2018. ápr 13.

MÁGIA - MAG-Y-A

írta: Eszter 777
MÁGIA - MAG-Y-A

MÁGIA

MAG-Y-A

 

A mágia valaha tiszta volt. Ősi, erős, és nem a szabad akarat módosítására használták. Minden meditáció MÁGIA. Minden beszélgetés SZÓMÁGIA. Minden kézfogás és érintés GYÓGYÍTÓ MÁGIA.

MERT A MÁGIA MAGA AZ ENERGIA, AZ ENERGIA MAGA A MÁGIA.

A mágiát az ősemberek mánának nevezték, gondolva itt az ősi tiszta energiára, ami FENTRŐL JÖN.

Az emberek előítéletei a mágiáról azért jöttek létre, mert egyrészt EZT KÓDOLTÁK BE A KOLLEKTÍV TUDATTALANBA, másrészt mert az emberiség, mint minden csodálatos dolgot, ezt is képes volt rosszra használni.

Van bennem némi cinizmus, de alapvetően hiszek az emberekben. Hiszek abban, hogy az ébredő világ végre megtanulja használni a MÁGIÁT.

Annak legtisztább, ősi formájában, anélkül, hogy MINDENFÉLE KERÜLŐUTAKAT, KÖNNYEBB UTAKAT, AZ ELSZÁMOLTATÁS MEGÚSZÁST keressék vele.

Mert a mágia nem erre való.

A mágia gyógyításra, emelésre, védelmezésre, feloldozásra, oldásra, felszabadításra van itt nekünk, egyéni és GLOBÁLIS SZINTEKEN IS.

Azért, hogy a MÁGIÁT HASZNÁLVA az EMBERISÉGET IS EMELJÜK.

Mi az ősi Mag Mágiát használjuk a Mag Piramisban, ahogyan ezt tettük tegnap este is az Egyélek Fény vs Sötétség Szertartáson.

Sokan félnek ettől az erőtől. Mi nem. Mert akik velem haladnak, azoknak megmutattam, megtanítottam, miről szól ez VALÓJÁBAN.

Oly sok itt is a szemfényvesztés, csalás és megtévesztés.

Vannak mágikus iskolák, ahol atlantiszi és egyéb mágiának adják el az ősi FEKETE MÁGIÁT. Fekete mágikus tükör, lefelé forduló pentagrammák, trükkösen előadott “nem fekete mágia, ez nem igaz” SZERELMI KÖTÉSEK, MELYEKET MEGTANÍTANAK. Akik pedig elvégzik ezeket a tanfolyamokat, nem tudják, hogy magába a Sötétségbe rohannak, amikor azt az igen vékony határvonalat feszegetik, amely a fehérmágiát a fekete mágiától elválasztja.

Nagyon sokszor futottam bele abba, hogy nincsen fehér vagy fekete mágia, a szándék a fontos. NA, EZ NEM IGAZ. Mégpedig azért nem igaz, mert ha én teszem azt lefelé fordítanám azt a pentagrammát, meghosszabbítanám felfelé azt az egyenlő szárú ősmagyar keresztet, akár a szertartásaimon, akár akkor, amikor a Mag Mágiát oktatom, vagy bármikor, azzal jeleznék a Sötétnek, mert MEGFORDÍTANÁM AZ ENERGIÁKAT. Úgy, mint a mátrixban, ahol minden fordítva van. Mindegy, hogy milyen szándékaim vannak. Mindegy, hogy milyen alapgondolattal fordítom meg. Ha megfordítom, az energia is megfordul és olyan erők érkeznek, amik a könnyű utat fogják felkínálni, a KÍSÉRTÉST. A CSAPDÁT. Vannak továbbá ősi fekete mágiás jelképek, amelyekkel semmilyen szándékkal nem lehet fehérmágiázni, mert az ősi démoni energiákat hivatottak behívni. Nálam is megvan a Necronomicon a könyvespolcon, mégpedig azért, mert ha nagyon kemény fekete mágiával és démoni alkuval állok szembe, megtalálom a jelet, amit FEL KELL OLDANI.

 

MERT MINDEN FEKETE MÁGIÁT KI LEHET NYITNI, MINT EGY ZÁRAT,

MINDEN DÉMONI ALKUT FEL LEHET OLDANI, MINT EGY BILINCSET

MINDEN ŐSI FEKETE SZERZŐDÉST FEL LEHET BONTANI, AMIT RÁD KÉNYSZERÍTETTEK,

MINDEN SZERELMI KÖTÉST ÉS ÁTKOT, RONTÁST LE LEHET VENNI, HA ELÉG BÁTOR VAGY SZEMBENÉZNI AZ IGAZSÁGGAL, AMIT A FEKETE MÁGIA RAJTAD ELTAKART.

 

A tegnapi egylélek szeren oldottunk. MINDENT.

  • szerelmi kötést

  • szexuálmágiát /amely nem mindig szándékos/

  • asztrális-mentális támadást

  • minden sötét energiát

Egyszóval a mágia sötét arcát.

 

Azok, akik a fekete mágiákat csinálják, 3 csoportba sorolhatók:

  • tudják, hogy mit csinálnak, tisztában vannak annak minden következményeivel, és egy vagy akár több démoni alkujuk is van

  • sejti, hogy amit csinálnak, az nem jó, de úgy vannak vele, megalkudnak, mert NEKIK JÁR VALAMI, legalábbis ezt hiszik, és tudják, HOGY MÁSKÉNT NEM SZEREZHETIK MEG, CSAK FEKETE MÁGIÁVAL

  • fogalmuk sincs róla, hogy amit csinálnak, az fekete mágia, mert elhiszik azt a sok baromságot, amelynek része az a közkeletű badarság is, hogy nincs fehér vagy fekete mágia, csak a szándék a lényeg…. na igen, persze, és tegyük fel Cserép Virágnak kell Vak Béla, és mivel Béla ugye vak, és Virág úgy gondolja, ő “szerelmes” /birtokol/ Bélába, szerinte a “szerelem” /önzés/ FELMENTI ŐT A ROSSZ SZÁNDÉK ALÓL, ÉS NYUGODTAN MÓDOSÍTHATJA VAK BÉLA SZABAD AKARATÁT. Meg amúgyis, a net azt írta, a szerelmi kötés nem fekete mágia.

Érzitek ugye a szavaim élét.

Akik szerelmi kötés csináltattak, és persze NEM MŰKÖDIK, azért nem, MERT AZ ADOTT HELYZETET KÖTI MEG, RÁADÁSUL KARMÁT CSINÁL. Nem is akármilyet. SÖTÉT KARMÁT. NEM TANULÁSI FOLYAMATOT, HANEM VISSZAFIZETENDŐ ADÓSSÁGOT, AMIT KŐKEMÉNYEN FOGNAK VISSZAFIZETNI AKÁR MÁR EBBEN AZ ÉLETBEN. Mert habár az emberiség sötét karmáját feloldották, lehet újabbakat csinálni. Nagyon kell hozzá melózni, de lehet.

 

Amikor fekete mágiát kapsz a nyakadba, a fentiek mellett is meg kell jegyeznem, hogy addig kapod, addig érzed, addig húz le, amíg felül nem emelkedsz a saját lelkedben, tudatodban, személyiségedben azokon a réseken, melyek még nem teljesek, melyeket lepakolni kell, sémák, hiedelmek, múltból, korábbi párkapcsolatokból, szülői vonalról és gyermekkorból fakadó sérelmeken. Mert azok a te RÉSEID A PAJZSON.

A fekete mágia tanítás Nem értek egyet vele, de attól még az. Saját bőrömön én is megtapasztaltam, és közületek is sokan. Tanítás arra, hogyan emelkedj felül a félelmeiden. Mindig azzal szembesít, amitől a legjobban félsz. Nem mindenki kap ilyen úton tanítást, DE AZ, AKINEK KÉSŐBB, TÖBB MINT VALÓSZÍNŰ, HOGY A KÜLDETÉSE RÉSZE IS LESZ, HOGY MÁSOKAT FELOLDOZZON, AZ IGEN.

Amikor feloldunk egy fekete mágiát, ugyanaz történik, mint ami bármilyen, minden, akármilyen oldás után. ELŐJÖN AZ, AMITŐL FÉLTÉL, SZEMBESÜLSZ, DE MOST MÁR LE TUDOD RAKNI, EL TUDOD ENGEDNI. Hogy mennyi idő alatt, az a te lélek-idődtől függ.

 

A tegnapi szeren oldottuk:

  • a KÜLSŐ OKOT. Bármilyen alapgondolat, amibe a sötétség kapaszkodni tud. Pl a magánytól való félelem, mely mentén a szerelmi kötést rád tudják tenni, hiszen a szerelemre vágysz, és elhitetik veled, hogy az szerelem.

  • A TUDATMAGBAN REJLŐ OKOT. Egy olyan tudat alatti dolog, amibe a sötétség kapaszkodni tud, és amelyről neked fogalmad sincs, de ATTÓL MÉG OTT VAN.

  • A LÉLEKMAGBAN REJLŐ OKOT. Az Egylélek párok ELSŐ ELSZAKADÁSA, AMELY NEM ATLANTISZBAN VOLT, HANEM SOKKAL KORÁBBAN.

  • A SZAKRÁLIS MAGBAN /új fogalom, a hasi csakrában van és a fizikai test magja voltaképpen/ MELYBEN ÉPPEN AZ AZ ŐSI OK VOLT, AMI A FÉRFIT ÉS A NŐT ELVÁLASZTOTTA EGYMÁSTÓL ÉS MELYNEK HATÁSAIT MA IS ÉREZZÜK. GYAKORLATILAG AZT AZ OKOT OLDOTTUK, AMELY MIATT AZ EGYLÉLEK PÁROK EDDIG NEM TUDTAK A FIZIKAI SÍKON MANIFESZTÁLÓDNI.

Gábriel egy szituációban mutatta meg nekünk, hogy a ránk pakolt fekete mágia hol és mikor keletkezett, mi volt az a helyzet, ahol meg tudtak minket fogni vele. A szer a szerben technikát alkalmazta, mert miközben álltunk a Mag Piramis Magjában egy ősi sámánisztikus magyar varázskörben, NÉGY ÖRZŐVEL, AKIK A NÉGY ELEMET KÉPVISELTÉK, és szóltak a sámándobok, valamint jelen volt még Jézus, Mihály és a Fényhozó is, és a Fény Hadserege, kiemelt minket a saját asztráltestünkből, és messzire a Naprendszertől, egy ősi tiszta energiákkal rendelkező helyen tisztította le a Fényhozóval, Mihállyal és Jézussal együtt a lélekmagunkat, a tudatmagunkat és a szakrális magunkat, melyek a Társunkkal ott TERMÉSZETES MÓDON VOLTAK EGYEK, ott, ahol nincs semmilyen negatív energia jelen.

 

Nagyon erős oldás volt, és ÚGY MEGTERVEZVE, HOGY BÁRKINEK ALKALMAS FEKETE MÁGIA OLDÁSÁRA, SZEXUÁLMÁGIA, RONTÁS, ÁTOK, SÖTÉT ENERGIA, ASZTRÁLIS-MENTÁLIS TÁMADÁS OLDÁSÁRA, HETI EGY MEGHALLGATÁSSAL. Ez nagyon-nagyon fontos, mert TISZTÁN TART TITEKET.

Megakadályozza, hogy a pajzsotokon újabb rés keletkezzen és újra beengedjétek a sötét darabkáit magatokba, melyből csupán a KÜLSŐ OK VOLT A “MI HIBÁNK”, A TÖBBIT MINTHA ODATETTÉK VOLNA, KIVÁLTKÉPP AZT, AMI A SZAKRÁLIS MAGBAN VOLT, ÉS NAGYON ŐSI ÚGYNEVEZETT IMPLANTÁTUM.

Ami a mi részünk, azt feldolgozzuk. Ami nem, azt pedig elengedjük.

Feszültek vagyunk, de ez az oldás utáni természetes kiegyenlítő energia.

A fekete mágia ellen Mag Mágiát, az Igazság Kardját, a Szabadság Kardját és a Kék Kelyhet is használtuk. Mágia ellen mágia. Energia ellen energia. Mégis nem csak ellene, hanem egymást tökéletesen kiegészítve FEJEZTÉK BE A TANULÁSI FOLYAMATUNKAT.

AZÉRT JUTOTTUNK EL IDÁIG, ÉS TUDTUNK OLYAN MÉLYRE MENNI, AMENNYIRE CSAK LEHETSÉGES, ÉS KIOLDANI OLYAN DOLGOKAT, AMELYEK EGYRÉSZT GLOBÁLISAK, MÁSRÉSZT EGY SIMA OLDÁSNÁL SOHA NEM LÁTHATJUK MEG, NEM LÁTHATTUK MEG, NEM VOLTUNK MÉG RÁ FELKÉSZÜLVE.

A sötét és a fény tökéletesen kiegészítve egymást eddig az úton, megtanította, amit meg kellett.

 

MOST MÁR SZABADOK VAGYUNK

A szer végén a Földanya felett lebegő, az emberiség kollektív tudat alattijára ható fekete mágiát is oldottuk. amely olyan volt, mint egy örvénylő fekete lyuk, és egy 13-lyukas zár egyszerre, és mi éppen 13an voltunk jelen. Nyilván okkal :) EZ A FEKETE MÁGIA AZ EMBERISÉG RABSZOLGASÁGÁT HIVATOTT FENNTARTANI. Szavakkal ki sem fejezhető az érzés, ahogyan mi ezt feloldottuk. Nem mondom, hogy ezzel meg is szüntettük, vagy megváltottuk a világot.

TUDJÁTOK, NEM VÁLTHATJUK MEG A VILÁGOT PUSZTÁN ENERGIÁVAL ÉS MEDITÁCIÓVAL, MAROKNYIAN.

DE JAVÍTHATUNK AZ ARÁNYOKON.

 

MA FOLYTATJUK AZ EGYLÉLEK CIKLUS ZÁRÓ SZERTARTÁSÁVAL, A CSODÁLATOS, FELEMELŐ, LÉLEKSIMOGATÓ, ÉS KÖZBEN ÁTTÖRÉST HOZÓ, AZ ESEMÉNYT MEGALAPOZÓ EGYLÉLEK ARANYKOR SZERREL.

 

Áldás, Fény, Szeretet

Eszter

2018. április 13.

 

A szerek hangfelvételei itt kérhetők: esztermagegyseg@gmail.com

A szerekre is itt tudsz jelentkezni, és időpontot is itt tudsz kérni tőlem.

 



Szólj hozzá

FE MÁGIA ŐSMAGYAR SZER TISZTULÁS