2018. feb 08.

IDŐCSAPDA

írta: Eszter 777
IDŐCSAPDA

LÁSS ÁT A MÁTRIXON - AMI IGAZ, GYÖNYÖRŰ

IDŐCSAPDA ÉS ILLÚZIÓ

Láss át a mátrixon

Ami igaz, gyönyörű

 

A világ és vele együtt az összes ember egy időcsapdában van. Erre jöttem rá tegnap este az Egylélek Átvetítés Megállítása Szertartás közben. Egy jól megtervezett időcsapdában, ami a sötét mátrix része. Hiszen az a faj, ami ural minket, amit árnyékkormánynak, háttérhatalomnak, újabban már maguk a politikusok is MÉLY ÁLLAMNAK neveznek - éppen erről akarják lerántani a leplet - annak az felel meg, ha az EMBEREK NEM JUTNAK ELŐRE. Egy megrekedt robot életmódban vannak és csak azt látják, hogy az életükben a nagy dolgok egy elérhetetlen álom. Vannak, akik ki tudtak már törni ebből, és vannak, akik még nem.

A szeren azt láttam, hogy a részt vevők mindegyike és a társaik is időcsapdában vannak, és az időcsapda részben GLOBÁLIS, részben EGYÉNI.

A globális időcsapda:

  • több ezer éve meg van rekedve az emberiség a spirituális fejlődésben, őseink nálunk sokkal fejlettebbek voltak e téren

  • mindezt pótolták számunkra a technikai fejlődés placebójával

  • a pénzzel pedig betömték a szánkat, és arra kényszerítettek, hogy a pénzcsapdában vergődve mindig azt kergessük, hiszen úgy van megtervezve egy a gyönyörűségesen csillogó, belül rohadó sötét mátrix, HOGY A TÚLÉLÉS KULCSA NE A FEJLŐDÉS LEGYEN, HANEM A PÉNZ

  • a valódi párkapcsolatok nem jutnak előre, vagy megrekednek, vagy soha nem teljesülnek be

  • a pénz- és társadalmi valamint média nyomás miatt a családok széthullanak, mindenki azt érzi, hogy nem tud megfelelni annak, amit a sötét mátrix hatalmas óriásplakátokon /ha nem nézel tévét, akkor is a képedbe nyomják, biztosra mennek/ közvetít: legyél vékony, tökéletes, csinos, és csak akkor lehesz illatos, divatos, ha Guccit használsz, akkor lehetsz sportos, ha Adidast, akkor lehetsz menő, ha Iphone-t, akkor vagy tuti ha tele vagy pénzzel

  • és mindezek mellett a VALÓDI ÉRTÉK: ALÁZAT, TISZTELET, SZERETET, BIZALOM, MÁSOK SEGÍTÉSE, ÖNZETLENSÉG, BELSŐ BÉKE látszólag nem ér semmit, hiszen EBBŐL NEM TUDSZ MEGÉLNI, ezért hiába van benned a hívás, hogy spirituális segítő légy, mert mondjuk erre születtél, nem tudod megvalósítani, MERT NEM TUDOD ELENGEDNI A PÉNZMÁTRIXOT. Na, ez itt a szép feladat. Elengedi a pénzmátrixot, azt, hogy bemész dolgozni, megmondják, mit csinálj, megkapod a fizut majd hazamész… és rabszolgaként élsz. Ehelyett szabad legyél, magad teremted, amiből élsz, úgy teremted, hogy másoknak segítesz, MINDIG TÖBBET ADSZ, MINT AMENNYIT KAPSZ ÉS MINÉL TÖBBET ADSZ ANNÁL TÖBBET KAPSZ. Ezt is eltörölték az emberiség fejéből, lelkéből, tudatából, de én tudom, hogy működik. De még mennyire.

 

Az egyéni időcsapda:

  • bármit csinálsz, nem sikerül túljutni egy adott ponton

  • nem tudsz átlépni azokon a falakon, amiket a sötét mátrix állított eléd, pl a pénzcsapda, vagy a félelem, hogy egyedül maradsz és soha nem leszel boldog - hiába mondom neked én is, mások is, leírják, kimondják ezerszer, hogy a boldogságot magadban keresd, amíg magaddal nem vagy boldog, addig mással sem leszel, legyen egy önálló fejlődésed, ami nem valaki másért van, hanem magadért, ne valaki másról szóljon az életed, hanem rólad, ne mindenáron elérni akard a társadat, hanem élj boldogan tőle függetlenül is, mert a boldogság nem csak a párkapcsolat - téged ilyenkor elfog a belső elemi tiltakozás: ki akar egyedül lenni???? Akkor minek az egész??? Senki nem akar egyedül lenni, de azt tudnod kell, hogy addig, amíg nem tudsz egyedül lenni, mással sem fogsz tudni, szóval kikerülhetetlen része a fejlődésnek az, hogy megtanuld ezt a rendkívül fontos részt, addig nem léphetsz tovább.

  • állandó sötét oldal támadás van - addig támad a sötét oldal, amíg felül nem emelkedsz rajta, de ez is félelemmel tölt el téged, mert még nem érted, hogy ez miért is van. Azért van, hogy megtanulj felülemelkedni a benned lakozó sötétségen, hiszen a sötét oldal erre reagál: ego, akaratosság, irányításmánia, önbizalomhiány, a múlt elengedni nem akarása, görcsös ragaszkodás és még sorolhatnám. A réseid a pajzsodon. Amíg van rés a pajzsodon, addig támad a sötét oldal, mert ez a dolga. Nem mintha én ennek örülnék, de arra már rájöttem, hogy ha mindig paradicsomi csodálatos létállapotban lennénk, nem fejlődnénk. Nem akkor fejlődünk, ha csak simogatnak minket, hanem akkor igazán, amikor pofozgatnak. Amikor felülemelkedsz a sötét részeiden, a támadás többé NEM ÉR EL.

  • le van korlátozva az agykapacitásunk, öt százalékot használ az agyából az emberiség nagy része - aki elkezd fejlődni, az fokozatosan emeli ezt a szinten, pl a telepatikus kommunikációval, a tudatos teremtéssel, a gondolati-érzelmi fókusszal és a többivel.

  • úgy érzed, sosem éred el az álmaidat, mert MINDEN IDŐBEN TOLÓDIK. Ez viszont sokszor már nem a te hibád, hanem az  említett időhurok miatt van.

 

Az időcsapda ebben a reinkarnációban egy illúzióval kezdődött, amit a szer során fel is derítettünk, és mindannyiunknak jellemzően gyermek- vagy fiatal korban. Ott fordították át a látásmódunkat, és kezdtük el a világot hamisan látni, magunkat kevésnek, másokat többnek, és azt kezdtük el érezni akár pici gyerekként, hogy bármit is teszünk, nem szeretnek minket, nem értékelnek, nem ismernek el.

Az illúzió a lélekmag legmélyén volt és Mihály oldotta ki. Amikor kioldotta, eltűnt az időcsapda, mely az illúzió idő- és térbeli kiindulási pontjától szépen bonyolódott, tekeredett, mint egy fekete kígyó és börtönbe zárt minket, mi pedig a saját illúziónkat tovább gerjesztve még erősebb csapdába zártuk magunkat. Tökéletesen van kitalálva sajnos ez az egész.

Mondok egy példát.

A kisgyermek a világot szépnek, valóságosnak látja, látja a madarakat, a virágokat, az édesanyja mosolyát. Mindent és mindenkit szeret. Az állatokat, a növényeket, az embertársait, a szüleit, az egész világot magához ölelné. Majd jön a rossz nevelés, az elhanyagolás, a diszfunkcionális családmodell, annak minden traumájával, majd a tinikor, ahol mások leszólják, elutasítják, az iskolában gyakorik a kiközösítés, főleg, ha valaki okosabb, spirituálisan már akkor fejlettebb, nyilván nem tudatosan, a világot másképp látja, nem hajlandó belesimulni a mátrixba, és azt tenni, amit mások elvárnak tőle, majd jön az öntörvényű lázadás, szembemenni a mátrixszal és az eredmény: méginkább nem szeretnek.

A párkapcsolatokban pedig nem tudnak elfogadni.

A másik feled azonban el tud, mert olyan, mint te, ugyanazt élte végig, amit te, és ugyanúgy csak veled és benned találja meg önmagát. Ő is lázadó, ő is szembemegy a mátrixszal, NEO ÉS TRINITY :)

DE: az időcsapdának és az illúziónak köszönhetően az egész gyermekkorból induló illúziót egymásra vetítitek, és még erősebbé teszitek az időcsapdát, egymást pedig nem látjátok tisztán, hanem azt vetítitek egymásra, amit gondoltok, hogy ő milyen, de ezt a saját illúziótokhoz szabjátok. Ezt még tetézitek az álarcokkal, az érzések titkolásával, a megfelelési kényszerrel, a görcsösségel és azzal a hittel, hogy úgysem tudtok egymásnak megfelelni, sőt, ebből soha nem lesz semmi, ami szintén illúzió - és abból a gyermekkori hitből ered, HOGY NEM SZERETNEK.

De igen.

 

Ezek a dolgok tisztultak le tegnap, és megérezni a valódi szeretetet, a képekből amiket láttunk, meglátni a valóságot a másik felünkről, ez csodálatos volt. A szer végén a közös igazi valóság eggyé vált.

Képekben és a társunktól vett telepatikus üzenetekben derítettük fel az igazságot róla és magunkról, és lebontottuk a hamis illúziót, összetörtük a hamis tükröt, megszüntettük az időcsapdát és az illúziót és megértettük, miért is nem láttuk eddig tisztán azt, ami az orrunk előtt volt.

A VILÁGBAN A LEGERŐSEBB, LEGTISZTÁBB ELEMI VALÓSÁG A SZERETET ÉS MINDAZ, AMI EHHEZ KAPCSOLÓDIK.

Nagyon erős szer, ajánlom mindenkinek, ha le akarja bontani az időcsapdát és az illúziót és végre szabad akar lenni, megvalósítani az álmait, együtt lenni azzal, akihez tartozik. Ez persze változásokkal fog járni, no de ennek megtámogatására van ma a Feloldozás Szer és holnap a Felrobban a Torony szer.

Mert igaz ugyan, hogy a háttérhatalom biztosra megy.

De mi is.

Folyamatosan jön az infó, már jön a jövő heti szerekről is, nincs megállás, fejlődünk, és haladunk, kitörünk, változunk és ami a legfontosabb: szeretünk.

 

A felvételt az Egylélek Átvetítés Megállítása Szerről itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás

 

Eszter

 

Szólj hozzá

SZERETET SZERELEM IGAZSÁG VALÓSÁG MÁTRIX EGYLÉLEK PÁROK IDŐCSAPDA ILLÚZIÓ TÉRCSAPDA ILLUMINATI ÁRNYÉKKORMÁNY HÁTTÉRHATALOM NEO ÉS TRINITY ILLÚZIÓHÁLÓ