2017. dec 01.

ELŐBÚJIK, AMI REJTVE VOLT, A VALÓSÁG MEGMUTATJA MAGÁT. 2017. DECEMBER 1.

írta: Eszter 777
ELŐBÚJIK, AMI REJTVE VOLT, A VALÓSÁG MEGMUTATJA MAGÁT. 2017. DECEMBER 1.

A TALÁNY ÉS A KINCS - oszd meg, add tovább az információt minden szabadon ébredőnek

2017. december 1.

Előbújik, ami rejtve volt,

a valóság megmutatja magát

A Talány és a Kincs

 

Sokan járjuk a lélek szent útját. Az önmagunkkal való egységből a másikkal való egységig, majd a Forrással való egységig, ahova törekszik minden szabadon ébredő.

Még nem értünk el minden állomást. Egyikünk itt tart, másikunk ott. Az út pedig tartogat meglepetéseket. Még többet, mint eddig. Ha már ezen az úton vagy, az életed megváltozott. Introvertált vagy, extrovertált helyett. Szeretsz egyedül lenni. Más dolgok kötik le a figyelmedet, mint bármely külsőség. Befelé figyelsz, folyamatosan. Egész nap elemzed magadat, akkor is, ha pörgős munkahelyed van, mert találsz magadnak értékes perceket, amikor csak magadra figyelsz. Most már törődsz magaddal, vagy azért, mert évekkel ezelőtt felmerült a természetes igényed erre, vagy azért, mert a sors, az élet akár egy szakítással, vagy bármilyen traumával rákényszerített.

 

Az életed más lett. Nem szívesen mész ki az emberek közé - elutasítod a mátrixot. Ha bármit el kell intézni, azt minél gyorsabban teszed, és kikerülöd a kirakatok előtt céltalanul őgyelgő emberáradatot. Nem sietsz, de mégis. Mintha valamire várnál.

Nem vársz, voltaképpen, hanem haladsz. Egyenesen, előre, mindig az egység felé, mindig a fény és a még nagyobb fény felé.

A fizikai síkot azonban nem kerülheted ki. Ha már idelent kell élned, élvezned kell a 3D-t, azonban nem mindegy, hogy hogyan. Nem a felszínes dolgokat részesíted előnyben, hanem azokat, amik feltöltenek, és nem csak egy másodperc örömet adnak, hanem kitöltenek - belülről. Nem zárkózol be, de megválogatod, hova mész és kivel, na és persze, hogy miért.

 

Ami korábban lázban tartott, az most meg sem érint. A napjaid nyugalmasabbak, akkor is, ha az élet centrifugaként pörög körülötted ezres fordulatszámon, te higgadt maradsz. Miért? Mert tanultál. Megtanultál egy rakás helyzetet kezelni, és úgy szlalomozol az élet akadálypályáján, hogy már csak az agyad hátsó fertályában észleled: újabb problémát oldottál meg.

 

Azonban mindez még mindig csak a felszín.

Ott van benned valami, ami kiárad, ami kiterjed, ami csodás. A lelked. Az örökkévaló létező. Belegondoltál már abba, hogy az, ami örökkévaló, voltaképpen benned él? A lélek, aminek nincs ideje, ami nem kötött se helyhez, se időhöz, és éppen időszakosan a testedben foglal helyet, összekapcsolva - jó esetben - a tudatoddal. Ha nincs összekapcsolva, és tartósan nincs, azt a pszichológusok személyiségzavarnak hívják. Én eltévelyedésnek hívom, amelyből vissza lehet jönni, megfelelő eszközökkel. Mert eszköz mindig van és mindig szeretetből testesül meg.

 

Tehát a lélek, ami kiárad, úgy fog most viselkedni, mint egy áradó folyó - előmossa az eddig rejtet létezőt, ami eddig is ott volt, csak magadba temetve nem láttad meg. Amit a lélek előmos, arra a valóságod reagálni fog, és megmutatja, megteremti a 3D-ben.

 

Most december 1 van. Még húsz nap a napéjegyenlőségig, amikor visszatér a Fény és minden nappal egyre világosabb lesz. Igen-igen, ma már húsz cikket olvastál arról, hogy jön az ünnep, jön a szeretet, figyelj befelé, találd meg belül a fényt.

Én most mást mondok. A fény adott. Benned van. Nem kell azt keresni, érzed, csak tudatosítanod kell magadban, hogy odabent lakozik.

Azt keresd meg magadban, ami rejtve van. Ami elbújt, most előjön, és a valóság megmutatja neked, de most nem tükörként.

Kézzel fogható módon fogod érzékelni, a fizikai síkon azt, ami eddig nem volt, az most lesz. Amit eddig nem is kerestél, az lesz most a kezedben. Amit már nem vártál és amivel már nem foglalkoztál, régen elengedtél.

Nem kell most azonnal a szerelemre gondolni. Sokkal inkább egy nemesebb kincsre, ami álruhában fog érkezni és a dolgod az, hogy felismerd. A csodák mindig kicsinek látszanak az érkezésük pillanatában, és naggyá válnak, amikor visszatekintesz rájuk.

Jó kis talány, amit megfejteni kihívás, átélni öröm lesz, ha tudod élvezni a fizikai síkot úgy, ahogyan eddig nem merted átélni. Hogy ez mit jelent, azt ki ki a maga életére vonatkoztassa.

 

Áldás, békesség

 

Eszter

2017. december 1.

 

elérhetőség, időpontfoglalás, párkapcsolati tanácsadás, oldások, mag mágia, teremtés, képzések: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

Eszter 2017. december 1. aktuális energiák