2018. jan 06.

EGYLÉLEK A MEGVÁLTÁS SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK A MEGVÁLTÁS SZERTARTÁS SKYPON

2018. JANUÁR 12. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek A Megváltás

ÚJJÁSZÜLETTÜNK, KEZÜNKBEN A LÉLEK

Szertartás

Skypon

2018. január 12.  péntek

20.00-22.00

 

A Megváltás Szertartás olyan lesz, mint a Főnixek újjászületése. A gyötrelmek után, szabadon tárjuk ki szárnyainkat a felkelő Nap tüzében. A Megváltáskor önmagunkat váltjuk meg - és a Társunkat. Ő maga is magát váltja meg, de téged is, mert egyek vagytok. Amit ő kap, azt te is, amit te kapsz, azt ő is, amit ő él meg, azt te is megéled és fordítva.

Az Egylélek Megváltás Szertartás az újjászületésről szól és arról, hogy lelkünkkel összefonódva a kezünkbe vesszük a dolgokat, és egyenrangú társakként a szívünket egymás kezébe adjuk, magunk mögött hagyva a mátrixot és mindazt, ami eddig kreált börtönünkként fogva tartott.

Ha már átléptünk az új évbe, legyen ez egy új kezdet, se múlt, se félelem, se kétség, csak a jelen és az abból épített jövő.

Oly sok verset írtam erről. Az a tengernyi érzés, melyről eleinte azt hittem, biztos helyre vezetnek, majd azt, hogy elveszett minden, és végül mégsem.. mielőtt minden véget érne, minden most kezdődik el.

Mindannyian ezt élitek. Amikor átléptek a tű fokán - a küszöb őrén - és azt érzitek, mindennek vége.. AKKOR JÖN A MEGVÁLTÁS.

A Megváltás Szertartást Jézus sokadmagával fogja kísérni.

Ha ez a januárunk, milyen lesz a többi hónap :)

Ez a hónap csupa öröm, ragyogás, fény, áldás, hála, szenvedély, szeretet, bőség és szerelem. Hála, áldás:)

 

Ismét három különleges, nagy erejű szertartás a héten.

Mindhárom építő-emelő jellegű lesz, és pontosan azokat a részeinket mozgatja meg elmében és lélekben, amelyre épp a legnagyobb szükségünk van.

Az egylélek szerek mindig követik az aktuális energiákat, a hullámzást és az áramlást. Ahogy változik a világ, úgy fejlődünk és változunk mi is, de mi már tudatosan.

A heti hármas egység:

  1. Egylélek A Jel, A Szív Győzelme Szertartás Skypon 2018. január 10. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Álarcok Nélkül, Ő-szinte-s-ég, Tisztaság Szertartás Skypon, 2018. január 11. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A Megváltás, Újjászülettünk, kezünkben a Lélek Szertartás Skypon 2018. január 12. péntek 20.00-22.00

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 06 07 77 22 134

 

Szólj hozzá

skype szertartás Jézus Eszter Megváltás Megváltó ikerlángok Egylélek