2018. feb 11.

EGYLÉLEK LOPOTT IDŐ HELYREÁLLÍTÁSA, A DÁTUM SZERINTI SZINKRON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK LOPOTT IDŐ HELYREÁLLÍTÁSA, A DÁTUM SZERINTI SZINKRON

2018. FEBRUÁR 15. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek Lopott idő helyreállítása

Szertartás Skypon

2018. február 15. csütörtök

20.00-22.00

 

A DÁTUM SZERINTI SZINKRON

 

Visszavesszük, ami a miénk. Izgalmas, erős, idő-térhajlító Szer lesz.

De: “Nem a kanál hajlik, hanem te magad.” /Mátrix/. Alázattal, önmagunkban változva tesszük mindezt.

A dátum szerinti szinkron pedig megmutatja nekünk majd, hogy mi az, aminek most következnie kell, hiszen olyan, mint egy előre megírt menetrend, melyben módosítottak ezt-azt arra nem hivatottak, arra nem jogosultak.

Ez lesz a hét legérdekesebb szertartása.

A Fényhozó visz minket át időn és teren, és hajlítja meg velünk a sötét mátrixot.

 

A lopott időről itt olvashatsz:

http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/08/15/lopott_ido_832

 

Három nagyon fontos, erős szertartás lesz a héten.

Mindegyik egy-egy egymásba fonódó, de egyenként is nagyon hangsúlyos területet ÍR ÁT. Mert már itt tartunk. Átírjuk a sötét mátrix programjait, hétről-hétre. A fejlődés nagyon gyors, és a fizikai síkon látható. Ez már sokkal több, mint mélymeditáció, vagy teremtés. Ez már gyökeres változás.

14-én, amikor KIEGYENLÍTŐ ENERGIÁK LESZNEK, átírjuk a hibás férfi és női, a hamis isten által lefektetett programot. A férfi uralkodást, és a női alárendeltséget.

15-én, amikor az egykori sötét karma indáit bogozzuk ki, VISSZASZEREZZÜK A LOPOTT IDŐT, HELYREÁLLÍTÓ ENERGIÁK LESZNEK.

16-án, amikor az oly nagyon vágyott, és sokatok számára elérhetetlennek tűnő ELENGEDÉS ENERGIÁKAT HOZZUK BE, ÉS EZZEL A BEENGEDÉST IS, átlépve az AKAROM FÁZIST, FALAKAT LEROMBOLÓ ENERGIÁK LESZNEK.

Az égiek által nekem leközvetített három dátum és szám tökéletesen követi a Tarot három érdekes Nagy Arkánumát:

XIV. Kiegyenlítősés /Mértékeltesség/

XV. Ördög /Karma/

XVI. Torony

Az évek is így változtak.

2014, 2015, 2016.

Közben az események ÉVRŐL-ÉVRE DÁTUM SZERINTI SZINKRONBAN KÖVETTÉK EGYMÁST. Gondolj bele az évek fontos dátumaiba, és az azt követő évek ugyanazon a napon történt eseményeibe. FOGSZ TALÁLNI ÖSSZEFÜGGÉST ÉS MÉG VALAMIT: HOGY KÉT ÉV LOPOTT IDŐ VAN.

A dátum szerinti szinkronból és a két év lopott időből rá fogsz ébredni, mi az, aminek már meg kellett volna történnie, és mi csúszik időben, mi az, ami pedig természetes módon még nem történhetett meg, mert NINCS ITT AZ IDEJE.

Azonban, ha azt vesszük, hogy AZ IDŐ NEM LINEÁRIS, hanem több idősíkon zajlik, tér úgyszintén nem csak a 3D-ben, hanem egyszerre több dimenzióban is, akkor ITT VALAMI NEM STIMMEL.

Ugye?

Nos, ennek a hatalmas feladatnak a megoldására vállalkozunk a heti hármas egységben.

  1. Egylélek Király Királynő Szer, ÁDÁM ÉVA KÓD ÁTÍRÁSA Szertartás Skypon, 2018. február 14. szerda 20.00-22.00 /Valentin napi lesz@rom tabletta :) + igaz és igazi férfi és női emelkedés a méltó helyre/

  2. Egylélek Lopott idő helyreállítása, A DÁTUM SZERINTI SZINKRON Szertartás Skypon, 2018. február 15. 20.00-22.00 /szembemegyünk a reptilian mátrixszal, és kihozzuk, amit elloptak tőlünk, a Társunkkal együtt/ /Neo és Trinity bevetés indul :) /

  3. Egylélek Elengedés-Beengedés Szertartás Skypon, 2018. február 16. péntek /Ősi Játék - ősi minta - Nő és Férfi játszmák nélkül /

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, MELYEKET UTÓLAG IS KÉRHETTEK, SZEPTEMBERTŐL VESSZÜK FEL A SZEREKET. NAPI SZINTŰ MEDITÁLÁSRA ÉS ÖNMAGATOK FEJLESZTÉSÉRE, EMELÉSÉRE ALKALMAS, AZOKNAK IS, AKIKNEK NINCS A TÁRSUK AZ ÉLETÜKBEN, MERT EZEK REZGÉSEMELŐ, OLDÓ, EMELŐ SZERTARTÁSOK.

 

Áldás-Fény-Szerelem-Egység

Eszter

 

Szólj hozzá

Eszter Szertartás ikerlángok Egylélek IDŐ ÉS TÉR MÁTRIX