2018. feb 25.

EGYLÉLEK SZENVEDÉLY SZER - A TAVASZ NYITÁNYA - SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK SZENVEDÉLY SZER - A TAVASZ NYITÁNYA - SKYPON

2018. MÁRCIUS 1. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek Szenvedély Szer

A Tavasz Nyitánya

Skypon

2018. március 1.

csütörtök

20.00-22.00

 

A hét második szertartása az Egylélek Párok közötti szenvedélyt kelti életre, ha éppen alszik, ha pedig most is tombol a tűz, akkor a szenvedély teremtő erejével hoz létre csodát.

Különleges kapcsolat, különleges kötődés, élethosszig tartó szenvedély, az érintések lángolnak, a csókok felrobbantják a világot belül és kívül, és amikor együtt vagytok, eltűnik a tér és az idő, nem is érzékelitek, mert csak ti ketten vagytok, a mátrixon kívül. Egymást gyógyítjátok a szenvedéllyel, egymást emelitek a szeretettel és a fénnyel, egymást tanítjátok a szóval és a tettel.

Az Egylélek Szenvedély Szer a Tavasz méltó nyitánya lesz, olyan erővel robban be a fizikai síkra, hogy minden alvó és éber lélek felkapja majd rá a fejét :)

A Társad pedig kinyílik, befogad, kiárad és meg meri élni végre azt, ami hozzád fűzi. Végzetes? Meglehet. Abban az értelemben végzetes, hogy véget vet egy robot-mátrix életnek és átvisz minket a tű fokán.

A Fényhozó fogja vezetni :)

Vele együtt pedig több istenség is jelen lesz.



Három Egylélek Szer a hármas egységben, három vezérfonállal:

A SZÓ EREJE

A SZENVEDÉLY EREJE

A MEGTARTÁS EREJE.

 

Hatalmas falakat döntöttünk le. Az egységhez legközelebb álló egylélek párok életében ez már a fizikai síkon látszik. Egy jó tanács: akármi is történt mostanában köztetek, TUDD ÉRTÉKELNI, még akkor is, ha NEM PONTOSAN AZ, AMIT VÁRTÁL. Itt minden lépésnek fénye van, minden szónak súlya van, minden napnak csodája van, és AZ ELTELT IDŐ SOSEM FELESLEGES!

Akik távolabb vannak az egységtől, azoknak mindez még meglehet, megfoghatatlan, csak érzik, fejlődnek.

Akik pedig még nem ismerik a társukat, azok ELŐRE DOLGOZNAK

Ne siettesd a dolgokat!

Minden időben be fog következni.

 

A hét hármas egysége:

  1. Egylélek A Szó Ereje Szer A tél záróakkordja - A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK MINDEN, skypon, 2018. február 28. szerda, 20.00-22.00

  2. Egylélek Szenvedély Szer - A Tavasz Nyitánya - Ébresszük fel a világot, skypon, 2018. március 1. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek Kristálypalota Atlantiszi Szer - A MEGTARTÁS EREJE - skypon, 2018. március 2. péntek 20.00-22.00

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

A szertartások mindegyikéről hangfelvétel készül, ezeket és a korábbiakat is kérheted a megadott emailcímen. Mind a részvétel, mind a felvételek kérése kedvező feltételekkel van biztosítva.

Csodákat teszünk EGYÜTT.

 

Áldás

Köszönet Nektek a bizalomért

Köszönet a Társamnak a szeretetért

Hála

 

Eszter

 

Szólj hozzá

tavasz szerelem szenvedély szertartás fényhozó Skype Eszter ikerlángok egylélek