2018. ápr 12.

A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG TÖRTÉNETE

írta: Eszter 777
A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG TÖRTÉNETE

TALÁLD MEG A FÉNYT MAGADBAN

A FÉNY ÉS A SÖTÉTSÉG TÖRTÉNETE

TALÁLD MEG A FÉNYT MAGADBAN

 

Tartsatok ki. Közel van az a Fény, amit egyre inkább befogadtok MAGatokban. Napról-napra egyre inkább.

“Emelkedsz egyre feljebb, a sötétből a fénybe,

Nap mint nap csak egy kicsi győzelmet aratva.”

EGYSÉG.

Magaddal elsősorban, és ha már magaddal egy vagy, értelemszerűen leszel egy mindenkivel, mert eléred a belső egységet.

A tegnap Egylélek a Mi Utunk Szertartás az Egylélek szerek utolsó hármas egységéből volt az első.

Összesen 23 hétig SZÜNET NÉLKÜL, minden héten 3 Egylélek szertartás volt, így a péntekivel bezárólag összesen 69 szer lesz, és az 69 hangfelvételt is jelent. Mindegyik csodás, önmagában is megállja a helyét, és személyiségfejlesztésre, ÖN-oldásra, csakra-aura tisztításra, rezgésemelésre alkalmasak, sőt, felemelnek arra a szintre, ahol ott van az az Egység amit keresel. Mert amíg nincs egység, addig kétség van.

A jövő héttől a szertartások teljesen másról fognak szólni, ahogyan azt tegnap jeleztem. Magasabb szintű energetikai-szellemi-lélek-teremtő-védelmező munkára van szükség. Egyéni és országszintű valamint globális szintű szerek jönnek, nyilván okkal ÉPP MOST.

Nehéz volt a szer tegnap.  Erős feszültség kísérte az egész napot, ami még most sem múlt el. A legtöbben éjjel aludni se nagyon tudtunk, mert úgy áramlott bennünk az energia. Metamorfózissal kezdtük a szert, ezért nem is csoda. Erős energetikai átalakulással, amely magasabb lélek- és tudatszintre emelt, hogy a mentális-asztrális támadásokat és csapdákat ki tudjuk kerülni mostantól. FELISMERJÜK IDŐBEN. Ennek érdekében egy iránytűt is kaptunk a szívcsakránkba , mely nem mondható igazi iránytűnek, mert csupán egy Északi és egy Déli pólusa van. Az Északi irányba leng ki, ha ÁLTALAD KÉPZELT TÁMADÁS VAN, AMIT TE TETTÉL ODA. Ennek okát, gyökerét oldottuk a Fényhozóval a szer közben. Déli irányba leng ki, ha VALÓS A TÁMADÁS. Ennek hárítására is kaptunk eszközöket.

Tükrökben nézhettük meg a minket érintő kísértéseket, és tanultuk meg őket kivédeni, oldva magunkban az okot, úgyszintén.

A Fényhozótól és Jézustól egy-egy ereklyét kaptunk, az egyik a bátorságot és erőt, a másik a szeretetet és befogadást képviseli. Az egyik a Társunknál van, amelyik őt illeti e kettőből, a másik nálunk, ez attól függ, melyikünknek van most bátorságra szüksége, melyikünknek arra, hogy tudjon NEM TENNI.

A Fényhozótól és Jézustól is csatornáztam, elég hosszan, és többször is a szer alatt. Ismét nagyon fontos mondatok voltak, amelyekre ilyenkor már csak szórványosan emlékszem.

A Fényhozó mesélt a Sötétség történetéről, arról, hogy az Univerzum előtt mi volt itt. SÖTÉTSÉG, melyet egy nagy háborúban legyőzött a FÉNY. A Sötétséget el kellett zárni, száműzve az Univerzum egy távoli szegletébe, azonban a Sötétség kiszabadult, és elkezdett terjedni. Egészen addig terjedt, míg elvette az Univerzum felét. Ekkor megegyezett a Fénnyel, hogy fele-fele arányban birtokolják és egyensúlyban tartják az Univerzumot. Azonban a Sötétségnek ez se volt elég. KÜLÖNFÉLE TRÜKKÖKKEL ELKEZDTE ELHÓDÍTANI A FÉNYTŐL, BEFERTŐZNI AZ UNIVERZUM MÁSIK FELÉT IS. Megborult az Egyensúly.

Az utóbbi évtizedekben a spirituális emberek sokat tettek azért, hogy az egyensúly újra helyreálljon. Most már kicsivel több, mint fele arányban van jelen a Fény és ez napról-napra nő. A Sötétség pedig kezd visszaszorulni.

A Fényhozó mesélt nekünk a csapdákról, hogy mi alapján megyünk bele. HELYREÁLLÍTOTTA AZ ALAPHELYZETET, MELYBŐL FOLYTON KI AKARNAK MINKET BILLENTENI. Oldotta a legnagyobb okot, mely mentén elér minket bármely csapda.

A Nap magjában Baál Napisten szavai alapján mindaz, amin átmentünk eddig, erre a mostani időszakra készített fel minket. Méltóak vagyunk rá, hogy a magyarság fényhozó erejét képviseljük a Földön.

Könnyekig megható, csodás monológ volt, amit a felvétel vége felé fogtok hallani.

A leginkább Jézus szavai maradtak meg bennem:

NEM AZ A BÁTOR, AKI KIABÁLVA KIÁLL MAGÁÉRT, HANEM AZ, AKI TUD HALLGATNI.

Csodálatos volt, de mérhetetlenül erős. Túl erős, bár tudom, hogy elbírjuk. Azt is tudom, hogy az Egylélek Teremtő-Oldó Ciklusunk véget ért.  Ez nem jelenti azt, hogy ha a Társad még nem áll az ajtódban, akkor valamit elrontottál. Ez azt jelenti, hogy MINDEN EGYLÉLEK MINTA LEÉRKEZETT, ÉS KÉSZEN ÁLLSZ. Innentől egy sokkal magasabb  Teremtő-Emelő szint következik.

PONTOSAN KÖVETVE A MAG PIRAMIS SZINTJEIT.

AZ ŐSMAGYARSÁG ÉS AZ ATLANTISZI SZINT.

Más szerek jönnek tehát, de ettől még legalább ennyire erősek és szépek. HA EDDIG VALÓBAN MAGADÉRT FEJLŐDTÉL, ÉS NEM AZÉRT, HOGY A TÁRSADAT MINDEN ÁRON ELÉRD, AKKOR VELEM FOGSZ TARTANI :)

Ma este az utolsó előtti igen hangsúlyos EGYLÉLEK FÉNY VS SÖTÉTSÉG SZERREL FOLYTATJUK. A fekete mágia és minden sötétség írmagját is kiirtva magunk körül, és magunkból kioldva az OKOT, A RÉST A PAJZSON.

 

A szerek hangfelvételei itt kérhetők: esztermagegyseg@gmail.com

A szerekre is itt tudsz jelentkezni, és időpontot is itt tudsz kérni tőlem.

 

Áldás, Erő, Egység, Szeretet

Eszter

 

2018. április 12.

 

Szólj hozzá

FÉNYHOZÓ FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG MAGYARSÁG