2018. már 03.

EGYLÉLEK SZENVEDÉLY SZER

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK SZENVEDÉLY SZER

ŐSI ÉLTETŐ ENERGIA

Egylélek Szenvedély Szer

Egy ősi szertartást csináltunk - láttunk - a részesei voltunk, egy barlangban kezdődött, egy tűzgömbben. Olyan szertartás ez - TŰZSZERTARTÁS -, amit az emberiség ezen korában már az őskorban is műveltek eleink. 
Ezzel hívták be a szerelmet az életükbe. 
A szenvedély nem szenvedés. A szenvedély élet, éltető erő, életenergia, ez hozza létre ezen a bolygón az életet. A vágy, amely nem csak a szexualitás, hanem a szeretve levés és szeretni akarás. A szenvedély az alapja mindennek ezen a földön, ami él, és aminek magja van. 
Kérdezitek tőlem sokszor, honnan van ennyi energiám. Onnan hogy én nagyon szenvedélyes ember vagyok, tele élni akarással, életszeretettel, tűzzel. Imádom az életet, és attól még, hogy felismerem a mátrixot, ÁTALAKÍTOM, kihozom belőle a legjobbat.
Emelkedünk, igen, de a napunk ne csak meditációból, munkából álljon! Szeressétek az életet, élvezzétek!
Azért vagyunk testben, mert meg tudjuk élni a szeretet, a szerelem és a szenvedély minden formáját. 
A Fényhozó a szertartás alatt az élet folyadékát tartalmazó kehelyből - tálból merített, és töltötte fel a szív- és hasi csakránkat. Gyógyította a blokkokat, eltörölte az egylélek párok között oly gyakori gátlásokat, félelmet a szenvedély megélésétől. Az egylélek párok kapcsolatát a szenvedély, az érintés gyógyítja meg!
Megélni, átélni, átérezni, megengedni, beengedni.
A Nő és a Férfi egy Fényhozó által létrehozott ősi varázskörben hívta be tegnap a szerelmet az életébe és élte meg azt. 
Sok-sok apró kristállyal kapcsolódtunk egymáshoz, és lehoztuk a SZENVEDÉLY MINTÁT a Forrásból. 
Csodálatos volt, szavakkal leírhatatlan, éltető, teremtő, tűzzel-fénnyel teli, mint mindegyik szer, amit a Fényhozó vezet, akit többször csatornáztam közben, és olyan alap igazságokat mondott ki, amit mindannyiótoknak hallani kell.

Ma folytatjuk a KRISTÁLYPALOTA ATLANTISZI SZERREL, már alig várom, igazi varázslatos utazás lesz 

A hangfelvételeket kérheted: esztermagegyseg@gmail.com 
Áldás
E.

Szólj hozzá