetekről, a lelketekről, a szemetekről, a tudatotokról.

A cél sosem fontos, mindig csak az út.

Élj, érezz, alkoss, szeress.

 

2017. december 1. péntek 20.00-22.00 Egylélek  Elvárások elengedése Szer Skypon - ne várj tovább MAGadra

2017. december 2. szombat 20.00-22.00 Egylélek Finomhangolás Szertartás Skypon - TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT

2017. december 3. vasárnap 20.00-22.00 Egylélek Kezedben a kormány kezemben a kulcs Skype Szer 20.00-22.00 - NE IRÁNYÍTS, ENGEDD MEGTÖRTÉNNI, HA ENGEDED, MEGTÖRTÉNIK

 

DECEMBER 1 EGY FORDULÓPONT LESZ, ENERGETIKAILAG, GLOBÁLISAN ÉS EGYÉNI SZINTEKEN IS. MEGKEZDŐDIK A FÉNY MEGTESTESÜLÉSÉNEK HÓNAPJA.  AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULNAK, MÉG ENNÉL IS JOBBAN. LÉGY KÉSZEN RÁ.

ÉREZD ÁT, ÉLD ÁT, FOGADD BE.

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

AKI NEM TUD JELEN LENNI, ANNAK ELKÜLDÖM A FELVÉTELT, MERT MINDEN SKYPE SZERT RÖGZÍTÜNK. A feltételek továbbra is kedvezőek, mivel három szer lesz egymás után.

 

Szólj hozzá

szerelem szeretet egyensúly egység finomhangolás Eszter egylélek skype szertartás