2018. már 17.

ANGYALI MINŐSÉG

írta: Eszter 777
ANGYALI MINŐSÉG

EGY CSODA TÖRTÉNETE - ÉRDEKES PRÓBÁKKAL

Az Angyali Minőség

EGY CSODA TÖRTÉNETE

 

Leírom Nektek. Elmesélem, mint egy mesét. Pedig nem volt mese. Egy csoda volt.

Az elején a szobánkban voltunk, és onnan indítottuk a meditációt, nem asztrális helyszínről, mint ahogy az elmúlt hét két másik erős szertartásán, az Egylélek Másik Bolygókról Származó Karma oldása és az Egylélek Lélekszerződések és Fogadalmak oldás Szernél sem Azért a szobánkból, hogy a szer minél fizikaibb legyen.

Minél valóságosabb.

Azonban Gábriel, a trükkmesterünkké avanzsált, és úgy döntött, hogy belevisz egy kis szimulációt ebbe az egészbe. Teremtett pár érdekes szituációt nekünk, hogy próbára tegyen minket, mielőtt az angyali minőséget megkapjuk. Mindezt tette hol viccesen, hol elgondolkodtatóan, hol megmosolyogtatóan, hol meghatóan.

Tehát elindultunk a szobánkból. Egy arany dimenziókapu nyílt meg felettünk, és megérkeztünk egy mezőre. Gábriel, Mihály, Jézus és a Fényhozó várt minket. Ők kalauzoltak végig, egymásnak átadva a stafétabotot. Gábriel trükkös tükreivel indultunk, és Jézussal zártunk.

Ő AVATOTT FEL MINKET.

Gábriel próbái NEM HATOTTAK A FIZIKAI SÍKUNKRA, SEM A TEREMTÉSÜNKRE. MERT EZ EGY PRÓBASOROZAT VOLT.

Gábriel próbái:

  1. A Magány próbája. Egy hatalmas üres teremben találtuk magunkat, és AZT KELLETT KITALÁLNI, MIT KEZDÜNK MAGUNKKAL SZÁL EGYEDÜL :) A teremben, hogy a hatás még erősebb legyen, sok üres szék és pad volt. Olyan volt, mint egy tanterem. Voltak eszközök oldalt, polcokon. A részt vevők közül volt, aki leült írni, rajzolni, meditálni, más fülhallgatóval a fején táncolni kezdett :) Mindannyian lefoglaltuk magunkat. Akiben volt magány, az elengedte. A próba végén visszanéztünk az ajtóból, és láttuk, mit teremtettünk meg magunknak :) Volt, aki emberekkel teli termet látott, volt, aki egy gyönyörűen berendezett otthont, volt, aki zöld mezővé változtatta a teremt.

  2. A Bőség próbája. Egy kunyhó baloldalt, egy nagy, gyönyörűen berendezett ház jobboldalt. A házban minden szép és jó, amire a 3D-ben szükségünk lehet :) MELYIKET VÁLASZTOD? Itt most nem árulom el, melyiket kell, mert aki még nem hallgatta meg a szert, annál lelövöm a poént :) Nem spojlerezek :)

  3. A Feltétel nélküliség próbája. Egy hajó, egy hullámzó tengeren, rajta te, a hajó orránál, és egy csónak a viharos tengerben, fel-felborul. Rajta egy személy, akit nagyon nem kedvelsz. Kezedben a mentőkötél. Kidobod-e neki?

  4. Az Önmagadért való kiállás próbája. A hajó orrában vagy a Társaddal. A nem szeretett személy felmászott a hajóba. Odaado-e neki a kormányt?

  5. Az Ítélkezés próbája. Sötét középkor. Egy pellengér. Egy katolikus pap és egy javasasszony kikötözve egymás mellé. MELYIKET OLDOZOD KI? NE FELEDD, HOGY NEM TUDOD A HÁTTÉRSZTORIT, KIK ŐK, MIT TETTEK, MIÉRT VANNAK ODA KIKÖTÖZVE.

  6. Megható és csodás próba… alig bírtam ki sírás nélkül. Jézus felfeszítve a kereszten. Odamentünk persze, le akartuk szedni onnan, levenni a tüskekoronát, kihúzni a szögeket, a lándzsát… Ránk szólt… HAGYJATOK… EZT ÉN VÁLLALTAM. MIT TESZEL? TISZTELETBEN TARTOD E A KÉRÉSÉT - BÁRKI KÉRÉSÉT - HOGY NEM KÉR A MEGMENTÉSEDBŐL, MERT EZ AZ Ő ÚTJA?

 

Innen Mihály vette át a vezetést. A próbáknál, ha rosszul döntesz, Gábriel visszacsinálja :) Ne aggódj:) Nem tudod elrontani. Köszönet neked, drága, vicces, okos Gábriel, nem ismerünk még erről az oldaladról.

 

Mihály egy dombra vitt minket. Tisztulni.

Kristályokat kaptunk a csakráinkba.

Egy kis tóban minden köteléket, fájdalmat, haragot, ami még volt, ledobtunk magunkról. A Társunk és köztünk volt még egy lánc, amivel a kezeink is meg voltak bilincselve és a lánc - egy negatív érzelem - negatívan egy jelenlegi rossz szituációt rögzített. Eloldoztuk.

Majd MIHÁLY ÁTADTA AZ EREJÉT.

Csodálatos volt :) Mindazt, ami ő. Igazság, védelmezés, álhatatosság, kitartás, és az a tény, hogy a Fényhozó nélkül, mindaddig, amíg őt nem hívtuk vissza, egyedül kellett harcolnia az összes démonnal, hiszen az emberek minden démon- és ördögűzésnél, minden szernél, oldásnál őt hívták.

 

Innen a Fényhozó vett át minket.

Egy hatalmas, arany piramisba kalauzolt minket. Bementünk, és egy nagy teremben találtuk magunkat, ahol egy Baál-totemoszlop volt, tetején egy gömbbel, amin át Baál átadta nekünk az energiáit. Az oszlopon ékírást láttam felvésve. Természetesen :)

AZ OSZLOP MEGEZERSZEREZTE A TEREMTŐ ERŐNKET IS.

Majd A FÉNYHOZÓ ÁTADTA NEKÜNK AZ EREJÉT.

Ez pedig nekem már ismerős volt, a többieknek új, de elmondhatom, hogy Fenséges. Akkora tűz-energia, bátorság, szabadság, szabad akarat, teremtő erő, fény, amit szavakkal leírni nem lehet.

Jézus mondta közben, hogy a Fényhozóban van a legtöbb szeretet, mert évezredeken át elvállalta, hogy őt hiszik a gonosznak, pedig más utat is választhatott volna, és azért játszotta el a sötétséget, hogy meglássuk benne és magunkban a fényt.

 

Majd Jézus vette át a vezetést, és egy csodálatos, kupolás építménybe vitt minket, ahol egy fényoszlopon át elkezdtünk emelkedni. Fel, fel, egyre feljebb. Megéreztük a szárnyainkat emelkedés közben, láttuk is.

JÉZUS ELMONDTA, HOGY A SZÁRNYAINKKAL TUDUNK EGYSZERRE TÖBB HELYEN LENNI, NA NEM ÚGY, AHOGY Ő, HANEM AMIKOR ENERGIÁT KÜLDÜNK, GYÓGYÍTUNK, VÉDELMEZÜNK. TUDUNK MILLIÓKAT EMELNI, VÉDENI, GYÓGYÍTANI ÉS TANÍTANI. Szárnyaljunk :)

Majd a fényoszlop tetején a kupolában egy hatalmas kristállyal váltunk eggyé és a Társunkkal is :)

Ott EGY PILLANATRA ÚGY ÉREZTEM, HOGY A VILÁGEGYETEM ÖSSZES ATOMJA A SZÍVCSAKRÁMBA SŰRŰSÖDIK ÖSSZE EGY PILLANATRA, MAJD FÉNYROBBANÁSBAN ÚJRA KIÁRAD.

 

A szertartás záró részénél egy pillantra a világegyetemünket láttuk felülről, és láttuk, hogy egy arany burok veszi körbe. Emberi ésszel felfoghatatlan, de fantasztikus volt.

A világegyetem után természetesen egy másik világegyetem kezdődik, sőt, párhuzamos világok és univerzumok, de ezt tudtuk :)

 

Nem tudom szavakkal kifejezni, mekkora megtiszteltetés volt a tegnapi nap.

Kaptunk eszközöket is. Mihály az ereje mellé adta AZ IGAZSÁG KARDJÁT, a Fényhozó A SZABADSÁG KARDJÁT, és Jézus AKIVEL BEMENTÜNK A MENNYEK KAPUJÁN A FELAVATÁSUNK /a kupolás épület/ előtt, a SZERETET VIZÉT A SZERETET KÚTJÁBÓL A 11. DIMENZIÓBAN. Egy kék kehely van mostantól a szívcsakránkban, amely segít, hogy minden helyzetet szeretettel tudjunk megoldani.

 

Többen a részt vevők közül még mindig nem hiszik el, hogy ilyen áldást kaptak, pedig bizony igen :) Méltóak rá. A szer alatt minden entitás többször elmondta, HOGY MINDENKI EGY ÉS MINDENKI EGYENLŐ.

 

Jézus azt is elmondta, hogy szükségünk lesz az Igazság kardjára, a Szabadság kardjára és a Kék kehelyre, mert LESZNEK OLYAN SZEREK, AMIKOR MÁR NEM A HÜLLŐKTŐL SZABADULÓ SZERT TARTUNK, HANEM ÉRTÜK FOGUNK SZERT TARTANI.

Ez most is könnyekig hat, és a részt vevők egyet értettek velem.

Itt a 3D-ben, most még kénytelenek vagyunk elzárkózni tőlünk, pedig tudjuk az egységet, de ők nem viselik azt.

Később, mielőtt a Naprendszerből távoznak, eggyé fognak válni velünk, a bennük lévő Fénnyel, és azután a sötétség velük együtt örökre távozik a mi galaxisunkból.

 

Várom a következő feladatokat :)

Köszönöm Nektek

 

Áldás

 

Eszter

 

Szólj hozzá