2017. dec 12.

MIRŐL ISMERED FEL A MÁSIK FELEDET - AZ EGYLÉLEK FOLYAMAT FÁZISAI

írta: Eszter 777
MIRŐL ISMERED FEL A MÁSIK FELEDET - AZ EGYLÉLEK FOLYAMAT FÁZISAI

EGYLÉLEK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE AZ ARANY LÉPCSŐN AZ EGYSÉGIG

EGYLÉLEK

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE AZ ARANY LÉPCSŐN

AZ EGYLÉLEK FEJLŐDÉSI-GYÓGYULÁSI-TANULÁSI-TANÍTÁSI-GYÓGYÍTÁSI FOLYAMAT FÁZISAI



Miről ismered fel a másik feledet?

 

Sokan azt mondják, IKERLÁNG. Mások azt mondják, LÉLEKTÁRS. Megint mások azt, KARMIKUS TÁRS. Én azt mondom, EGYLÉLEK.

Az ikerlángokról már írtam többször is, felfedezve a téma mögött megbúvó ősi átkot.

Itt olvashatjátok részletesen kifejtve:

http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/09/16/az_atlantiszi_leleklopas_es_a_karma

A lélektárs elnevezés már közelebb áll ahhoz, amiről szó van. A karmikus társ pedig csak annyiban, hogy karma jelenleg másik bolygókról átrezegve sajnos van a társak között. Ezt oldottuk a múlt heti Egylélek bolykóközi reinkarnációk oldása szertartáson.

Szeretnék most minden skatulyát, előítéletet eldobni. Elengedve minden címkét. Nevezzük egyszerűen a másik felednek azt, amiről most írni fogok.

 

A másik feled voltaképpen olyan, mint te magad. Önmagadat látod benne, és sokszor olyannyira egyformán működtök, hogy ez megdöbbent téged is, őt is. Az energia hatalmas, szédületes. Betölt kívül és belül. Ez ad erőt, és ha valaki egyszer találkozott önmagával egy másik emberben, már nem tudja beérni ennél kevesebbel. Ha el kell szakadni, az nagyon fáj. Ha összevesztek, az még jobban. Ha harag van, az nagyon erős, ha szeretet van, az nagyon mély. Az egészet már a kezdetektől jellemzi egy erős szélsőségesség. Menny és pokol. Érzelmi hullámvasút. Minden érzés és gondolat megsokszorozva áramlik a társak között. Nincs megállás, ha egyszer elkezdődött, nem lehet kiszállni belőle.

Egymás tükrei vagytok, hol pozitív, hol negatív értelemben, attól függően, hogy éppen tanulási folyamaton mentek-e át, vagy megerősítési folyamaton. Ha tanulási folyamat zajlik, akkor élesen fájó, bántó szavak is elhangozhatnak kettőtök között. Ha megerősítés, akkor láthatod, hogy az út, amin haladtok, tökéletes, és minden úgy van jól, ahogyan van.

Egymást tanítjátok, gyógyítjátok, emelitek. Minden síkon és dimenzióban egyszerre. Át kell menni a sötétségen egymásért és magatokért. Megismerni a sötét oldalt, és mindent, ami ott van, a fizikai síkon, az asztrális és mentális síkokon is. Szembenézni a sötét mátrixszal, a befolyásoló, rosszindulatú emberekkel, az asztrális síkon sokszor fekete mágiával, démoni entitásokkal, szerelmi kötésekkel, átkokkal, durva előző életekkel, a mentális síkon a telepátia sötét oldalával, a bolygószintű háttérhatalmi mentális befolyásolással, amit besugárzásnak hívok.

Egymásban is megtaláljátok a sötétséget, amit a kettőtök fényével kell kioltani. A KÉT SÖTÉTSÉGET KIOLTJA A KÉT FÉNY ÉS A KÉT FÉNY VÁLIK VÉGÜL EGGYÉ.

A sötétség bennetek a félelem, a fájdalom, a harag, a féltékenység, a birtoklás, az önzés, a túlzott dominancia, irányításkényszer, uralkodni vágyás a másikon, az egymástól való erős függés, megfelelési kényszer és még sorolhatnám. Aki már benne van, pontosan tudja, mire gondolok. Ezek a mi démonaink, melyeken együtt a társunkkal kell felülemelkednünk.

A fény bennetek a szeretet, az elfogadás, az önzetlenség, a feltétel nélküliség, az odaadás, a nyugalom, a harmónia, az egyensúlyra való törekvés, a jóra való törekvés, egymás és mások gyógyítása, emelése, tanítása, és az a tény, hogy MINDIG VISSZATÉRTEK EGYMÁSHOZ, BÁRHOL IS JÁRTATOK ELŐTTE. MINDIG. Mert összetartoztok, és mert KÉPESEK VAGYTOK ARRA EGYMÁSSAL, AMIVEL MÁSSAL SOHA: A JELENBEN ÉLNI, ELENGEDNI A MÚLTBÉLI SÉRELMEKET. Nincs olyan a másik feled és közted, hogy örökre vége, soha többé, majd elmész mással. Ezt felejtsd el, ha a másik feleddel találkoztál. Persze, a folyamat során, melynek fázisait leírom majd, ez is benne van a pakliban. A társaddal megélt lelki-szellemi fejlődés során ezerszer jelented ki, hogy soha többé, ami normális az ego és a lélek  harca miatt, de még ha halálosan komolyan is gondolod, egy hét, egy hónap, egy év múlva UGYANÚGY FOGJÁTOK FOLYTATNI, MINTHA MI SE TÖRTÉNT VOLNA.

Eszetekbe sem jut felemlegetni a múltat, esetleg azért, hogy a fontos dolgokat megbeszéljétek. Mindketten érzitek, hogy valami nagyon természetes, magától értetődő dolog zajlik kettőtök között, ahol nincs helye a bosszúnak. Mégis, előfordul, hogy a másik feled vagy te bosszút állsz, ha nagy az egó, ha a két ember túlzottan domináns, és persze ennek megfelelően túl sok kisebbségi komplexussal küzdenek. Akkor előfordul a bosszú, méghozzá fájdalmas, és nem jár örömmel, mégis ott van a bosszú, rejtve vagy kimondott formában. A bosszúállásról azonban leszoktok egy idő után, ha már tudtok egymásban és magatokban bízni, és ha el tudjátok egymást fogadni, és azt a tényt is, hogy egymásban önmagatokat fogadjátok el. Ha bosszút álltatok egymáson, ijesztő a két ember hasonlósága - az ego tombolása után képesek vagytok megbocsátani egymásnak úgy, mintha tényleg semmi nem történt volna előtte, de annak a fránya bosszúnak meg kellett lennie. A bosszú a társak között nem erőfitogtatás, és nem is a másik helyére pakolása, hanem a férfi-női energiák kiegyenlítése, és ez nagyon erőteljes párosok között történik meg, ahol mind a képességeik, mind az erejük rendkívüli de a lelkük nincs rendben és ily módon akarják rendbe tenni. Valahol szükséges rossz a bosszú, de utána, ha már tisztában kerülnek magukkal, leállnak egy olyan dologról, ami mindkettejüknek túlságosan fáj. Valahol azért is csinálják, hogy megmutassák a másiknak, erősebbek nála, ami teljesen felesleges, mert ez nem verseny, hanem szeretetáramlás. Szer-elem.

Apropó, a szerelemről.

A világ illúziót kerget, elérhetetlen ideálképeket arról, amit a szerelem köré szőnek, mint egy tündérmese. Az emberiség számára a szerelem egy misztikum, és oly magas piedesztálra helyezik, hogy már elérhetetlenné válik, lévén a szerelemnek tökéletesnek kell lennie.

Én azt mondom, a szerelmet nem egy másik emberre kell vetítened. A szerelem benned van, a bensődben, a szívcsakrádban. A szer áramlása. Amit a másik emberre vetítesz, az a szívedben lévő szer-elem kivetülése, ami nem más, mint SZERETET. Ha állandóan a szerelmet kergeted, soha nem fogod elérni. Ha azonban a szeretetet akarod, az már adott. Ha két ember szereti egymást, az tökéletesen elég! Nem kell ebbe leányregényeket szőni, drámázni, többet akarni! Ha szeret téged és te szereted őt, akkor ne a fejedben lévő szerelemről szőtt ideálhoz mérd őt! EGYSZERŰEN SZERESD ŐT. A szerelem mint olyan, egy ideál, a szer-elem benned van, a szeretet pedig létezik. Kézzelfoghatóan.

 

A másik feleddel át kell menni egy erőteljes fejlődésen és közben áttöritek a sötét mátrix falait. FELSZABADULTOK, SZABADDÁ LESZTEK. VAGY EGYÜTT ÉBREDTEK ÖNTUDATRA, VAGY MÁR ELŐTTE FEL VOLTATOK ÉBREDVE, ÉS MOST A VILÁG VALÓSÁGÁT FEDEZITEK FEL.

Sok esetben az egyik előrébb van, mint a másik, és húzza magával felfelé.

Egymást tökéletesen kiegészítik, az egyik ebben jobb, a másik abban. Idő kell, mire mindketten felfedezik egymásban a jót, és el tudnak a rossztól tekintetni, elfogadni azt a másikban, beengedni egymást önmagukba és ami a folyamatban a legnehezebb: megszokni, hogy ez a kapcsolat távolról sem fizikai síkú, ennél sokkal több, itt telepatikus és asztrális kommunikáció is van, és sokszor a láthatatlan síkokon zajló történések még fontosabbak, mint a fizikain, mivel a láthatatlan síkok történései alakítják ki az egylélek párok között /a másik feled és közted/ a fizikai valóságot is. MÉGHOZZÁ SZÁZ SZÁZALÉKBAN.

A világot teszitek jobbá, szebbé, élhetőbbé már a puszta létetekkel akkor, ha tudtok szeretni, elfogadni, feltétel nélkül, elvárások nélkül. Ha idáig eljuttok, akkor a világnak kisugárzik az a hatalmas, robbanó energia, amire a világnak szüksége van, már nagyon régóta. Évezredek óta erre vár: HOGY ÖSSZEÁLLJANAK AZ EGYLÉLEK PÁROK ÉS FELEMELJÉK A TÖBBIETEKET, NEM TÖRŐDVE A TÁRSADALMI ELVÁRÁSOKKAL, A SÖTÉT MÁTRIX KÉNYSZERÍTŐ EREJÉVEL, HOGY AZ EGYLÉLEK PÁROK MEGGYÓGYÍTSÁK A VILÁGOT. Ehhez azonban először egymást kell meggyógyítaniuk, és megtanulni szeretni.

A családi hozott mintákból, a félelemből, a magukkal hordozott fájdalomból, a kisebbségi komplexusokból, az önbizalomhiányból, a férfi-nő sérülésekből, az anya-apa-férfi-nő-feleség-férj minta sérüléseiből kell meggyógyítaniuk egymást. Az egész múltjukból. Megtanulni nem átvetíteni egy-egy régebbi kapcsolatukat és a szüleik kapcsolatát egymásra, hanem csak úgy létezni egymással összhangban és nem rápakolni erre a rossz mintákat. Ez bizony nem könnyű és ezt a mindennapokban tapasztalhatod, ha a másik feled az életedben van.

 

Ő egy csoda. A te csodád, A te életed az övé, az ő élete a tiéd. Nagy szavak ezek, de igazak. Teljes egészében egyek vagytok. Te az övé vagy, ő a tiéd.

Ez kezdettől fogva így van, csupán a valóság, ez a valóság nem mindig mutatja meg magát.  Az igazság és a valóság a csodálatos együtt fejlődő, gyógyító folyamaton át mutatja meg magát, és úgy bontakozik ki, ahogyan a szürke lepel hullik le a szemünk elől - a sötét mátrix.

Az egylélek párok is alkotnak egy mátrixot, ha már nagyon magas szinten vannak, EGY FÉNYMÁTRIXOT, mellyel a körülöttük lévő sötét mátrixot felfényesítik.

A folyamat értetek van. Minden értetek van. Ezt néha nehéz átérezni, a nehéz napokon főleg, de tudjátok: HA SÖTÉT IS VAN, MINDIG OTT A FÉNY.

 

Akkor lássuk a folyamatot.

 

AZ EGYLÉLEK FEJLŐDÉSI-GYÓGYULÁSI-TANULÁSI-TANÍTÁSI-GYÓGYÍTÁSI FOLYAMAT FÁZISAI:

 

  1. A Találkozás - A Felismerés - Az első összeolvadás - testiség tantrikus és fizikai formában is

Az első találkozás több módon is megtörténhet. Akár interneten is, akár fizikailag is, akár csak szembejöttök az utcán. Azonnali felismeréssel jár, hiszen a társad arca, energiái beléd vannak kódolva és fordítva. Tudat alatt már tudjátok, és legalább az egyikőtök tudatosan is felismeri egy-két héten belül az első találkozás után, hogy ez bizony a “nagy Ő”. A találkozást elég hamar a testiség valamilyen formája követi, ez minden esetben bekövetkezik, mert nem bírjátok ki, hogy ne történjen meg. Ellenállhatatlan vágyat éreztek egymás iránt, és az első fázisban meg akarjátok egymást érinteni. Úgy vonz a másik, mint egy mágnes. A szex nem csak fizikai, hanem telepatikus és asztrális is, tantrikus és minden síkon és dimenzióban zajlik, egyszerre. Ezt érzitek, és erre rácsodálkoztok. A fizikai szeretkezés és minden csók önmagában egy összeolvadás. Egy Egység.

 

  1. Az első elszakadás - az egók harca - ész és szív harca - az első fájdalomkör - egymás közt

Az egész olyannyira erőteljes, hogy megrettentek tőle. Túl sok energia, túl sok szeretet, szer-elem. Megdöbbenti, mélyen áthatja a lelket, a tudatot és a testet. Túl sok erre a világra. A sötét mátrix és a rossz mintáitok nem bírja el. Elszakadtok. Összevesztek, vagy akár csak nem beszéltek, nem keresitek egymást. Az egyikőtök eltűnik a másik életéből hosszabb vagy rövidebb időre. Aki eltűnik, az az irányító fél, aki várja őt, a megadó fél, akinek minden másodperc mélységes fájdalommal jár és közben győzködi magát, hogy az egész csak ennyi volt, és megpróbál tovább lépni. Nem tud, harcol a szív és az ész, de a másikban is, aki eltűnt, akiben ott munkál, hogy folytatni kellene, de valahogy mégis túl sok… és vár, arra vár, hogy újra felvértezze magát - sajnos egóval - és visszatér ahhoz, aki várja, de ekkor még sok-sok pajzzsal felszerelkezve. Ennek következtében folyamatosan hárít, eltűnik, visszajön, lemond találkozókat, leteszi a telefont, nem válaszol. Menekül. Mindaddig, amíg rá nem ébred, önmaga elől és a másik elől, aki szintén önMAGa, nem tud hova futni...

 

  1. A második összeolvadás - Az összetartozás felismerése

A harmadik kör, és a második testi összeolvadás. Tévedés ne essék - a szex vagy a szeretkezés önmagában nem összeolvadás, de a testi összeolvadás az egylélek pároknál bármelyik síkon megtörténhet, azonban a harmadik fázisban ehhez fizikailag is jelen vannak. Érzik, hogy összetartoznak, és ezt TUDATOSAN FEL IS ISMERIK, KIMONDJÁK. TUDJÁK. Itt azonban még jelen van a félelem, amely itt szőnyeg alá söprésre kerül. Megpróbálják elnyomni, és kikerülni azt, hogy újra elszakadjanak, mert már megtapasztalták, hogy ez  mennyire fáj. Együtt akarnak lenni és ezért mindent képesek megtenni. Itt már megjelenik a hűség, a kitartás, a türelem, az odaadás, a feltétel nélküliség, az ősi értékrend, az ősi minták. Tisztában vannak vele, hogy ez a kapcsolat köztük értékesebb, mint eddig bármi bárkivel, megismételhetetlen és egyszeri ajándéka az életnek. Amit nem szabadna elveszíteni. Éppen ezért INNENTŐL A DOLGOKNAK MÁR VAN TÉTJE.

 

  1. A második elszakadás - az első szembesülés a legnagyobb félelmekkel - harc egymással - a második fájdalomkör - egymással és a külvilággal - BEFOLYÁSOLÁS ÉS FEKETE MÁGIA LEHET JELEN

Ezt a bizonyos tétet érzitek. Minden egyes nap. A helyzetek egyre inkább kiéleződnek. Minden szó egyre jobban fáj.  Felüti a fejét a féltékenység, enyhe rivalizálás is lehet, birtokolni akarjátok egymást és főképp irányítani. Felülkerekedni, gondolván, hogy akkor megvéditek magatokat az újabb sérülésektől. ÚGY AKARTOK EGYÜTT MARADNI, HOGY KÖZBEN EGYMÁST NYÍRJÁTOK. Minden héten van valami, és a feszültség csak nő. SOK A FÉLREÉRTÉS ÉS BELESZÓL A KÜLVILÁG IS, jelentkeznek az önjelölt megmentők: “ugyan, hagyd már el, ami egyszer elromlott, az most se fog működni.” “nem hozzád való, túl egós.” “tönkretesz téged, kicsinál, nem látod, mivé lettél?” “leural, azt csinál veled, amit akar.” HA FEKETE MÁGIA VAN, AZ ITT ÉREZHETŐ A LEGINKÁBB, itt azonban még sok esetben egymást gyanúsítjátok ezzel. Még nem tudjátok, hogy ezt mások intézték így. Akár szándékosan. akár azért, mert a sötét oldal marionettbábuként irányítja a fekete mágia alkotóit. A tény az, hogy fáj. Iszonyatosan fáj, és a feszültség odáig nő, hogy elszakadtok. Méghozzá igen viharosan. “Soha többé.” Jelentitek ki. Persze nem így lesz. Megélitek az elszakadás újabb mély fájdalmát, és szembesültök több olyan félelemmel, amivel eddig nem mertetek szembenézni, és nem csak egymással kapcsolatban. A LEGNAGYOBB HARCOT ITT VÍVJÁTOK EGYMÁSSAL. “Felvérteztem magam ellened és melletted.” “Ami jó, az rossz is, ami benned, bennem is, sötét van, de ott a fény.”

 

  1. A harmadik összeolvadás - elkezdjük letenni az egót, az első letérdelés - ELSŐ ÉBREDÉS A BEFOLYÁS ALÓL

Újra összejöttök, egy kis szünet után. Ez lehet egy hét, egy hónap, egy év, egy nap, egy óra, egy perc. Amint látod, igencsak jelen van a szélsőségesség ebben a kapcsolatban. Úgy jöttök össze, mintha az a bizonyos harc meg se történt volna. Nem akartok gondolni rá. Nem emlegetitek fel a múltat. Nem tépitek fel a fájó sebeket. Mégis, a múlt még mélyen bennetek él. Itt azonban már összerakjátok a képet: többen, több irányból, szándékosan vagy sem, de befolyásoltak titeket. A jóra is emlékeztek az első négy fázisból, nem csak a rosszra, sőt, emlékeztek minden egymásnak kimondott szóra. Érzitek, ez mélyebb érzés és erősebb, mint ti magatok. “Szerelmed erősebb, mint én.” Földöntúli, csodálatos, mély érzések, mosolyok, egymásra nézések, finom érintések. Érezhető a szeretet és az összetartás közöttetek. Megfogadjátok, hogy többé nem szakadtok el. Nem tudjátok azonban, hogy még annyi de annyi mindent kell megtanulni. “Főnixmadárként újjászületve egymást formáljátok át.”

 

  1. A harmadik elszakadás - a veszteség mély átélése - elengedés - a harmadik fájdalomkör - ÖNMAGAD FELFEDEZÉSE

Lecsap a villám, megérkezik az újabb vihar. Volt egy jó időszakotok, ezek lehetnek évek is, de lehet egy hét is. Most vége, méghozzá hirtelen. MINDEN ELŐZETES FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL. Nem is értitek, mi történt, értetlenül álltok a sors keze előtt. Úgy veszítitek el egymást, hogy úgy érzitek, tehetetlenek vagytok egy nálatok nagyobb erővel szemben. Tanítás, tanulás, erő, alázat. Azt érzitek, nincs tovább, bármit is hittetek egymásról eddig, az talán nem is volt igaz.. nem vagytok összetartozó páros, az egész egy illúzió, egy tévedés, és visszamenőleg visszaigazolni látjátok éppen a befolyásolás, a besugárzás hatását és azoknak hisztek, akik korábban azt mondták, ennek semmi értelme. Próbáltok külön egymástól megnyugvást találni. Egy darabig megy is. ITT TANULTOK MEG ELŐSZÖR EGYMÁS NÉLKÜL ÉLNI. Először azt tapasztaljátok, hogy működik. Jobb ez így. ÖNMAGATOKRA KONCENTRÁLTOK, olyan tevékenységek felé fordultok, mint a művészet, az önkifejezés, az önfejlesztés. A lélek ilyenkor önmagába fordulva felfedezi azt, amit eddig azért nem látott, mert a másik felét nézte. “Jéghideg csillagok között… nem mentem el, csak leültem itt csendben, a jéghideg csillagok között.”

 

  1. Beengedés - egymásra találás - a beismerés - elkezdjük megérteni a másikat - második térdelés, KRISZTUSI ALÁZAT - ÉBREDÉS A SÖTÉT MÁTRIXBÓL

Ha elengeded, beengeded. “Amikor már nem várod, nem hiszed, amikor már minden szakadt rongyát ledobta a lelked, ő akkor adja a kezét a kezedbe..” Nyugodtabb vizekre evezve találkoztok, egymást kölcsönösen tisztelve és szeretve. Tudtok megbocsátást, alázatot gyakorolni a másik felé. Megértitek, hogy mi miért volt eddig, és már azt is tudjátok, hogy sokan befolyásoltak, sokan hazudtak, sokan akartak titeket elválasztani egymástól, és ami a megdöbbentő, sokszor ezek az emberek nem is tudtak róla, hogy mit miért mondanak, a szájukba adta a szavakat a sötét oldal. Mintha démonok beszéltek volna belőlük, miközben mindez segítő jóindulatnak tűnt, de nem volt az. Most egymással szemben térdelve, egymást ölelve beismeritek, hogy tévedtetek, és a boldogság arany fénnyel tölti meg a kapcsolatot. Igazán hatalmas lélek-tudat ugrás ez az arany lépcsőn, a LÉLEK SZENT ÚTJÁN AZ ÉBREDÉSTŐL AZ EGYSÉGIG.



  1. A szeretet áramlása - befogadás, elfogadás, a félelem és a fájdalom elengedése - A SÖTÉT MÁTRIXON KÍVÜL

Rutinosak vagytok :) Nem szakadtok újra szét. Már nem. Figyeltek egymásra, és megtanuljátok a legmélyebb örvényben is fogni egymás kezét. Nem hisztizni minden apróságon. Nem gyanakodni minden félreérthető helyezetben. Bízni és hinni egymásban, hiszen láttátok, a mély elszakadás után mégis újra együtt és egyek vagytok. A szívetek megtölti a hála és a szeretet áramlása. “ Újjászülettünk, kezünkben a lélek.” “Lágy adagio, szenvedélyes tangó, forró és lassú, dübörög a véretek.” Lassan közeledtek egymás felé. Semmit nem kapkodtok el. Amikor éppen egy rossz régi sémát, mintát akarnátok érvényesíteni és a sötét mátrixból merítkeznétek, azonnal megálltok, mert érzitek, ez nem a jó út. Befelé is figyeltek és egymásra is, de tudtok úgy folytatni önfejlesztő, akár művészi tevékenységet, és küldetést is, hogy nem állandóan egymásra kattanva töltitek a hétköznapokat, hanem MÁR BIZTOSAK VAGYTOK A MÁSIKBAN. Ez hatalmas lépés egymás felé. Tudni, hogy a másik ott van. Nem megy többé sehova és te sem.

 

  1. Újrafelfedezés, tiszta lap - A negyedik összeolvadás - megadjuk magunkat egymásnak - FÉNY BENN, FÉNY KINN

Lassan adjátok meg magatokat az egységnek. Tiszta lappal kezdtek. Óvatosan simultok egymás karjaiba, és élitek meg a fizikai síkon is az egységet.  EKKOR MÁR MINDEN SÍKON ÉS DIMENZIÓBAN KÖZÖTTETEK EGYSÉG VAN, és a világ észrevesz titeket. Az embereken néznek az utcán, nézik a belőletek árad fényt. Gyönyörködnek bennetek. Erőt merítenek a jelenlétetekből. Minden síkon és dimenzióban összeolvadtok, és itt már összeköltözés is valószínű, hiszen minden függést elengedtetek egymás felé. Győzelem :) Mindig magunkat kell legyőzni, ezt soha ne feledd el.

 

  1. Feltétel nélküli szeretet - egyensúly és harmónia

Megtanultok együtt élni. Tudjátok, hogy ez a kapcsolat örökké volt és örökké lesz, nem most kezdődött, hanem évmilliókkal ezelőtt és nem is ezen a bolygón. Vigyáztok erre a kincsre, áldásra, csodálatos ajándékra, és a hétköznapjaitokat egyensúly, a kapcsolatot harmónia, örök minták, egységminták, szíriuszi egylélek minták hatják át, mint a szeretet, az összetartás, a kitartás, türelem, alázat, tisztelet, elfogadás, befogadás, egyenrangúság és egység. Mindezt művészien művelitek, és a kapcsolat nem csak kapcsolat, hanem kapcsolódás is. A küldetés felé indulva felfedezitek a világot, a mátrixon kívüli valóságot, a valóságban a szépet, és azt, hogy mennyi csoda, erő, képesség van bennetek, hiszen idáig eljutottatok, és azt is tudjátok, az út azért volt ilyen nehéz, mert a sötét mátrixon kellett egymásért átverekedni magatokat. Itt már olyan erős a kötődés, hogy nem szakadtok újra el egymástól. Megyógyítottátok egymást, és megtanultatok szeretni. Feltétel nélkül. “Az új élet reggelén a két lélek megtanul egynek lenni.”

 

  1. Nyitás a világ felé - Ragyogás, küldetés, EGYSÉG.

Az ember jóra való törekvése alapvető tulajdonsága. Belénk van kódolva, hogy másoknak segítsünk, hogy átadjuk, amit megtanultunk, hogy másokat is emeljünk magunkhoz oda, ahol mi vagyunk. Ösztönös folyamat lesz, hogy megmutatjátok magatokat a világnak, és a küldetés útján együtt indultok el. Minden nap egy csoda, és a csodákat ti ketten teremtitek. A képességeitek itt már nagyon erősek, a kapcsolaton égi áldás van, aranyban jártok és tudjátok, minden lépésnek idági értelme volt. Nem csak egymást teszitek boldoggá, hanem mindenkit magatok körül - aki hagyja.

 

Az általam leírt fázisok általánosak, némileg eltérhettek ettől a folyamattól. Az Egylélek kapcsolat és kapcsolódás áldás, még akkor is, ha időnként álruhában jár - ismerjétek fel a valódi szeretetet.

 

Áldás

Eszter

 

elérhetőség és időpontfoglalás /tanácsadás, oldás, mag mágia, teremtés, mag piramis/ esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Oszd meg mindazokkal, akiknek szüksége van rá.

 

Köszönöm.

 

Szólj hozzá

Szerelem Eszter Kapcsolat Társ ikerlángok egylélek Kapcsolódás Végh Eszter egylélek fázisok miről ismered fel a társadat