2018. jan 03.

A VÉGTELEN TÖRTÉNET - 2018 A HOLD ÉVE - AZ EGYLÉLEK PÁROK ÉVE

írta: Eszter 777
A VÉGTELEN TÖRTÉNET - 2018 A HOLD ÉVE - AZ EGYLÉLEK PÁROK ÉVE

NINCSENEK HATÁROK - ODA ÉS VISSZA

A végtelen történet

2018 a Hold éve,

az Egylélek párok éve,

amikor az eddig visszafogott, akadályozott,

rejtett szer-elem végre utat tör magának

AZ EGYLÉLEK PÁROK KIJÖTTEK A MÁTRIXBÓL

NINCSENEK HATÁROK A 8D-BEN

2018 januárja

Oda és vissza



Eljött az “új év”. Mindenképpen új kezdet, ez biztos. A dolgok rendeződni látszanak. A reakcióink olyan helyzetekre, melyek korábban kihoztak minket a sodrunkból és szélsőségesen vagy nagyon pozitívan, vagy negatívan reagáltuk le, most tudjuk kezelni. Emlékszünk, megtanultuk, bekapcsolnak a belső fékek. Jó irányba haladunk. Érezzük is - mert a szívünk örömmel, izgalommal, várakozással telik meg, a fény ragyog az égen, a Nap mosolyog ránk, pedig az év leghidegebb hónapja van, mégis simogat a lágy energiahullám, a nap fénye, a múlt éjszakai telihold pedig megvilágította mindazt, ami eddig rejtve volt… az érzéseket, a tiszta gondolatokat, a szeretetet, az összetartozást.

Teliholddal kezdődött 2018, a Hold éve.

Titokzatos a fénye - de megvilágítja a szívünk, lelkünk rejtett zugait is. Lágyan simogatja végig, nem erősen, nem kitörően, és a dolgok FOKOZATOSAN BONTAKOZNAK MOST KI. Nem úgy, ahogyan tavaly, kitörés, majd sötétség, megint kitörés, megint sötétség, a Csillag évében bejártuk a lélek poklát - megküzdöttünk a sötét oldallal a 6D-ben, megtanultuk a feltétel nélküliséget és az élet csodáit értékelni a 7D-ben és év végén átléptünk a 8D-be, VÉGTELEN TEREMTÉSBE, AHOL A DIMENZIÓK ÖSSZECSÚSZNAK - ez látszik is, a világszerte jelennek meg az igaz, néha hamis videók a “földönkívüliekről”, vannak olyan valós felvételek, ahol konkrétan dimenziókapukat látunk megnyílni, és látszik, hogy igazi, az emberek pedig már nem csodálkoznak. Világszerte tudják, várják, hiszik, AZ ESEMÉNY MÁR ITT VAN EGY IDEJE, csak az alvó emberiség még ébredezik a hosszú álomból. A világ rejtett titkai Jézusról, akit nem feszítettek keresztre, a Fényhozóról, aki nem a gonosz, az egyház és a politika, a szabadkőmüvesek és az illuminati összefonódó hazugságairól ki fognak derülni. Az emberek már eléggé immunisak sajnos, meg sem rezdülnek egy-egy kemény hír hallatán, de eltárolják a fejükben: na, ez is igaz, jól sejtettem. Összerakják a képet, mert noha sokan még látszólag alszanak a mátrixban, és nem spirituálisak, de nem hülyék. Attól még, hogy valaki nem spiri, nagyon is láthat és érezhet jól dolgokat, sőt, ugyanúgy világszerte tapasztalják a láthatatlan világok megnyilvánulását, egyre többen látják a testetlen árnyakat, szellemeket, angyalokat és sajnos a démonokat is, de A VILÁG VÉDELEM ALATT ÁLL. VÉDI A BOLYGÓNKAT A FÉNY, VÉDIK A SZABADON ÉBREDŐK, A FÉNYMÁTRIX ÉS A SZÍRIUSZI KÉK FÉNYHÁLÓ IS, A PLEJÁDI FOTON ÖV IS.

Egyre többen meditálnak a Földért, a békéért, a világháború és a terrorizmus elkerüléséért, leállításáért. Egyre többen nyitják meg testüket, lelküket és elméjüket a Földön túli tiszta kozmikus energiáknak, az emberek ELKEZDTEK KAPCSOLÓDNI A FENTTEL ÉS A LENTTEL ÉS EGYMÁSSAL IS. Egyre többen ébrednek rá, hogy nincsenek egyedül.

 

Az Egylélek párok pedig tovább emelik ezt a rezgést, akár tudják, hogy azok, akár nem, akár spirik, akár nem, akár tudatosak, akár nem, akár fel vannak ébredve, akár nem, akár együtt vannak, akár nem.

Mert minden lépésük arany úton történik, az istenek és a fény védi őket, az angyalok vigyázzák a lépteiket, és amikor minden rossznak tűnik is éppen, akkor is jó irányban haladnak, és egymás felé - még akkor is, amikor látszólag távolodnak, csupán tanulnak éppen.

2018-ban SOK EGYLÉLEK KAPCSOLAT FOG A FIZIKAI SÍKON IS KIALAKULNI, A KAPCSOLÓDÁSBÓL KAPCSOLAT LESZ.

Már nem félünk egymástól.

Már nem futunk el.

Kerüljük a szélsőséges helyzeteket.

A rejtett érzések a felszínre törnek, az egyre erősödő pozitív energiák mentén, és a kapcsolódás egyre erősebb. Már tudjuk, kik vagyunk, miért vagyunk itt és azt is, hogy összetartozunk. Már megtanultuk, hogy egymás nélkül semmik vagyunk, együtt mi vagyunk a Minden.

AZ EGYLÉLEK PÁROKNÁL IS EGY FOKOZATOSAN KIBONTAKOZÓ SZERETET-EGYSÉG MENTÉN KIALAKUL EGY KAPCSOLAT, BUKKANÓKKAL ÉS KANYAROKKAL UGYAN, DE NEM ÚGY, NEM OLYAN FÁJDALMASAN, AHOGYAN EDDIG. Itt már van okotok hinni, reménykedni, mert nem fogjátok azt érezni, hogy a Társatok bármelyik pillanatban tovatűnhet és akár évekig nem bukkan elő, vagy hónapokig… hanem azt, hogy bármi is történjék, ti összetartoztok, és visszajön, visszajössz, ODA ÉS VISSZA MEGY AZ ENERGIA, ODA ÉS VISSZA MEGY A FÉNY, A SZERETET, A SZER-ELEM, A SZEXUALITÁS, A BOLDOGSÁG REZGÉSE, A HIT, A HÁLA, AZ ÖRÖM, A BÉKE, AZ EGYSÉG, ÁRAMLIK A FÉNY, ÁRAD A SZERETET, ODA ÉS VISSZA KAPCSOLÓDTOK, ÉLTEK, ÉREZTEK, LÁTJÁTOK, HALLJÁTOK EGYMÁST.

 

Még vannak tesztek. Vannak lépések azon a sakktáblán, de a bábuk felett átnézve, egymásba kulcsolódva ráébredtek: ez már nem játék, ez már komoly.. és ami eddig megfoghatatlannak tűnt, az már nem az. Végre történik valami tiszta, szeretetteljes, valami, ami nem távoli álomnak, illúziónak tűnik.. mert az illúzió szürke köde a 8D-be lépéssel feloszlott. AZ EGYLÉLEK PÁROK PEDIG KIJÖTTEK A MÁTRIXBÓL.

 

A végtelen történet a Társak között most érkezik egy hatalmas fordulóponthoz, méghozzá EZEN A HÉTEN. Az élet viharaiban összekovácsolódtak, és most már nem engedik el egymás kezét, de a Sorskerék ismét fordul, és megint a feladatuk ugyanaz: hozzák ki ebből a legjobbat. Ne a legrosszabbat.

“Mindenki nyugodjon le, attól megnyugszik.” mondtam magamnak ma reggel, mosolyogva… érzem én is, mindenki érzi, hogy nemcsak, valami történni fog, hanem ÉPPEN MOST TÖRTÉNIK.

Jóban és rosszban… fogjuk egymás kezét. Nem engedjük el, nem menekülünk, nyílik a szív, nyílik a tudat, és már nem a mátrix hamis tükreit nézegetjük, hanem az igazat látjuk, halljuk, érezzük.

Az egylélek párok végtelen története nem ezen a bolygón kezdődött.. és nem is ezen fog véget érni :)

 

Tartsuk egymásnak a teret, a szeretet és a szív terét, fénytestvérek, segítsük egymást, támogassuk, mert habár ez az év már könnyebb lesz, még hosszú az út, és csak a Hold, a titokzatos, nőies, rejtett, éjszakai égi kísérőnk lesz mellettünk, aki, ami arra indít minket, hogy kitaláljuk, amit még nem láthatunk, hogy majd a Nap évében a felszínre hozva a világnak is megmutassuk.

 

Áldás, béke, fény, szeretet.

Egység.

“Lágy adagio, szenvedélyes tangó,

forró és lassú, dübörög a véretek.”

 

Eszter

2018. január 3.

 

elérhetőség és időpontfoglalás: /tanácsadás, meditáció, mag mágia, fejlesztés, teremtés, fekete mágiák oldása, oldások, tisztítások, bolygóközi reinkarnációs utaztatás és minden, amire éppen szükséged van, nincs lehetetlen/ esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

szerelem szeretet 2018 Eszter ikerlángok egylélek egylélek párok a Hold éve