2018. jan 20.

EGYLÉLEK AKAROM ELENGEDÉSE SZERTARTÁS

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK AKAROM ELENGEDÉSE SZERTARTÁS

2018. JANUÁR 25. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek AKAROM ELENGEDÉSE

Engedd SZABADjára, AZ EGYSÉG TÉNY

Szertartás

Skypon

2018. január 25. csütörtök

20.00-22.00

 

Egy kis személyiségfejlődés és önuralomgyakorlás :) Az Egylélek a Lélek Szent útjának része, és ebben AZ EGYIK LEGFONTOSABB RÉSZ AZ AKAROM ELENGEDÉSE.

KÖNNYEBB NEM AKARNI, MINT AKARNI.

Amit akarsz, amit elvársz, azt eltolod magadtól.

Amit nem akarsz, csak úgy létezel, és befogadod, amikor jön, az megérkezik hozzád.

Az egyik legkardinálisabb kérdés a mindent markában tartó akarat, melyet átvezetünk a csendes, nyugodt, harmonikus boldogság létállapotába, a mag-kiáradás állapotába ezen a szertartáson.

HATALMAS LÉPÉS ELŐRE AZ ÚTON.

Mindenkinek jót fog tenni :)

 

Ismét három csoda, amit lecsatornáznak nekem és átadhatom nektek, és rajtatok keresztül az energiát átrezegtetve átadjuk a Mag Piramison át a világnak. A férfiaknak és a nőknek, akik kétségek között, válaszok nélkül, a sötétben tapogatózva próbálják megfejteni, mi is történik velük.

Erősödünk, fejlődünk, napról-napra, hétről- hétre. A szeretet ösvényén járunk a Társunkkal kéz a kézben, és van, amikor ő vezet minket, van amikor mi vezetjük őt, és ennek a kapcsolódásnak az alapja a feltétel nélküli szeretet, még akkor is, ha éppen ez nem látható vagy érezhető.

Ami miatt mi még mindig egymás mellett vagyunk, az több, mint szerelem, több, mint kötődés, mélyebb mint bármilyen érzelem: EGYSÉG. A kétség mindig csak illúzió.

 

A heti hármas egység:

  1. Egylélek BEAVATÁS SZERTARTÁS,-Női és férfi ősi misztériumok, mágikus és tantrikus kapcsolódás, Skypon, 2018. január 24. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek AZ AKAROM ELENGEDÉSE SZERTARTÁS - Engedd SZABADjára, Az Egység Tény, Skypon, 2018. január 25. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A FÉNY LÁNGOLÓ FÁKLYÁI A SÖTÉTBEN - LÁNG A LÁNGBAN CSODÁT TEREMT SZERTARTÁS, Skypon, 2018. január 26. péntek 20.00-22.00

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 07 77 22 134

Szabadság, Hit, A SZERETET EREJE A MÁTRIXON KÍVÜL

Eszter

 

Szólj hozzá

skype szertartás egység elengedés Eszter ikerlángok Egylélek akarat elengedése