2018. jan 27.

EGYLÉLEK HAZAÉRKEZÉS SZERTARTÁS SKYPON 2018. JANUÁR 31. 20.00-22.00

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK HAZAÉRKEZÉS SZERTARTÁS SKYPON 2018. JANUÁR 31. 20.00-22.00

EGY FÉRFI ÁLMA, EGY NŐ BIZALMA

Egylélek Hazaérkezés

Egy Férfi Álma

Egy Nő Bizalma

Szertartás

Skypon

2018. január 31. szerda

20.00-22.00

 

A férfi megálmodja.

A nő hisz benne.

A férfi elindul.

A nő követi.

Együtt mennek az élet széles sugárútján, most már álarcok nélkül. Az álmaik és a vágyaik közelednek egymáshoz, lassan meg fogják alkotni a közös célokat. Már nem külön úton járnak.

A nő bízik a férfiban.

A férfi a nőhöz tér haza, MINDEN NAGY CSATA UTÁN.

 

Egy útra tereljük az Egylélek kapcsolódásokat :)

A céljaitok, ahova eljutni akartok, egymáshoz vezet ugyan, de nem mindig egy irányba haladtok, és sokszor a férfit a bőség hiánya bizonytalanítja el, vagy éppen az érzései, vagy a vívódása, a nőt pedig a férfi…. A nők általában azonnal bele akarnak állni egy kapcsolatba, és érzések mentén döntenek. A férfiak megfontoltabbak - figyelembe veszik az összes tényezőt. Biztosra akarnak menni. A nők szemében ez olyan egyszerű, számukra a kapcsolat adott, és nem foglalkoznak a körülményekkel. A férfiak számára bonyolult, ők azt is megnézik, hol és hogyan tudnák a kapcsolatot megvalósítani, milyen körülményeket tud a nőnek teremteni.

A két nézőpont, a női érzés és a férfi gondolat is közeledni fog egymáshoz és mindehhez megteremtjük a KAPCSOLAT TELJESÜLÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEIT IS, azzal a teremtő erővel, amit kaptunk.

Elindít a Nő valamit az asztrálon, amit majd a Férfi lehoz az anyagba, amikor itt az ideje.

Az Egylélek kapcsolódások 2018. január 26-án magasabb szintre léptek. Átléptek a párok valamit - a maguk életére vonatkozó akadályt, a küszöb őrét -, amit eddig nem tudtak. Mindehhez  nagy munka kellett. Lélek- és személyiségfejlődés, alázat, erő, hit, kitartás, bizalom mindenek felett.

Sikerült.

A nagy szakadások már nem  következnek be többé azoknál, akik ezt az utat idáig végigjárták. Akik még nem, azok követik a fényt, mert az előttük haladók mutatják nekik az utat.

Elfogadás, alázat, türelem kellett, és sokszor a magunk félretételével haladtunk előre, hiszen minden héten háromszor, este nyolctól tízig mást is csinálhattunk volna. Kemény volt, de megérte.

Most új szakasz jön. Olyan szakasz, ahol úgy fogod a Társad kezét, hogy már nem engeded el többé és ő sem a tiédet. Mindez akkor is így van, ha a fizikai síkon hetek, hónapok óta nem beszéltek, mert az energia átrezeg mindenkihez, akik összetartoznak.

Egy új mintát fektetünk le egy új világ számára, egy olyan világnak, amit mi alkotunk, mi fedezünk fel, mi mutatunk meg.

Ezért jöttünk ide, és ezért IS vagyunk EGYEK.

 

A heti hármas egység - három mélylélek kapcsolódás szertartás, áthatva a szeretet érzésével és az egylélek ősi mintákkal és energiával:

  1. Egylélek Hazaérkezés - Egy Férfi Álma, Egy Nő Bizalma Szertartás  Skypon, 2018. január 31. 20.00-22.00

  2. Egylélek A Lelkek Csendje - Születő Harmónia Magasabb  Szinten - Stabil várai a szerelemnek és az időnek Szertartás Skypon 2018. február 1. 20.00-22.00

  3. Egylélek Összefonódó Belső Istenek Szertartás Skypon 2018.02.02. 20.00-22.00 :)

 

Ami egy, az csak a felszínen kettő.

Csak a test, az anyag választ el.

 

jelentkezés a részvételért vagy a hangfelvételekért: esztermagegyseg@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, TAVALY SZEPTEMBER ÓTA, A HANGANYAGOK UTÓLAG IS KÉRHETŐEK, ILLETVE A RÉSZT VEVŐK IS MEGKAPJÁK MÁSNAP REGGEL A FELVÉTELT. MINDEN SZERTARTÁS TÖBBSZÖR IS, NAPI SZINTEN IS MEGHALLGATHATÓ, FOLYAMATOS MEDITÁLÁSRA ALKALMASAK.

 

Áldás, Öröm, Hála, Pozitív Érzés, Pozitív Gondolat, a jövőnk a jelenben íródik

Eszter

 

Szólj hozzá

teremtés szerelem hit szeretet szertartás egység ikerlángok egylélek skypon közös út egy férfi álma egy nő bizalma