2018. már 17.

EGYLÉLEK IGAZSÁG KARDJA, SZABADSÁG KARDJA

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK IGAZSÁG KARDJA, SZABADSÁG KARDJA

2018. MÁRCIUS 22. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00, A VISSZAÁRAMOLTATÁS

Egylélek Igazság Kardja

Szabadság Kardja

I.Bevetés Angyalok

A VISSZAÁRAMOLTATÁS

Szertartás Skypon

2018. március 22. csütörtök

20.00-22.00

 

Elvesztettél annyi mindent. Volt, amit a te hibádból, volt amit mások vettek el. Voltak, akik igazságtalanok voltak veled és voltak, akik megfosztottak a szabadságodtól. Volt, amikor te voltál igazságtalan másokkal, és volt, akit te fosztottál meg a szabadságától, mert benne tartottad évekig egy már rég halott párkapcsolatban. Volt, amikor úgy érezted, mindenről más tehet. Volt, amikor úgy érezted, mindenről te tehetsz. Majd eljött a megváltás, az arany középút, és már tudtad, minden éremnek két oldala van. Az egyensúlyt már megtaláltad, de oly nagyon VÁROD A VÁLTOZÁST.

Párkapcsolat.

Küldetés.

Bőség.

Lelki béke.

Boldogság.

Akkor elhozzuk a változást.

Bevetjük az Igazság Kardját, amit az Angyallá Váláson Mihálytól kaptunk, és helyrehozunk MINDEN IGAZSÁGTALANSÁGOT. Egyéni szintről indulunk, ÉRINTI A TÁRSADAT IS, és globális szinten lesz EGY FELADAT, AMIT MÉG NEM LÁTOK. MAJD MIHÁLY FOGJA MEGMUTATNI A SZER ALATT. A világon túl sok igazságtalanság van ahhoz, hogy mi képesek lennénk megoldani, helyre tenni, de ha egy picit is JAVÍTHATUNK AZ ESÉLYEKEN, akkor megtesszük.

Bevetjük a Szabadság Kardját, amit az Angyallá  Váláson a Fényhozótól kaptunk, és helyrehozzuk azt, ami miatt börtönben érezzük magunkat, bármi is legyen az.

VISSZAÁRAMOLTATJUK, AMI ELÁRAMLOTT TŐLÜNK, MÁSOKHOZ. KÉT ÉVEN ÁT LOPTÁK AZ IDŐNKET, VAN, AKINEK TÖBB. LOPTÁK A BŐSÉGET, LOPTÁK A SZERELMET, LOPTÁK A BOLDOGSÁGOT, MEGMÁSÍTOTTÁK AZ IGAZSÁGOT.

Felvesszük a kesztyűt.

Megtanuljuk használni az eszközöket, az Igazság és a Szabadság Kardját, ahogy a hét első szertartásán a Kék Kehely Szeren a Kék Kelyhet.

VISSZAVESSZÜK A 3D-BEN AZT, AMI A MIÉNK.

MINDENT.

AMIT PEDIG MI VETTÜNK EL, AZT VISSZAADJUK.

ÍGY FAIR :)

Mostantól a kezetekbe veszitek az élet irányítását.

Ha egy rossz kapcsolatból, házasságból akartok szabadulni, megteremtjük a lehetőséget rád, DE DÖNTENI MAJD NEKED KELL ÉS LÉPNI IS.

Ha egy rossz szituációból, vagy munkahelyről, úgyszintén.

A szert Mihály és a Fényhozó vezeti.

 

A hét szertartásai a KIEGYENLÍTŐDÉS mentén fognak zajlani. Kiegyenlítjük az energiákat.

Három emelkedett szertartás, három olyan, ahol már szárnyalhatunk is :)

Mindháromnál láncokat dobunk le.

Az elsőnél a függés láncait.

A másodiknál a jelenünk láncait.

A harmadiknál a harag és keserűség láncait.

Haladunk, és a Fényünk egyre nagyobb, de csak azért, hogy másoknak minél többet adhassunk.

 

Heti hármas egység

  1. Egylélek A Kék Kehely Szertartás - Az Empaták Felemelkedése - A FÜGGÉS OLDÁSA Szertartás Skypon 2018. március 21. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Igazság Kardja, Szabadság Kardja - I. BEVETÉS ANGYALOK:) A VISSZAÁRAMOLTATÁS Szertartás Skypon 2018. március 22. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek Megbocsátás Szertartás - Szeretet Fénye - Skypon 2018. március 23. péntek 20.00-22.00



Minden szertartásról hangfelvétel készül, a heti hármas egységet, és az ezt megelőző sok-sok szertartás hanganyagát itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com Itt jelentkezhetsz a szereken való részvételért is. A feltételek a hanganyagok megkapására és a részvételre továbbra is kedvező és az is marad :)

A korábbi szertartások leírásait ezen a blogomon találod, ha lejjebb lapozol.

 

ÁLDÁS

EGYSÉGBE HÍVÁS

 

Eszter

 

Szólj hozzá

IGAZSÁG SZABADSÁG