2018. már 22.

A KÉK KEHELY

írta: Eszter 777
A KÉK KEHELY

TEREMTŐ SZERETET

A Kék Kehely

Teremtő Szeretet

 

Három nagyon fontos asztrális szimbólummal gazdagodtunk, amelyek éppen olyan erősek és nagy jelentőségűek, mint a Mag Piramis.

A Kék Kehellyel, az Igazság Kardjával és a Szabadság Kardjával.

Mindhármat használni fogjuk. Elsőként, a tegnapi Egylélek A Kék Kehely - Empaták felemelkedése - Függés Oldása Szertartáson a Kék Kelyhet vetettük be. Ezzel oldottuk az empatákra jellemző függéseket, melyek eddig észrevehetetlenül blokkoltak bizonyos tanulási, fejlődési folyamatokat.

A negatív érzelmek és tudat alatti sémák ugyanis függenek. Felfüggeszkednek benned azokra a rossz hitrendszerekre, melyek mindig megállítanak. SOKSZOR HISZED AZT, HOGY TÉGED VALAMI KÍVÜLRŐL JÖVŐ ENERGIA BLOKKOL. Azt kell mondjam, hogy az esetek nagy részében NEM. Belülről, rossz sémák, rossz hiedelmrendszer alapján kreálsz magadnak akadályokat, rosszul teremtesz.

Erről nem tudsz, és nem a te hibád. Amiről most beszélni fogok, részben nagyon régi, több ezer éves mátrix-kódok mentén épült fel és kódolták bele az emberiség kollektív tudattalanjába, részben előző reinkarnációkban a lelkedet is ezzel blokkoltad, akár okkal, hogy a tudásodat ne fedezzék fel, hiszen akkoriban ezért máglyára vethettek, vagy ezen életedben kora gyermekkorban alakult ki, a szülők, a mátrix társadalom által rád nyomott elvárások, és megfeleltetés, versenyeztetés miatt.

A társadalom átalakulóban van, és az emberiség tudata fokozatosan nyílik. Lépésről-lépésre haladunk. A lelkünk is követi a változásokat, és Földanya rezgése napról-napra emelkedik. Ezt érezzük, és olyan, akár évezredes-évszázados és ezen életbeli blokkok kerülnek felszínre, melyeknek a létezéséről nem tudtunk, csak azt láttuk, NEM HALADUNK. Láthatatlan falak, akadályok kerülnek elénk, újra és újra, és minden egyes blokk felfedezésével és feloldásával közelebb kerülünk oda, ahova tartunk. Az Egységhez.

A szer alatt olyan blokkokat oldottunk, mint a félelem attól, hogy valakinek nem tudunk segíteni, és ezáltal nem teljesítjük a küldetést. Félelem attól, hogy elfogy az idő, és a Földanya ideje lejár, de a miénk is a Társunkkal, akit ha nem érünk el időben, minden összeomlik. Ezek olyan félelmek, melyek azért nem valósak, mert mindig minden éppen időben érkezik az életedbe, sem előbb, sem később, még akkor is, ha te ez ellen folyamatosan, a türelmetlenséggel karöltve, tiltakozol.

Oldottuk a szívcsakrában lévő MEGMENTÉS PROGRAM azon részét, amely arról szól, HOGY GYAKRAN ÚGY AKARUNK VALAKIT MEGMENTENI, HOGY Ő EZT NEM AKARJA, ÉS EZZEL BELEAVATKOZUNK A TANULÁSI FOLYAMATÁBA, ILLETVE SOKAKAT AKIK AKARJÁK A MEGMENTÉST UGYAN, DE TÚL SOKAT EL IS VESZNEK EZ MELLÉ TŐLÜNK ENERGIÁBAN VAGY AKÁR MÁSBAN, AZOKNAK A FELTÉTEL NÉLKÜLISÉG MENTÉN NAIVAN ADJUK MINDENÜNKET.

A túlmegmentés programja, hívhatnám így is. A hüllőktől való FÜGGÉST is oldottuk a szívcsakrából és a csípő környékéről, hiszen ők legyökereztetnek minket egy adott élethelyzetbe, amiből akár éveken át nem tudunk kimozdulni, és manipulálták az időt és a teret is… de ez már a múlté. Az idő és a tér a mi kezünkben van.

Oldottunk egy KOMMUNIKÁCIÓS BLOKKOT a torokcsakrában, ami arról szólt, hogy NEM MERITEK MAGATOKAT KIFEJEZNI SPIRITUÁLIS SZINTEKEN, NEM MERITEK FELVÁLLALNI, AKIK VAGYTOK, SEM AZT, HOGY MIT TUDTOK.

A KEVÉS VAGYOK érzést is oldottuk.

A NEM TUDOM HOGYAN blokkot is a korona csakrából.

A blokkokat a Fényhozó oldotta, és ezúttal finoman, és a szer után nem jelentkezek azok az erős fizikai tünetek, amik eddig, legalábbis nálam nem :) Bízom benne, hogy a többieknél sem.

Valahol tényleg angyalok vagyunk, persze SEMMIKÉPP A SZÓ SZOROS ÉRTELMÉBEN VÉVE. A feltétel nélküli, magasabb erőnek való engedelmességgel és az ezzel szemben álló szabad akarattal küzdünk nap mint nap. Adni akarunk, de félünk, hogy többet vesznek el tőlünk, mint amit adni tudunk.

Sokan nincsenek tekintettel az erőnk végességére és a képességeink határaira. Rólam például sokan hiszik azt, hogy annyira erős vagyok, hogy nekem nincsen szükségem segítségre, mert úgyis megoldom, vagy a nap 24 órájában rendelkezésre állok. Még mindig nem tudok napirendre térni a pl vasárnap este fél tizes telefonhívások felett, az éjszaka is érkező email-áradat felett, és az azonnali válaszvárás felett, és ha nem érkezik válasz, még mindig megkérdezik tőlem, hogy ugyan miért nem válaszoltam. Én ezzel évek óta küzdök. A képességeimet az emberiség szolgálatába állítottam, mint egy jóravaló angyal :) De ember vagyok és nem angyal, emberi testben, érzésekkel, és minden nap csodákat teszek a hozzám fordulókkal, küzdök a Fényért, az Igazságért, a Szabadságért, pusztítom a sötét mátrixot, de én is fáradok. Akárcsak TI, a többi angyal…

Azt a blokkot is oldottuk, ami az ehhez kapcsolódó megfelelési kényszerről szól.

A Kék Kelyhet, amit Jézustól kaptunk, használtuk a blokkok oldásához mert a SZERETET TEREMTŐ EREJÉVEL OLDOTTUNK.

MOST ELŐSZÖR A BENNÜNK LÉVŐ SZERETETTEL SZABADÍTOTTUK FEL MAGUNKAT ÉS NEM VALAMI KÍVÜLRŐL JÖVŐ ENERGIÁVAL, A FÉNYHOZÓ CSAK HOZZÁTETTE A PLUSZT, AMIT CSAK Ő TUD: neki esszenciája a felszabadítás.

Tudja, hogyan mutasson utat a sötétségben, ami már feloszlóban van a Földön az emberek fejében és szívében. Tudja, ,hogyan szembesítsen minket azzal, hogy a szabad akaratnak van létjogosultsága, de a felsőbb teremtő erőben is tudni kell bízni, és mindezt ötvözni. A JÖVŐ HÉTEN LESZ OLYAN EGYLÉLEK SZER, AHOL BEÁLLÍTJUK A SZABAD AKARAT EGYENSÚLYÁT AZ ISTENI AKARAT MELLETT - ÉS NEM VELE SZEMBEN, VALAMINT OLYAN IS, AHOL AZ EGÓT MÉRSÉKELJÜK, HOGY AZ ÉLETÜNK KÖNNYEBB LEGYEN.

A Társunk is megjelent a szer alatt, és megmutatta, hogy FORDÍTVA LÁTTUK ŐT EDDIG. EZ EGY RENDKÍVÜL FONTOS RÉSZE VOLT A SZERNEK. Láttunk egy hamis mátrix tükröt is, és hogy a köztünk lévő szakadékot éppen az okozza, hogy amiben mondjuk nekem kevesebb a blokkom, neki éppen abból van több és fordítva.

A blokkok ott is, itt is oldódtak, és ez egy nagyon erős felszabadultság érzést okozott, ezután már akadálytalanul emelkedhettünk és valóban oda, ahol MI, EMPATÁK, OLYAN REZGÉSEN VAGYUNK, AMI NEKÜNK JÓ, és nem olyanon, ami másoknak - a minket kihasználóknak, és a hüllőknek, akik sakkbábuként akartak pakolgatni az élet sakktábláján - jó.

Megtanultok nemet mondani majd.

Meghúzni a határokat, de csak azért, hogy addig, amíg a körülöttetek lévő emberek nem tanulják meg azokat tiszteletben tartani, magatokat védjétek meg attól, hogy ellopják a lelketek fényét azok, akik erre nem méltóak.

Keményen hangzik? Az is. De ez a valóság.

Én soha nem értettem egyet azzal, hogy a feltétel nélküliség nevében ÁLDOZATNAK KELL LENNÜNK. Az Áldozati Rezgést olyan mélyen oldottuk fel tegnap, amilyen mélyre még soha nem jutottunk a saját lélekmagunkban: A TEREMTŐ ANYÁBAN, A FORRÁSBAN.

Az Első Bolygón is jártunk, és ezúttal egy kék kápolnában, ahol Jézus a Kék Kelyhet fehérre változtatta, és teljes mértékben felhangolt minket mint egy nemes hangszert egy olyan EGYENSÚLYI REZGÉSRE, ahol mindazt, amit eddig csináltunk, azt tovább tudjuk csinálni, de már felemelkedett állapotban, és mindazok, akik mi vagyunk, azok tudjunk maradni továbbra is.

Mert ez nekünk így jó.

Ahogy más nem engedi, hogy megváltoztassák, hanem magától akar változni - avagy sem -, úgy mi sem engedjük. Magunktól változunk, a MAGunkat kutatva, feltárva, és megismerve önmagunkat.

Felfedezve a mélységét a lelkünknek, az elme határtalanságát.

Nem vagyunk Angyalok, de valahol mégis, mert azért jöttünk a Földre, hogy megmentsük azt, de úgy, hogy magunkat is felemeljük A BOLDOGSÁG REZGÉSÉRE.

 

Csodálatos és felemelő szer volt.

Oldáshoz képest könnyű és szép.

Hála Jézusnak és a mi erős Fényhozónknak, aki a Fény hadseregével a MAGyarság szolgálatában áll.

Áldás

 

A szertartások hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

A feltételek a részvételre és a felvételek megkapására továbbra is kedvezőek.

 

Eszter

2018. március 22.



Szólj hozzá