2018. feb 16.

VISSZAVETTÜK, AMI A MIÉNK

írta: Eszter 777
VISSZAVETTÜK, AMI A MIÉNK

BETELJESÜLÉS INDUL :) DOMINO

VISSZAVETTÜK, AMI A MIÉNK

2018. február 15. este

 

A hangulat eufórikus. Történt valami, és végre elindultak az események. Ez még csak a kezdet. Úgy fog dőlni minden hamisság, mint a domino, és úgy fog felépülni mindaz, ami eddig nem tudott, mintha egy láthatatlan kéz építené fel. Érezni fogjuk az angyali segítséget, sokkal jobban, mint eddig. Emelnek minket felfelé, láthatatlan szárnyaikon, és nem érezzük többé, hogy falakba ütközünk.

Mert nincsenek falak.

Nincsenek megfoghatatlan sötét szálak, amelyek eddig úgy tartottak minket fogva térben és időben, mint a kötőfékek. Éveken át nem tudtunk szabadulni. Éreztük, hogy milyen mély a nyúl ürege….

 

A tegnapi Egylélek Lopott idő helyreállítása szertartás egy gyorsított idő-tér utazás volt.

Az emberiség négyszer bukott meg, mint tudjuk, és AZ ELSŐ IDŐMÓDOSÍTÁS, IDŐLOPÁS ÉS A TÉR SÖTÉT MÁTRIXSZÁ ÁTÍRÁSA EZELŐTT TÖBB MILLIÁRD ÉVVEL VOLT, AZ ELSŐ EMBERISÉG BUKÁSAKOR. Most lehet velem vitatkozni, hogy mert a tudósok ennyi és ennyi millió évre becsülik az emberiség megjelenését a Földön. Nem egzakt és tudományos, amit írok, hanem mindannyian láttuk valamit este, a szer közben, látomásokban, ami azt támasztja alá, hogy az emberiség mind a négy bukásakor lopták tőlünk az időt, módosították a teret, mint tudjuk, módosították a DNS-t - az időutazásunk közben látott korábbi emberek másként néztek ki , mint mi, magasabbak, arányosabbak, szinte tökéletes arányokkal, magasak voltak, szépek, és minden állomásunkkor igen spirituálisak.

Az emberiség Földre érkezésének célja a Föld felemelése lett volna, de ez minden esetben meg lett állítva. Megtudtuk azt is - és még sok minden mást -, hogy a Belső Föld miatt nagyon fontos a bolygónk és az energia miatt, ami akkor keletkezik, ha a Belső Föld és maga a Földanya, valamint a Nap egyesül.

Négy állomásunk volt, a messzi korokban, az utolsó a sötét középkorban, ahol azt a bizonyos kétszáz évet lopták el tőlünk, majd nagyjából 2015 nyarának környéke - a dátum egyénenként eltérhet, nálam pl 2015 márciusa volt a pont - AHOL A MI ÉLETÜNKBEN ELKEZDŐDÖTT AZ IDŐLOPÁS. Volt köztünk olyan is, akinek már negyven éve lopják az idejét és módosítják a teret, elvesznek mindent tőle, amit neki kellett volna már réges-régen megkapnia…

EZZEL NEM AZT AKAROM MONDANI, HOGY MINDENKI HIBÁS, CSAK ÉPPEN MI MAGUNK NEM, HA A DOLGOK NEM ÚGY ALAKULNAK, AHOGYAN MI SZERETNÉNK. Azonban mindenképpen érdemes megnézni, vajon mi történt akkor, amikor valamire KÉSZEN ÁLLTÁL, MINDEN ÚGY ALAKULT, HOGY AZT MEG IS KAPD, ÉS HIRTELEN MINDEN ELTŰNT…..ÖSSZEOMLOTT ÉS OTT ÁLLTÁL, HOGY MIÉRT, MIÉRT MIÉRT…

A kb két és fél - három évre visszamenőleg - egyénenként lehet több, vagy kevesebb - időlopást is megállítottuk.

Nem volt könnyű szer. Nem árulok zsákba macskát.

Aki arra vállalkozik, hogy meghallgatja, az legyen annak teljes tudatában, hogy ez nem a szokásos megkönnyebbülést hozza közvetlenül a meghallgatás után, hanem nyomott állapot áll be, fejfájás, kaparó torok, szédülés.

Mert olyan sötét karma szálakat szüntettünk meg örökre, és aki majd meghallgatja, annál úgyszintén ez fog történni, amik eddig láthatatlanul, megfoghatatlanul, érthetetlenül blokkoltak mindent, mindenkinél, hosszú éveken át, és egyenlőtlen szélmalomharcot vívtunk olyan erőkkel szemben, melyeknek a legtöbben még a létezéséről sem tudnak..

Az eufória egy-két résztvevőnek - többek közt nekem is - a szer után közvetlenül jött, és ma reggel óta folytatódik :)

A fejlettségi szintedtől függ, hogy mikor jön a megkönnyebbülés.

Légy bátor és hallgasd meg :)

LÉTFONTOSSÁGÚ INFORMÁCIÓKAT ÉS NAGY TITKOKAT TARTALMAZ AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETÉBŐL, MELY ÖSSZECSENG NÉHÁNY MÁR VILÁGRA HOZOTT KUTATÁSI EREDMÉNNYEL, AHOGY MA REGGEL UTÁNANÉZTEM.

 

Az biztos, hogy mostantól NINCS MEGÁLLÁS.

BIZTONSÁGI ÖVEKET BECSATOLNI, BETELJESÜLÉS INDUL :)

 

A hangfelvételt itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás, Öröm, Béke

 

Eszter

 

Szólj hozzá

MÁTRIX LOPOTT IDŐ LOPOTT TÉR EMBERISÉG