2018. jan 06.

ÁTMEGYÜNK A TŰ FOKÁN - JANUÁR 6

írta: Eszter 777
ÁTMEGYÜNK A TŰ FOKÁN - JANUÁR 6

PENGEÉLEN TÁNCOLUNK - A VÁLASZTÓVONAL

Átmegyünk a tű fokán

Pengeélen táncolunk

Hiszünk, bízunk, engedünk

AZ A BIZONYOS JANUÁR 6-OS VÁLASZTÓVONAL



Amióta elkezdődött a január, minden szélsebesen változik. Te pedig csak állsz ott, és nézed életed hullámait. Dönthetsz, hogy meglovagolod őket, vagy hagyod elmenni a mindent átrendező, jótékony élet-vihart, mert félsz az ismeretlentől…

A félelem csak illúzió. Engedd el. 2018-ban sokszor nem lesz biztosítékod, hogy tényleg úgy lesz-e, ahogy te eltervezted. Nem lesz mindig kapaszkodó, nem lesz biztos semmi, csak az, ha jót akarsz, ha jóra vágysz, ha jó úton haladsz, jó döntéseket hozol, ha a jóra törekszel, szeretet mentén élsz, baj nem lehet. Mindenből a legjobban kihozni - engedni az égi vezetésnek emellett - ez most a feladat. Átadni magad az áramlatoknak, a viharokat élvezve száguldozni a hullámok tetején, belekiáltani a napba: ITT VAGYOK! ÉLEK ÉS VÉGRE ÉRZEK! ÉS ÉLVEZEM!

 

Félsz a járatlan úttól - önmagadtól félsz.

Félsz változtatni - a változástól félsz, attól, hogy elhagyod a kényelmes komfortzónát.

Még nem lehet ezért és ezért - kifogás.

A kifogások azért vannak, hogy megmagyarázd magadnak, miért is nem változtatsz. Jóllehet, már döntöttél. Biztosan. Ha mégsem, akkor tedd meg. Dönts. NE AZ ESZED MENTÉN, HANEM A SZÍVEDRE HALLGASS, MERT A SZÍVED NÁLADNÁL JOBBAN TUDJA, MI A JÓ NEKED.

Én is ezt élem, nem csak te. Én is csinálom, én is döntéseket hozok, hol jót, hol rosszat. Hol tudatosat, hol nem.

Faramuci helyzet, mikor azt hiszed, a szíved mentén döntöttél, de valójában az egód szólt bele, már megint. Olyankor egy-két héten belül megérkeznek a VALÓDI VÁLASZOK, azokra a kérdésekre, amelyeket rosszul tettél fel magadnak és ezért rossz válaszokat kaptál, majd a rossz válaszok mentén persze rossz döntéseket hoztál.

Kérdezz magadtól jól.

Kérdezd meg bátran magadat: mi tesz boldoggá? Igazán boldoggá?

A pénz?  Nem hiszem.

A biztonság? Kétlem.

A jól ismert langyos víz? Kizárt.

A siker? Ugyan már.

A fejlődés? Na, ez már igen.

A szeretet, a feltétel nélküliség? Igen, igen.

A szabadság? IGEN.

A bátor tettek, és az ugrás a hullámokba, arcodat a Nap felé tartva? Igen, igen, igen!

 

Minden jó dolog hirtelen születik. Minden őrültségből valami nagy dolog lesz.

FŐNIXMADÁRKÉNT SZÜLETÜNK ÚJJÁ, EGYMÁST FORMÁLVA ÁT.

Na, ez zajlik most. JANUÁR 6. Én csak hallottam, tőletek, hogy mások is erről cikkeznek. Én nem ezért cikkezek erről, hanem ezért, mert egyrészt érzem, hogy ez a nap fontos, másrészt, mert minden évben fordulópont volt az életemben. Évek óta. DÁTUM SZERINTI SZINKRON. Neked is van olyan, vesd össze az elmúlt éveket. Mire való? Arra való, hogy AMIT TAVALY ILYENKOR NEM OLDOTTÁL MEG, AZT MOST MEGOLDD. AMIT TAVALY ELŐTT ILYENKOR ROSSZUL CSINÁLTÁL, CSINÁLD JÓL.

Ügyes az égi vezetés. Tudják, mivel tükrözzenek. Például a január 6-tal.

Igen, persze, a show folytatódik, nem áll meg az élet, jön a január 7 :)

DE HOGY MIT TESZEL, ÉS MIT GONDOL, MIT ÉRZEL, AZ MEGHATÁROZZA A HOLNAPODAT. ÉS A HOLNAP UTÁNODAT. MINDEN NAPODAT AZ ELŐZŐ NAP HATÁROZZA MEG. ÉS A DÖNTÉSEID.

 

A 2018-as év attól lesz nagyon érdekes, hogy sokszor nem úgy cselekszünk, ahogyan elgondoltuk, hanem ahogyan azt nálunk nagyobb erők irányítják. Ez nem jelenti azt, hogy nincs szabad akaratunk. Sőt. Most van csak igazán. Nem jelenti azt sem, hogy marionett bábuk lennénk. Már régen nem. Már régen nem tudnak minket irányítani a piramisban lévő szemükkel figyelve minden lépésünket, teletömve minket asztrális, mentális, fizikai mérgekkel. Hanem azt, hogy van beleszólásunk, és a lényeg, hogy együtt működjünk azokkal az erőkkel, melyeket BIZONY MI MOZGATUNK, MI HÍVTUNK ÉLETRE.

Mert az nem úgy megy, hogy kérsz valamit, utána meg, amikor jön a változás, te nem állsz bele. Akkor miért is kértél? De már elindítottad a teremtésedet, visszaút pedig nincs.

HA RÁÉBREDSZ, HOGY MINDENT TE HOZTÁL LÉTRE ÉS MINDENT TE VÁLTOZTATSZ MEG, AKKOR SZABAD VAGY.

 

Átmegyünk a tű fokán. Egy nagy lépés következik. Mindenki életében más és más, de mindent megváltoztat. Mindenképpen. Nem kerülhető el. Nem úszható meg :)

Bármi is történjék az életedben MOST, tudd, hogy rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

 

Pengeélen táncolunk,

alattunk a mélység,

lezuhanunk, ölelkezünk,

lángolunk és újjászületünk,

kéz a kézben a viharral

szembenevetünk,

ez az életünk.

 

Éles a penge,

de nem vág meg,

mert tudjuk, két oldala van,

csak a fényt követjük,

felvértezve a szívünk,

kinyitva a lelkünk,

ha zuhanunk, nem félünk,

mert oda, ahova megyünk,

nem kísér el többé a gonoszság.

 

Fittyet hányunk a hamis szóra,

az inkvizítorok különvéleményére,

tudjuk, amit akarunk,

hisszük, ami igaz,

AMI IGAZ, GYÖNYÖRŰ.



Áldás, fény, egyensúly, egység

Eszter

 

elérhetőség, időpontfoglalás: /tanácsadások, oldások, meditációk, médiumi csatornázás, fekete mágiák és kötések oldása, lélektisztítás, tudattisztítás, egylélek párok, mag mágia, és minden, amire szükséged van: nincs lehetetlen - mikor kezdünk :) / esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

Eszter 2018 január 6 a tű foka a küszöb őre