2018. már 16.

A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG SZERZŐDÉSE

írta: Eszter 777
A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG SZERZŐDÉSE

A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG SZERZŐDÉSE

MEGKAPTUK A SZABADULÁST

EGYLÉLEK LÉLEKSZERZŐDÉSEK ÉS FOGADALMAK OLDÁSA SZER

ÉBRESZTŐ!!!

 

A reptilianok is az egység részei. Az egész világ egy nagy egység, és az Univerzum is az. Mindenkinek MEGVAN A MAGA FELADATA, amit  lélekmagjába kódoltak, amikor a lelke megteremtetett. EZT NEM LEHET FELÜLÍRNI.

Mi, empaták nem is akarjuk.

Mi a világok megmentésére lettünk programozva.

A reptilianok a világok TANÍTÁSÁRA lettek programozva. Mindezt teszik uralással, birtoklással,  manipulációval, hazugsággal.

Ez belőled, empatából haragot vált ki. Láss túl ezen!

Nem a harag a feladatod!

Azért uralkodnak, birtokolnak, manipulálnak és hazudnak, HOGY ELLENÁLLJ. MONDD AZ, HOGY ELÉG! HOGY TANULJ MEG MEGSZABNI A HATÁRAIDAT. HOGY NEMET MONDJ ARRA, AMI NEKED NEM JÓ. HOGY ERŐSEBB LÉGY, MINT EGY ÁTLAGOS, MINDENKIT MEGMENTENI AKARÓ, MINDENKI ELÉ A KÉT ARCÁT TARTÓ, A FELTÉTEL NÉLKÜLISÉGET MONDOGATÓ ÉS AZT A SAJÁT MAGA KÁRÁN IS BETARTÓ EMPATA! A LÓ EGYIK OLDALA!

A MÁSIK OLDALA PEDIG A VÉGTELEN HARAG, AMI FELÉBRED BENNED, AMIKOR RÁÉBREDSZ, HOGY EGY - VAGY SOK ESETBEN AKÁR TÖBB - REPTILIAN MANIPULÁL.

Azért hazudnak, hogy meg tudd különböztetni az igazat a hamistól.

Azért manipulálnak, hogy láss át, és tanuld meg használni az elméd eddig kihasználatlan részeit

Azért vállalták a gonosz szerepét, hogy meglásd a Fényt!

Ezzel NEM VÉDENI AKAROM ŐKET!

Ők a Reptilian Hierarchia részei. Azok a reptilianok, akiket te ismersz, különböző tudatossági szinten vannak. A legalacsonyabb szinten FOGALMUK SINCS, HOGY MIT TESZNEK. Nem látják, hogy saját maguk ellenségei. Sem azt, hogy lelkileg és személyiségben mélységesen sérültek, és az életüket a pusztulásba viszik.

A magasabb szinteken lévők TUDATOSAN HASZNÁLJÁK A REPTILIAN ENERGIÁT.

A még magasabb szinteken lévők pedig használják a többieket MINKET IS.

 

A Naprendszerbe érkezvén, szövetséget kötöttek velünk, lélekszerződésekkel, de ezt nem mi akartuk. Ők manipulálták ki tőlünk. Mert részesei akartak lenni az Egységnek itt, a Naprendszerben is, majd később a Földön. Sok-sok ezer reinkarnációnk van velük. Nem egy, vagy kettő, vagy urambocsá tíz. A reinkarnációs utaztatások a földi reinkarnációkat tekintve egyáltalán nem fedik fel a valóságot előtted. Ennél sokkal mélyebbre kell menni. Hogy miért? Azért, hogy fel tudd bontani ezeket a szerződéseket. Kényszerű Szövetség.

A tegnapi Egylélek Lélekszerződések és Fogadalmak Oldása Szer éppen erről szólt. Tényleg olyan mélyre mentünk, amennyit elbírtunk, és ALAP SZERZŐDÉSEKET ÉS ALAP FOGADALMAKAT BONTOTTUNK FEL, AMELYEK TOVÁBBI FOGADALMAKAT ÉS LÉLEKSZERZŐDÉSEKET GENERÁLTAK A MÚLTBAN, SŐT SÖTÉT KARMÁT HOZTAK LÉTRE. Hiszen ha lélekszerződésed van egy reptiliannal, mondjuk szegénységi fogadalommal, és a szerződés értelmében elveheti az anyagi javaidat, akkor minden reinkarnációban, égen és földön, minden bolygón ki fog fosztani. Ha szexuális fogadalmad van vele és szexuális szerződésed, akkor a rabja leszel és az ő vágyait fogod kielégíteni minden reinkarnációban, mindenhol. Nem csak a Földön. Ez persze karmát generál, hiszen tenni próbálsz ellene, illetve akár az egyik reinkarnációdban rabszolganője voltál és belémártottad a kést… sok mindent tettél, amiért most vezekelsz, no de ezt tegnap előtt már letettük.

Éppen ezért, a vezeklés után a következő lépés volt a szerződések megszüntetése, és a fogadalmak feloldása.

Házassági fogadalmakat, szegénységi, szüzességi fogadalmakat és egyebeket oldottunk fel. A Lélekszerződéseinket velük a Fényhozó semmisítette meg, minden egyes állomásnál, ahol jártunk, megkérdezte, hogy megsemmisítse-e.

ÚJ SZERZŐDÉST KÖTÖTTÜNK, AZ ÚJ VILÁG, ÚJ FÖLD ÉRTELMÉBEN, A TÁRSUNKKAL, AMELY FELÜL TUDJA ÍRNI A REPTILIANOKKAL KÖTÖTT SZERZŐDÉST.

 

A fény és a sötétség OKKAL SZERZŐDÖTT. Azért, hogy a dualitás értelmében a Naprendszer bolygóin lévő életeket tanítsa.

A szer végén a Fényhozó azt mondta: “Mostantól azok a reptilianok, akikkel szerződésetek volt, már nem tudnak titeket bántani, mert eddig a szerződés értelmében ezt meg kellett nekik engednetek. Mostantól nem tudnak titeket elérni.  A reptilianoknak a Naprendszerből távozniuk kell más galaxisokba, hogy ott folytassák a tanítást. A NAPRENDSZERBEN AZ IDEJÜK LEJÁRT. A MÁTRIXUK PUSZTULÓBAN VAN .A CÉL AZ, HOGY MINÉL TÖBB LELKET TISZTÍTSUNK MEG TŐLÜK, A FERTŐZÖTTEKET IS. NINCS SOK IDŐNK. “

 

Nagyon nehéz szer volt. Izzasztó. Keményen szembesített, és vette le a rózsaszín szemüvegeket rólunk, világosította ki az elme ködét. Nem haraggal váltunk el tőlük, csak egyszerűen felbontottuk a szerződést velük. AKIKKEL FEL TUDTUK BONTANI, OTT A TANULÁSI FOLYAMAT LEJÁRT.

Másképp ha fejünkre állunk, se nyúlhattunk volna bele a saját tanulási folyamatunkba.

Ők azonban már egy ideje érezhették, kicsúszunk a kezük közül. Ezért kapaszkodtak azután is, hogy már nem volt dolgunk velük. Mindenk empata körül több is van.

Én továbbra is azt mondom, NAGYON FONTOS VOLT A VELÜK VALÓ SZERZŐDÉS, ÉS A TANULÁSUNK TŐLÜK NAGYON FELEMELŐ VOLT, MERT LÉTFONTOSSÁGÚ DOLGOKAT TANULTUNK MEG TŐLÜK. Ez nem a haragról, a “te rossz vagy, csúnya, mocskos hüllő” dologról szól! Ez az ELFOGADÁSRÓL SZÓL.

Arról, hogy hálával, szeretettel elengedjük őket, és befogadjuk a Társat, akit sok esetben éppen ők takartak ki előlünk, no de okkal. Hiszen, ha ezeket a dolgokat nem tanuljuk meg, a Társunk nem érkezhet meg az életünkbe, mert sem ő, sem mi nem vagyunk rá felkészülve.

A szer alatt láttuk, hogy a Társunknak milyen szerződései voltak, milyen fogadalmai, és ezek is feloldásra kerültek.

Mivel mélylélek oldás, a Társ, HA MEGJELENT, VALAMINT A NEVÉT A PAPÍRON, AZ ÚJ SZERZŐDÉSEN LÁTTAD, akkor az ő lelke AKART JELEN LENNI, ugyanis ebbe a folyamatba se nyúlhatunk bele, azonban A TÁRS PONTOSAN UGYANAKKOR ÉLI MEG UGYANAZT, AMIT TE, TŐLED FÜGGETLENÜL.

 

Az a reptilan, akivel lejárt a másik bolygókon kötött többszörös lélekszerződésed, és fogadalmad, AZZAL AJÁNLATOS FELBONTANI, MERT ŐK NEM VESZIK EZT FIGYELEMBE, és nem engednek el egykönnyen. Főleg akkor, ha magas tudatossági szinten állnak, esetleg tisztában vannak az Esemény jöttével, tudják, hogy mi vagyunk az egyetlen esélyük, és a szerződés lejártával is a hátunkon akarnak a Fénybe jutni, mert a Fényben akarnak lenni, hiszen bennük is van Fény.

Azonban nem ilyen módon kell ezt megtenniük, hanem úgy, hogy alázatot gyakorolnak, a bűneiket jóváteszik, levezeklik, amit le kell, ahogyan nekünk is le kellett. Ők éppen ezt akarják elkerülni, azonban az Esemény után NEM TUDJÁK TÖBBÉ.

BONTSD FEL A TÉGED TERHELŐ, NEKED BÁNTÁST OKOZÓ SZÖVETSÉGET. NEKED NINCS SZÜKSÉGED A SÖTÉTSÉG SZERZŐDÉSEIRE, ami lejárt, azon túl kell lépni, és MOST MÁR MÁS A FELADAT.

Fényt sugározni, a Társaddal Egységben.

Boldognak lenni.

Tenni, amiért jöttünk. Egy reptiliannal szerződésben nem fogod tudni sugározni a fényt, nem tudod emelni az emberiséget, nem tudsz segíteni, mert az ő manipulációs pókháló-mátrixában EGY TEREMTETT ILLÚZIÓBAN SENYVEDSZ.

Házassági ígéretek.

Majd együtt megvalósítjuk ígéretek.

Együtt kell a küldetést megcsinálnunk ígéretek.

Közös jövőnk van ígéretek.

Nem mehetsz el, nélküled elveszek lelki terror.

Tartsunk össze, egy család vagyunk, nem tudok nélküled élni lelki terror.

És még sorolhatnám. Ismerős?

Soha be nem teljesülő álom, nem beszélve a hamis ikerlángosdiról, amely itt is jelen van. Éppen ezért LÉLEKRÉSZEINK MENTEK TÜKRÖKÖN ÁT MÁS BOLYGÓKRA LÉLEKSZERZŐDÉSEKET FELOLDANI, és a hamis ikerlángocskáink távoztak az asztrálterünkből.

Végre.

Ez a Szabadulás Fénytestvérek

Ébredjetek!

NEM KELL MINDENKIT MEGMENTENI!

Párkapcsolati dolgod pedig csak addig lehetett egy reptiliannal, amíg A SZERZŐDÉST NEM TELJESÍTETTÉTEK, amely évmilliókón átívelő volt, és ha eljutottál arra a szintre, hogy amit kellett, azt megtanultad, akkor LÉPJ TOVÁBB, MERT A SZERZŐDÉSED LEJÁRT.

Később, ha bizonyos reptilianok a Fénybe maguktól lépnek, segíteni fogunk nekik. DE ŐK MÉG NEM VÁLASZTOTTÁK A FÉNYT, CSAK MINKET!  A fényt rajtunk keresztül akarják elérni.

 

Új kor virrad az emberiség történetében.

A nem lineáris időnkben és terünkben.

 

A hangfelvételt az Egylélek Lélekszerződések és Fogadalmak Oldása Szerről - és a többiről - itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás

BÉKE

Haladás

 

Eszter

 

2018. március 16.

 

Szólj hozzá

REPTILIANOK LÉLEKSZERZŐDÉSEK TÁRSAK