2018. feb 04.

TEREMTÉS ISKOLÁJA

írta: Eszter 777
TEREMTÉS ISKOLÁJA

A Teremtés Iskolája

Egyéni program

 

3 foglalkozásból áll.

 

1. Áthangolás és felhangolás.  Mint amikor egy gyönyörű hangszert hangolunk fel, magasabb dallamokra, úgy hangollak át a bőség teremtő rezgésére, és az élet varázslatára, a szeretet és a hála, a hit és az ősbizalom energiáit vissza- és átadva neked, az első foglalkozásban egy kb. 40 perces meditációval, melyet egy tényfeltáró beszélgetés előz meg, hogy hol vagy elakadva a teremtéssel, és mik azok a területek az életedben, melyeket rendbe kellene hoznod. Másfél óra.

 

2. Teremtő Erőd és Tudatosságod megérzése és befogadása, első próbálkozás a tudatos használatra. Az alapok lefektetése, a teremtés lépéseinek megtanulása, titkok a hogyanról, melyeket a Titokban sem árulnak el. Én azonban saját tapasztalatok alapján kifejlesztettem egy módszert, mely teljesen egyedi, és mely működik. Neked is megtanítom.

 

3. A Teremtés gyakorlása. Játékos és könnyed kisebb és nagyobb, rövidebb és hosszabb gyakorlatok. Rajzolunk és írunk, átgondolunk, megtanítom neked az érzések és gondolatok skáljának használatát, és hogy pontosan hogyan emeld bele a teremtésedbe ezeket, és hogyan tartsd magad állandó teremtő rezgésen. A bőség rezgésén.

 

jelentkezés: esztermagegyseg@gmail.com

skypon és személyesen is

helyszín: Budapest, 13. kerület, Duna Plaza környéke

 

Áldás

Bőség

Áramlás

Tudatos Teremtés

 

Eszter

Szólj hozzá

Teremtés Vonzás Törvénye Mag Piramis Egyedi módon