2018. feb 04.

EGYLÉLEK FELROBBAN A TORONY SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK FELROBBAN A TORONY SZERTARTÁS SKYPON

2018. FEBRUÁR 9. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Felrobban a Torony

Szertartás

Skypon

2018. február 9. péntek

20.00-22.00

 

A hét legerősebb szere a harmadik, mint mindig :)

 

Nem korlátozlak téged.

Tudom, hogy a szabadságod a legfontosabb.

Nekem is, az enyém.

Szabad akaratomból választottalak Téged.

Érzem, hogy Te is engem.

Együtt változtunk és változtattunk eddig is, a körülményeken, a valóságon. Néha pedig külön, sajnos egymás ellen mentünk. Majd megint egymásért, de mostanra már a szeretet erősebb, mint az egymástól félés érzése… Erősebb az energia, a szeretet, ami egymás felé hajt minket, mint ami külön tartott eddig. A mátrix. Nem lehet mindent a mátrixra fogni, persze. A mátrix mellett a lelkünknek is változni kellett, nem csak tudatosodni nekünk magunknak.

Az EGYÜTT nekem azt jelenti: EGYÜTT, SZABADON ÉLNI ÚGY, HOGY ELFOGADJUK A MÁSIKAT OLYANNAK, AMILYEN, HAGYJUK ÉLNI, LÉLEGEZNI, NÉHA MAGÁBAN LENNI, ELVONULNI, MÁSKOR EGYÜTT MEGÉLNI DOLGOKAT. Mégis, olyan jó lenne már együtt ébredni, együtt aludni el. Téged látni reggel először, amikor felkelek. A te arcodat. A te hangodat hallani, mielőtt elalszom. A közelségedet érezni, a tested melegét,

Tudom, ott van még a Torony. Nekem is van még belőle, neked is. Sok leomlott már, de még nem minden.

Érzem, tudom már az irányt. Amikor a Torony felrobban, akkor tudlak beengedni a váramba. Amikor a tiéd is leomlik, akkor lépsz be a váram kapuján. Szabadon.

A váramat alakítom, hogy helyed legyen benne.

Nem értem még a végére, de minden gondolatom te vagy..

az őrülted lettem én, de nem bánom..

 

Ez pedig a harmadik szertartásunk, valahogy ÍGY.

JÖJJÖN, AMINEK JÖNNIE KELL.

A Szertartást a Fényhozó fogja kísérni, ahogyan azt bizonyára már kitaláltátok. Ő aztán tud falakat rombolni, hamis várakat ledönteni, tornyokat robbantani, hogy megmutassa: ott a fény.

 

Az Egylélek kapcsolódások - átlépve a küszöb őrét a múlt héten /a legnagyobb akadályt egymás közt és az életükben is/ -, magasabb, valóságosabb, FIZIKAIBB szintre léptek.

Továbbra is elfogadás, alázat, türelem kell az Úthoz, ami csak azért nehéz, mert nem szoktuk meg, hogy így is lehet élni. Szeretetben, harmóniában, egységben, és mindig helyre kell billenteni az egyensúlyt, ami gyakran kibillen, mert annyi minden történik energetikailag, fizikailag, asztrálisan és mentálisan, egyéni és globális szinteken és a szabadon ébredők minél többet látnak és ismernek a valóságról, annál jobban érzik az energiahullámokat, annál gyorsabban változtatnak, annál hatásosabban teremtenek, és jobban átlátnak mindent. Az igazság pedig felelősséggel jár, és persze szabad akarattal. Mindhárom szertartás pontosan követi az eseményeket a párok között, vagy éppen megelőzi azokat, hogy a forduló sorskerekek a jó irányba forduljanak, a kormány és a kulcs ismét találkozzon a Férfi és a Nő kezében :)

 

A héten három olyan szertartás lesz, melyek pontosan azt a folyamatot viszik tovább, ami most a világban is zajlik:

A HETI HÁRMAS EGYSÉG:

  1. Egylélek Átvetítés Megállítása, Igaz Társam, Igaz Tükröm Szertartás Skypon 2018. február 7. szerda, 20.00-22.00

  2. Egylélek Feloldozás Szertartás Skypon 2018. február 8. csütörtök, 20.00-22.00

  3. Egylélek Felrobban a Torony Szertartás Skypon 2018. február 9. péntek 20.00-22.00

 

A csoda bennünk van

Áldás, Hála, Köszönet

Eszter

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, MELYEKET UTÓLAG IS KÉRHETTEK, SZEPTEMBERTŐL VESSZÜK FEL A SZEREKET. NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA ÉS ÖNMAGATOK FEJLESZTÉSÉRE, EMELÉSÉRE ALKALMAS, AZOKNAK IS, AKIKNEK NINCS A TÁRSUK AZ ÉLETÜKBEN, MERT EZEK REZGÉSEMELŐ, OLDÓ, EMELŐ SZERTARTÁSOK.

 

Szólj hozzá

ESZTER EGYLÉLEK SZERTARTÁS IKERLÁNGOK FELROBBAN A TORONY HAMIS VÁRAK IGAZ SZERETET