2018. jan 14.

EGYLÉLEK KETTŐSSÉG OLDÁSA SZERTARTÁS - KETTŐS ÉN-EK LERAKÁSA - A FÉNYHOZÓVAL

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK KETTŐSSÉG OLDÁSA SZERTARTÁS - KETTŐS ÉN-EK LERAKÁSA - A FÉNYHOZÓVAL

2018. JANUÁR 17. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek Kettősség - Kettős Én-ek Lerakása

Szertartás

Skypon

2018. január 17. szerda

20.00-22.00

 

Azt gondolom, mindannyian tudjátok, akik ezen az úton haladnak, hogy miről van szó. A kettősségről, mely az egységet folyton kétséggé bomlasztja. Arról, hogy a Társad, vagy akár te is, sokszor NEM ÖNMAGA, két énünk van, és a két énünk önmagunkban és egymásban is harcol. Amikor már majdnem minden összeáll, akkor megint jön egy nagy BUMM. Hát ezért.

Mert vagy a Társad, vagy te, vagy egyikőtök se tudja kikapcsolni a benne uralkodó kettősséget. Ennek köze van a személyiségetekhez is, de az EREDETETEKHEZ IS , két bolygó energiája is lehet bennetek, hiába jöttetek az egyikről, ha egy másik reinkarnációban megfertőzött a másik hatása, mondjuk egy szíriuszi egylélek párost egy Nibirun folytatott háború és trauma, ami után a tiszta Én nem volt tiszta többé, és ez reinkarnációk óta megbújik bennük, majd a sötét mátrixban előjön és kettéválasztja a párost.

A személyiségben is megbújik a kettősség, sőt, a zodiákusban is. Mindenhol, mindenkor. A dualitásnak megvan a maga oka és értelme, azonban amikor a Társad hirtelen MINTHA EGY MÁSIK EMBER LENNE, sőt akár a szemed láttára változik át, az már nem a normális dualitás. Benned is ott a kettősség, és a fentieken kívül az ész és szív örökös harcához is köze van, hiszen a tét nagy. Szerelem, vagy a nagy, végtelen űr…

Ezt a kettősséget oldjuk meg most a Fényhozó segítségével.

Komoly oldó szertartás lesz, és a “hüllő-fertőzéseket” is oldjuk.

 

Ismét három erős Egylélek Szertartás a héten, melyek újabb lendületet adnak. Nekem folyamatosan “súgják”, mit kell tenni, mi legyen a következő lépés. Ezt követem. Sokan már napi szinten meditáltok a szerekre, és haladtok előre. Sokan most tanultatok meg meditálni, megint mások most ismerik meg a képességeiket, felismerések jönnek a szerek nyomán, tiszta, őszinte, erős döntéseket hoztok, mellyel az életeteket a helyes irányba terelitek.

Mi a helyes?

Mindig a szív útja a helyes, mely elutasít minden manipulációt, minden hazugságot, minden illúziót, mert pontosan tudja, amit az ész nem tud: SZERETET, SZERETET, SZERETET, annak MINDEN MEGNYILVÁNULÁSÁBAN. Álruhában is, és anélkül is.

De: ÁLARCOK NÉLKÜL.

 

A heti hármas egység:

  1. Egylélek Szabadság Szertartás - MEGFELELÉSI KÉNYSZER ÉS FÜGGÉS OLDÁSA A 3D-TŐL Skypon, 2018. január 16. kedd 20.00-22.00 MIHÁLLYAL

  2. Egylélek Kettősség Oldása, Kettős Én-ek lerakása Szertartás A FÉNYHOZÓVAL 2018. január 17. szerda 20.00-22.00

  3. Egylélek Megadás Szertartás Skypon, 2018. január 19. péntek 20.00-22.00 JÉZUSSAL



Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 07 77 22 134

Áldás, Fény, Egység

 

Eszter

 

Szólj hozzá

szertartás Eszter ikerlángok EGYÉLEK SKYPE SZER