2018. feb 04.

EGYLÉLEK ÁTVETÍTÉS MEGÁLLÍTÁSA SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK ÁTVETÍTÉS MEGÁLLÍTÁSA SZERTARTÁS SKYPON

2018. FEBRUÁR 7. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek Átvetítés Megállítása

Igaz Társam, Igaz Tükröm

Szertartás

Skypon

2018. február 7. szerda

20.00-22.00

 

Az Egylélek kapcsolódások - átlépve a küszöb őrét a múlt héten /a legnagyobb akadályt egymás közt és az életükben is/ -, magasabb, valóságosabb, FIZIKAIBB szintre léptek.

Továbbra is elfogadás, alázat, türelem kell az Úthoz, ami csak azért nehéz, mert nem szoktuk meg, hogy így is lehet élni. Szeretetben, harmóniában, egységben, és mindig helyre kell billenteni az egyensúlyt, ami gyakran kibillen, mert annyi minden történik energetikailag, fizikailag, asztrálisan és mentálisan, egyéni és globális szinteken és a szabadon ébredők minél többet látnak és ismernek a valóságról, annál jobban érzik az energiahullámokat, annál gyorsabban változtatnak, annál hatásosabban teremtenek, és jobban átlátnak mindent. Az igazság pedig felelősséggel jár, és persze szabad akarattal. Mindhárom szertartás pontosan követi az eseményeket a párok között, vagy éppen megelőzi azokat, hogy a forduló sorskerekek a jó irányba forduljanak, a kormány és a kulcs ismét találkozzon a Férfi és a Nő kezében :)

 

A héten három olyan szertartás lesz, melyek pontosan azt a folyamatot viszik tovább, ami most a világban is zajlik:

A HETI HÁRMAS EGYSÉG:

  1. Egylélek Átvetítés Megállítása, Igaz Társam, Igaz Tükröm Szertartás Skypon 2018. február 7. szerda, 20.00-22.00

  2. Egylélek Feloldozás Szertartás Skypon 2018. február 8. csütörtök, 20.00-22.00

  3. Egylélek Felrobban a Torony Szertartás Skypon 2018. február 9. péntek 20.00-22.00

 

A világban lehulló álarcok, kiderülő nagy igazságok kicsiben az Egylélek Párok között úgy néznek ki, hogy az Átvetítés, amit a reptilianok tudnak igazán, ARRÓL SZÓL, HOGY MAGADAT A TÁRSADRA VETÍTED, DE EGY HAMIS MÁTRIX KÉPET, EZÉRT ŐT NEM OLYANNAK LÁTOD, AMILYEN VALÓJÁBAN, Ő PEDIG FORDÍTVA, MAGÁT RÁD, ÉS NEM OLYANNAK LÁT, AMILYEN VALÓJÁBAN VAGY.

Tudunk vetíteni:

  • tulajdonságokat

  • sémákat és hiedelmeket

  • rossz mintákat

  • viselkedést

  • eseményeket

  • körülményeket

  • hamis valóságot

/cikk:http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/09/16/a_atvetites /

Mindez pedig kétségeket, rossz kommunikációt és felesleges agyalást szül. Jól ismered ezeket. Számtalanszor beszélgettünk róla a szertartások utáni megbeszéléseken. Ezt állítjuk meg szerdán este. Az Átvetítést. Helyette az igazi tükröt állítjuk fel a kapcsolódásban, amely a valóságot fogja mutatni. A Társad is meglát téged a magad teljes, ragyogó, tiszta valójában, lehántva rólad - és róla - a mátrix hamis héjait.

MIHÁLY KÍSÉRI A SZERTARTÁST.

 

A csoda bennünk van

Áldás, Hála, Köszönet

Eszter

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, MELYEKET UTÓLAG IS KÉRHETTEK, SZEPTEMBERTŐL VESSZÜK FEL A SZEREKET. NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA ÉS ÖNMAGATOK FEJLESZTÉSÉRE, EMELÉSÉRE ALKALMAS, AZOKNAK IS, AKIKNEK NINCS A TÁRSUK AZ ÉLETÜKBEN, MERT EZEK REZGÉSEMELŐ, OLDÓ, EMELŐ SZERTARTÁSOK.

 

Szólj hozzá

szertartás Eszter ikerlángok skypon reptilianok hamis tükrök egylélek átvetítés igaz tükrök átvetítés