2018. jan 19.

KICSÚSZIK A MÁTRIX A LÁBUNK ALÓL

írta: Eszter 777
KICSÚSZIK A MÁTRIX A LÁBUNK ALÓL

KICSÚSZIK A MÁTRIX A LÁBUNK ALÓL



Az elmúlt napokban tapasztalhattad, hogy össszecsapnak a fejed felett a hullámok. Ami eddig könnyen ment, most nehezen megy. Az idő túl gyorsan telik, az energiahullámok túl gyorsan váltják egymást. Nem találod a helyedet sehol. Mintha nem lenne vigasz, nem lenne folytatás. Pedig van, csak éppen most bontakozik ki.

LÉGY TÜRELEMMEL.

Ne agyald túl ezt az egészet, ne keress hamis indokokat, mert tényleg hamisak lesznek, a VALÓSÁGHOZ semmi közük nem lesz, annál inkább a sötét mátrixhoz. A világot kívül-belül körbefogó illúzióhálóhoz, mely a te valóságodban is megjelenik, minden formában. A PÉNZ HIÁNYA. ROSSZ KAPCSOLATOK. ROSSZ MUNKAHELY, A KÜLDETÉS - ÉRTÉK - CÉLNÉLKÜLISÉG. TÖMEGES FÉLRETÁJÉKOZTATÁS, A VALÓSÁG ELTITKOLÁSA, ÉRTELMETLEN ROBOT ÉLET. HAZUGSÁGOK TÖMKELEGE A MÚLTRÓL, A JELENRŐL ÉS A JÖVŐRŐL.

RÁNK KÉNYSZERÍTETT ÉS SAJNOS A NEGATÍV GONDOLATOK ÉS ÉRZÉSEK MENTÉN ÁLTALUNK IS TÁPLÁLT ILLÚZIÓHÁLÓ. A MÁTRIX.

Most azonban valami változik. Éppen nem túl jó, sőt, egyre rosszabb.

 

FOLYAMATOS NYOMOTT ÁLLAPOT, MINTHA ÜLNE VALAMI A FEJEDEN, A MELLKASODON. INDOKOLATLAN SZORONGÁS, MEGNEVEZHETETLEN FÉLELEM. KILÁTÁSTALANSÁG, AZ ÉLET ÜRESSÉGE. ALVÓ ÁLLAPOT, MINDEN TÖRTÉNÉSRE KÖZÖNY, ALULMOTIVÁLTSÁG, ÁLMATLANSÁG, ENERVÁLTSÁG. ÁLTALÁNOS ROSSZ KÖZÉRZET.

Ha ezeket érzed, éppen kicsúszik a lábad alól a megszokott mátrix-talaj, mindazok a dolgok, amikbe eddig a fizikai valóságodban kapaszkodtál, és melyek nem szolgálnak téged, most tűnnek el. ÖRÖKRE.

Ez nem jelenti azt, hogy holnaptól egy jurtában fogsz lakni, szabadon, erdei állatok között és bogyókat fogsz enni, sem azt, hogy pénz nélkül, állandó szeretetben, kommunában fogunk élni. Sajnos ott még nem tartunk.

Ez azt jelenti, hogy távoznak a mátrix-elemek azon részei az életedből, melyek feleslegesek, és ez specifikus, kinek mi távozik. Lesz, akinek az eddig oly hőn áhított, imádott karrier. Lesz, akinek az eddig jónak látott, de éppen ellébecolt, éppen túlélt házasság. Lesz, akinek az eddig valahogy elviselt munka, ÁLLÁS, amit felvált a HALADÁS.

Lesz, akinek lehull a szeméről a lepel, és elindul a jó irányba.

Megint más úgy érzi majd, most omlik össze élete tornya, mert már túl régóta akarja egyben tartani azt, amit már régen el kellett volna engednie.

Akárhogy is, most nem jó, de ez nem tart sokáig.

LÉGY KITARTÁSSAL, ALÁZATTAL.

Menni fog.

Engedd el azt, ami menni akar, ami kifolyni akar a kezeid közül. MOST NE IRÁNYÍTS. Dőlj hátra és élvezd, ahogy az ÉLETED EGE VÉGRE KITISZTUL, ÉS AZOK A DOLGOK KAPNAK TERET, MELYEK IGAZÁN FONTOSAK, ÉS AMIKET EDDIG ÉSZRE SEM VETTÉL.

 

Tánc, Egység, Varázslat.

Mag. Élet. Áramlás.

Hit. Bizalom. Haladás.

 

Eszter

2018. január 19.

 

elérhetőség és időpontfoglalás: /tanácsadás, meditáció, mag mágia, fejlesztés, teremtés, fekete mágiák oldása, oldások, tisztítások, bolygóközi reinkarnációs utaztatás és minden, amire éppen szükséged van, nincs lehetetlen/ esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

Szólj hozzá

világ valóság új élet egység Eszter Neo MÁTRIX