2018. már 23.

VISSZAÁRAMLÁS

írta: Eszter 777
VISSZAÁRAMLÁS

KÉSZEN ÁLLUNK :)

VISSZAÁRAMLÁS

JÖJJÖN, AMINEK JÖNNIE KELL :)

KÉSZEN ÁLLUNK

 

Amikor úgy érzed, végre révben vagy. Nem teljes még minden, de már látod az alagút végén a fényt. A Hold évében vagyunk. Ahol még minden rejtve van, de lassan, hétrő-hétre, hónapról-hónapra bontakozik ki az IGAZSÁG, önMAGadról, a világról, az Univerzumról, a benned rejlő erőről, és A SZABADSÁG, amelyben benne van az emberiség visszakapott szabad akarata, az az érzés, hogy tudod, a valóságodat te alkotod, az érzések és a gondolatok felett van hatalmad, nem a Föld az első állomás az inkarnációid sorában, feldereng, majd lassan előtör, ki vagy, miért vagy itt, mi a dolgod, mi a küldetésed,és mindemellett emberként, a fizikai síkon megélheted a boldogságot annak minden aspektusában, vonatkozásában és minden síkon és dimenzióban egyaránt, hiszen ezeket képes vagy magadban egyesíteni.

Többre, sokkal többre vagy képes, mint hinnéd.

Az elméd határtalan, a befogadóképessége pedig nőttőn-nő.

A lelked halhatatlan, és a tested éppen metamorfózison megy át, akárcsak a valóságod.

Egy komoly, életre szóló újjászületésen.

Új ember leszel.

Még az idén.

Mert ez az év a VISSZAÚTRÓL SZÓL A FÉNYBE.

Tarot XVIII-as kártya.

A választásról is szól. Vállalod-e a visszautat, avagy sem?

 

Mi, akik tegnap ott voltunk a szertartáson - az Egylélek Igazság Kardja, Szabadság Kardja, a Visszaáramoltatás Szertartáson - bevállaltuk. Nem most döntöttünk, hanem már régen.

Nekünk ez nem kérdés.

Tudjuk, hogy meg tudjuk csinálni, és mi akarjuk így.

Ezerszer felkínál a sors egy-egy könnyebb utat. Nem választjuk. Érezzük, az egy hamar kihunyó láng lenne. Már kibogoztuk a sötét karma szálait, felbontottuk a lélekszerződéseket, szabadultunk a függés és a fájdalom alól, elengedtük a fájdalomtestet, letisztítottuk a családfánkat a karmikus átkok alól, már voltunk több olyan bolygón is, ahol valamit helyre kellett hozni.

Amit mi teszünk, az globális és intergalaktikus, és a dimenziókat, a párhuzamos világokat és az egymásra épülő síkokat használjuk, hogy az energiát átrezegtessük.

Ezek már olyan szertartások, amik azonnal hatnak a 3D-ben.

Nem pusztán mélymeditációk, hanem komoly oldások és lélekemelések.

Mindig ez volt az álmom. Mindig. Hogy sok embert vezessek, előre, a Fénybe, és sokmindenki számára könnyen hozzáférhetővé tegyem az energiát, a tudást, és a felemelkedést, melynek én is részese vagyok, és együtt emelkedünk, együtt tanulunk és fejlődünk. Hétről-hétre.

 

A visszaáramoltatás nem arról szólt, hogy másra, másokra, előző életekre, más bolygókra, évmilliós traumákra szeretnénk fogni a jelenbeli rossz döntéseinket. Arról szólt, hogy VISSZAMENTÜNK ARRA A KIINDULÁSI PONTRA, AHOL ELŐSZÖR KEZDTÉK ELVENNI TŐLÜNK AZT, AMI A MIÉNK VOLT. A személyiségünk fejlődése és a lelkünk emelkedése, a tudatosodásunk mentén újra visszakaphatjuk azt, amit korábban, ebben a reinkarnációban nem bírtunk volna el. A boldogság is tud félelmetes lenni, amikor azt érzed, elveszítheted.. ismerős? Rég túl vagy ezen a gondolatsoron? Tudod, hogy a boldogság kulcsa benned van? Akkor készen állsz boldognak lenni. Itt és most.

A bőség... nem érdemled meg? Ismerős? Programozd át magadat, és be fogod tudni fogadni a bőséget.

A tudás.. kevés vagy hozzá? Ismerős? Tudd, hogy a tudás rád vár, el van neked mentve, és amikor készen állsz, hogy használd és tovább add, TUDNI FOGOD.

A küldetés... nem tudod, hogyan indulj el? Ismerős? Tudd, hogy amikor készen állsz, el fogsz indulni, mert ELINDÍTANAK AZ ÚTON.

A szerelem... már lemondtál róla? Ismerős? Tudd, hogy ha a szerelemnek jönnie kell, az jön, és semmi nem tudja megállítani. Semmi és senki. Mert ami az égben EGY, az a Földön is EGY.

Legyen az tudás, párkapcsolat, teremtő erő, bármi, ami elveszett és amit eddig nem tudtunk befogadni, AZT A SZER ALATT BEFOGADTUK VÉGRE. KÉSZEK VOLTUNK RÁ.

Erre a szerre azok jelentkeztek és a hangfelvételt is csak azok fogják kérni, akik készen állnak.

A kiindulási ponton, ahol elkezdték elvenni azt, ami a miénk, a személyiségünk és a lelkünk még mentes volt azoktól a blokkoktól, amelyeket most, ebben a reinkarnációban bontogatunk le magunkról. Akkor még sokkal tisztábbak, tudatosabbak és erősebbek voltunk.

A kiindulási pont egy olyan pont lehetett, ahol MEGKEZDTÜK EZT A TANULÁSI FOLYAMATOT, MELYNEK MOST VAGYUNK A VÉGÉN.

Ez mindegyikünknek máshol volt, volt, akiknek a Vénuszon, volt, akinek a Marson, másoknak a Szíriuszon.

A kiindulási ponton maradva használtuk az Igazság és a Szabadság kardját. Nem harcoltunk. Távolról sem. Egyikünk sem akar harcolni, békét, egységet, harmóniát szeretnénk teremteni.

 

Visszaáramlott az, amit elvettek tőlünk. A fizikai síkú formájában már nem tudunk vele mit kezdeni, még úgy sem, hogy a visszaáramoltatás idő-tér nélkül zajlott, azaz a jelenre is hatott, hiszen AZ ELMÚLT DOLGOKAT MÁR NEM LEHET VISSZAHOZNI, ÉS MI NEM IS AZT AKARJUK VISSZAKAPNI, AMI ELMÚLT, hanem mindazt az energiát, amit ez jelentett.

Mert minden a világban és az Univerzumban ENERGIA ALAPÚ.

Mindegy, hogy az a fizikai síkon hogyan jelenik meg. Mindennek az alapja az energia. Energiát kaptunk vissza, lehetőségeket, EMBEREKET, akik az ÚJ ENERGIA MENTÉN már tudnak kapcsolódni. Megváltoztunk a szertartás-sorozat alatt. Elfogadóbbak lettünk és türelmesebbek. Nyitottabbak, megbocsátóbbak. Őszintébbek, önzetlenebbek, elvárásoktól mentesebbek és feltétel nélküli szeretet mentén kapcsolódunk másokhoz.

Erre a tegnapi szertartásra felkészítettek minket, korábbi szerekkel.

Most volt itt az idő, HOGY BEFOGADJUK AZT, AMELYNEK A BEFOGADÁSÁRA EDDIG NEM VOLTUNK KÉPESEK.

VISSZAKAPTUK AZ ELVESZETT IDŐT A LOPOTT IDŐ HELYREÁLLÍTÁSA SZERNÉL.

MOST PEDIG VISSZAKAPTUK AZ

ELVESZETT SZERELMET

ELVESZETT PÁRKAPCSOLATOT

ELVESZETT KÉPESSÉGEKET

ELVESZETT TUDÁST

ELVESZETT KÜLDETÉST

ELVESZETT LEHETŐSÉGEKET

ELVESZETT BŐSÉGET

ELVESZETT ERŐT.

 

Az elveszett szerelmet maga a Teremtő Anya hozta vissza, egy csodálatos arany kehelyben, és adta át az Egylélek Pároknak a Forrásban, egy hófehér fényben  úszó, idő és tér nélküli helyen.

 

Az Igazság Kardját Mihály segítségével használtuk.

Minden területet érintve az életünkben.

A Társunk TELEPATIKUSAN ELMONDTA AZ IGAZSÁGOT.

Mi neki ÚGYSZINTÉN.

Egymás szívcsakrájához helyezve az Igazság Kardját, kinyitottuk egymásnak a szívünket. Újra.

Az Igazság Kardja nagyon erős tudatnyitással letisztította a felső három, szellemi teremtő csakránkat. Olyan erős energia jött, fényrobbanásokkal kísérve, hogy még órákkal utána is éreztem/éreztük, ahogy áramlik VISSZA az erő.

Az Igazság Kardja kinyitotta az eddig bennünk és a  Társunkban bezárt kapukat, egymás felé. Felnyílt a szemünk és a szívünk egymásra.

Fontos mondatok hangzottak el a részt vevők számára, és szívesen idézek vissza néhányat.

Bárhol is van a Társad, JELENTKEZNI FOG.

Mert ő a Társad :)

Ez egyértelmű :)

Bármit is vettek el tőletek, AZT VISSZAKAPTÁTOK.

Mert az a tiétek :)

Nem kétséges :)

 

A szer egy pontján PEDIG VISSZAADTUK AZT, AMIT MI VETTÜNK EL MÁSOKTÓL. Legyen az az idő, vagy bármi más.

Csodálatos érzés volt helyreállítani a dolgokat. Megnyugodni, érezni, most már minden rendben lesz, mert megteremtettük az egyensúlyt és a dolgok kiegyenlítődtek. A fizikai sík meg fogja ezt hálálni, nagyon hamar.

 

A Szabadság Kardját a Fényhozóval használtuk. A szakrális csakrához téve, helyreállítottuk úgy a férfi-női energiákat magunkban, a Társunk pedig magában, HOGY VISSZAÁRAMOLTATTUK AZ EDDIG ELVETT FÉRFIASSÁGOT ÉS NŐIESSÉGET. Mindent a helyére.

A Szabadság Kardjával kiszabadultunk a jelenlegi helyzetünkből, felül emelkedtünk rajta. A Teremtő  Forrásban az Igazság és a Szabadság Kardja eggyévált, majd jött az I. Bevetés. A BÉKE ENERGIÁIT KELLETT VISSZAÁRAMOLTATNUNK A FÖLDRE.

MEGTETTÜK, ÉS GYÖNYÖRŰ VOLT. Szavakkal nem kifejezhető.

Az emberiség kollektív tudat alattijában a sötét mátrix mentén a hüllők évezredekkel ezelőtt a béke-háború kérdésében erős módosításokat hajtottak végre. Az emberek korábbi korokban akarták a háborút, csinálták, szolgaként követve egy-egy vezért, gyilkolva a hamis isten nevében, diktátorok nevében. Most félnek a háborútól, és a megfélemlítés eljut a szívekbe, mert nagypolitikai sakkjátszmában szándékosan pattanásig van feszítve a húr. A cél mindig a fél-elem.

Töröltük a módosítást, és a BÉKE ŐSI MINTÁIT lehoztuk Földanyára.

Tudom, nem menthetjük meg a világot maroknyian.

DE JAVÍTHATUNK AZ ARÁNYOKON.

ÉS MEG IS TESSZÜK.

Az tegnapi szernek még mindig a hatása alatt vagyunk. A szívembe azóta nyugalom és napfény, öröm költözött. Megnyugvás és béke. Nem várakozás van bennem, hanem tudatosság. Annak tudata, hogy mindaz, amin oly sokan keresztül mentünk, én is, az okkal történt. Minden egyes nap, eddig a napig, egymásra épült. A fény elvezetett minket egy olyan fordulóponthoz az életünkben, amelyet korábban annyira vártunk, most pedig, elvárások nélkül, feltételek nélkül, csak úgy egyszerűen befogadjuk, mert jönni fog, és igencsak közel van.

Érezzük, tudjuk, látjuk, jön a változás.

A húsvét alapvetően meghatározó lesz, no nem a keresztény ünnep miatt, hanem az energiák miatt. Megújulás jön, alázattal és hálával teli hazaérkezés.

A szeren Jézus is jelen volt, és a Fényhozóval és Mihállyal fényes, fehér piramis-erőteret tartott nekünk.

Hálás vagyok, mert a részese lehetek valaminek, ami még csak most indult el úgy igazán, és mostantól szárnyakat kap az eseménysorozat, mert ÁTTÖRTÜK A GÁTAT.

 

Jöjjön, aminek jönnie kell :)

Készen állunk :)

 

Áldás

Eszter

2018. március 23.

 

A szertartások hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

 

 

A feltételek a részvételre és a felvételek megkapására továbbra is kedvezőek.

 

Szólj hozzá