2018. jan 16.

FUTÓTŰZ - 2018 JANUÁR KÖZEPE

írta: Eszter 777
FUTÓTŰZ - 2018 JANUÁR KÖZEPE

KAPASZKODJ

FUTÓTŰZ

2018. január közepe

 

Már azt hittük, ennél jobban nem tudnak az energiák, és azok mentén a valóság, az események felgyorsulni, de igen. A száguldozó történések közepette sokszor úgy érezhetjük, kicsúszik a lábunk alól a talaj. KAPASZKODJ.

Bármi megtörténhet, és meg is történik. Ismét.

Hirtelen fordulatok, váratlan fejlemények várhatóak, de miután megtörténnek, mindig észre fogod venni az események láncolatát, melyek idáig vezettek. Forog a sorskerék, de ne feledd, a kormánya nálad van. Rajtad áll, miből mit hozol ki, mit hogyan értékelsz, mihez hogyan állsz hozzá. A sors együttműködik veled, mindenképpen, vagy így, vagy úgy. Ha haragos vagy és dacos, akkor azok a dolgok fognak megtörténni a valóságodban, melyek erre reagálnak, és a sorskerék a sötétségbe fordul. Ha pozitív vagy, akkor a fénybe.

Teremtő ember vagy.

LÉGY ENNEK TELJES TUDATÁBAN.

HASZNÁLD AZ ERŐDET ÉS VEDD ÉSZRE A 8D-BEN A VÉGTELEN LEHETŐSÉGEKET, MELYEKBEN AZ A LEGHANGSÚLYOSABB, HOGY MOST MÁR MINDEN SÍKON ÉS DIMENZIÓBAN VÉGTELENEK ÉS SZÁMODRA ELÉRHETŐEK.

 

2018 januárja eddig sem szűkölködött meglepetésekben. Ezután azonban futótűz söpör végig az életeden, és kitisztulsz mindabból, amitől már régen meg kellett volna szabadulnod. Amivel és akivel még dolgod van, attól azonban  - hiába is siettetnéd -, nem tudsz szabadulni, bele kell állni a feladatba. Akihez pedig tartozol, az tűz éppen azt a rejtett szer-elmet gyújtja lángra, alvó szikrát lobbantja fel, miután mindent kitisztított az életedben, amiben talán már nem is reménykedtél.

El vagy fáradva. Sok volt az utóbbi egy év, majd az év első két hete is…

Meríts erőt a futótűz fényéből, amely nem csak letisztít, hanem megvilágítja, mik azok, melyeket eddig nem vettél észre, nem értékeltél, nem láttál meg. Emberek, lehetőségek, felismerések.

Átértékelés zajlik, és mint mindig, most is ALKÍMIA.

Minden összetevő a kezedben van hozzá, a tenyeredben lévő tűz összhangba kerül a szívedben lévő tűzzel. Erősebb vagy, mint hinnéd, értékesebb, mint gondolnád. Lásd helyesen magad. Ez vezet oda, ahova eljutni akarsz.

Ahogy magadat átértékeled, mások már az eredményt látják, amilyennek újonnan látni fogod magad.

 

A tűz most kívül-belül tombol, de nem pusztít, hanem épít, mert ez a tűz elem asztrális kivetülése, nem éget meg, hanem felemel és főnixként születhetsz újjá, ha nem félsz attól, hogy a tűzbe, és a vele járó változásba vetve magad, MEGÚJÍTSD AZ ÉLETEDET.

Hagyd a régit magad mögött. Engedd, hogy az életed változzon, és vele te is. Ne ragaszkodj olyan helyhez, olyan emberekhez, olyan élethez, ami már nem szolgálja a boldogságodat, sőt, boldogtalanná, magányossá tesz. A futótűz napjai, kb január 21-ig, lehetőséget adnak az újrakezdésre, arra, hogy egy TELJESEN ÚJ ÉLETET ÉPÍTS MAGADNAK AZZAL, AKIHEZ TARTOZOL. Ehhez is idő kell, de a kezdő lépéseket most teheted meg a legkönnyebben.

 

A félelem mindig csak illúzió, ha a félelemhez hozzárakod a valóságodat, és a két félből egy egészet kreálsz, ráébredsz, hogy a félelem tényleg csak egy fél elem. Az egész sötét oldala. Vesd be a tüzet, és mutass a világnak valami újat.

 

Áldás, Egység, Tűz, Fény

Eszter

 

elérhetőség és időpontfoglalás: /tanácsadás, meditáció, mag mágia, fejlesztés, teremtés, fekete mágiák oldása, oldások, tisztítások, bolygóközi reinkarnációs utaztatás és minden, amire éppen szükséged van, nincs lehetetlen/ esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134



Szólj hozzá

2018 január közepe aktuális energiák