2018. feb 04.

EGYLÉLEK FELOLDOZÁS SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK FELOLDOZÁS SZERTARTÁS SKYPON

2018. FEBRUÁR 8. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek Feloldozás

Szertartás

Skypon

2018. február 8. csütörtök

20.00-22.00

 

Feloldozlak.

Szeretlek.

Hiszek benned.

Bízok benned.

Nem büntetlek tovább, sem magamat.

Az ego súlyát dobjuk le együtt, te tudod, hogyan kell, én tanulom, Tőled.

Szabad vagy, és én is az vagyok. Együtt pedig még szabadabbak leszünk, mert nem korlátozzuk, hanem felemeljük egymást. Ha valamit tanítok neked, azt szeretetből teszem. Ha valami rossznak tűnik is, az csak tapasztalás. Ha pedig valamit kritikának érzel, vagy úgy érzed, kevesebbnek látlak téged, valójában többnek látlak. Ahogyan te engem. Lássuk egymást végre, láncok nélkül. Oldozzuk fel egymást a múlt terhe alól. Mert más kimondani: csak a jelen számít, és más így is érezni. Nem mindig könnyű. Visszajönnek helyzetek, amik köztünk történtek. Visszajönnek szavak, melyektől kiráz a hideg. Mert amikor ezek történtek, amikor ezeket mondtad, vagy éppen én, utána elszakadtunk, és ezt többé nem bírom el. Nélküled élni olyan, mintha halott lennék. Oldozz fel. Én is feloldozlak téged. Már régóta nincs köztünk harag, de még tanulunk egymástól, még nem értünk a végére. De ott leszünk, egymásban, egymással, együtt. Tudom, hiszem, látom.

Ha valamit tanítasz nekem, azt szeretettel fogadom. Ha valamit kritikának érzek, tudom, hogy igaz tükör. Ha valami fáj, tudom, hogy változtat rajtam, és a jó irányba változom. Általad. Ledobom a láncaimat, engem te oldozol fel, téged pedig én.

 

Valahogy ÍGY tudom megfogalmazni a csütörtöki szert :) EZ A LELKI FOLYAMAT FOG VÉGBE MENNI, asztrális-mentális, sokdimenziós térben a Társak között.

Jézus kíséri, ahogyan az várható volt.

 

Az Egylélek kapcsolódások - átlépve a küszöb őrét a múlt héten /a legnagyobb akadályt egymás közt és az életükben is/ -, magasabb, valóságosabb, FIZIKAIBB szintre léptek.

Továbbra is elfogadás, alázat, türelem kell az Úthoz, ami csak azért nehéz, mert nem szoktuk meg, hogy így is lehet élni. Szeretetben, harmóniában, egységben, és mindig helyre kell billenteni az egyensúlyt, ami gyakran kibillen, mert annyi minden történik energetikailag, fizikailag, asztrálisan és mentálisan, egyéni és globális szinteken és a szabadon ébredők minél többet látnak és ismernek a valóságról, annál jobban érzik az energiahullámokat, annál gyorsabban változtatnak, annál hatásosabban teremtenek, és jobban átlátnak mindent. Az igazság pedig felelősséggel jár, és persze szabad akarattal. Mindhárom szertartás pontosan követi az eseményeket a párok között, vagy éppen megelőzi azokat, hogy a forduló sorskerekek a jó irányba forduljanak, a kormány és a kulcs ismét találkozzon a Férfi és a Nő kezében :)

 

A héten három olyan szertartás lesz, melyek pontosan azt a folyamatot viszik tovább, ami most a világban is zajlik:

A HETI HÁRMAS EGYSÉG:

  1. Egylélek Átvetítés Megállítása, Igaz Társam, Igaz Tükröm Szertartás Skypon 2018. február 7. szerda, 20.00-22.00

  2. Egylélek Feloldozás Szertartás Skypon 2018. február 8. csütörtök, 20.00-22.00

  3. Egylélek Felrobban a Torony Szertartás Skypon 2018. február 9. péntek 20.00-22.00

 

A csoda bennünk van

Áldás, Hála, Köszönet

Eszter

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, MELYEKET UTÓLAG IS KÉRHETTEK, SZEPTEMBERTŐL VESSZÜK FEL A SZEREKET. NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA ÉS ÖNMAGATOK FEJLESZTÉSÉRE, EMELÉSÉRE ALKALMAS, AZOKNAK IS, AKIKNEK NINCS A TÁRSUK AZ ÉLETÜKBEN, MERT EZEK REZGÉSEMELŐ, OLDÓ, EMELŐ SZERTARTÁSOK.

 

Szólj hozzá

Eszter Feloldozás Egylélek szertartás