2018. ápr 15.

ARANYKOR - FELÜLEMELKEDTÜNK

írta: Eszter 777
ARANYKOR - FELÜLEMELKEDTÜNK

ŐSROBBANÁS, EREDET, A LÉLEK TISZTASÁGA

ARANYKOR

Az Egylélek Fejlődési-Tanulási-Gyógyulási Ciklus

Záró szertartása, az Egylélek Aranykor Szer nyomán

Az Esemény vár ránk, nem mi az Eseményre

FELÜLEMELKEDTÜNK ÖNMAGUNKON

Globális küldetések a Fénymunkásoknak

A JÖVŐ HETI HÁRMAS EGYSÉG:

ŐSROBBANÁS, EREDET, A LÉLEK SZABADSÁGA

 

Az elmúlt fél évben, 23 héten át a Társ-Egység folyamaton dolgoztunk. 69 szertartást csináltunk végig, nagyrészt ugyanazokkal az emberekkel, minden szerdán, csütörtökön és pénteken este, skypon. A 69 a jinjangot is jelképezi. A szertartások dátumai sokszor fontos számmisztikai jelentéssel bírtak, sokszor pedig érdekes hold- és bolygóállásokkal estek egybe. Tökéletesen követték a globális energetikai történéseket is.

A Társ-Egység folyamat azt jelenti a számomra - számunkra, hogy a magunkkal és a világgal való egységet teremtjük meg MAGunkban elsősorban, és másodsorban egy másik ember feltétel nélküli befogadását. A folyamat során sokszor, nagyon sokszor kihangsúlyoztam, hogy nem XY mindenáron való elérése a cél, hanem az, hogy mi fejlődjünk, lepakoljuk az elvárásokat, félelmeket, a megfelelést, a megmenteni akarást magunk kárán, a nárcisztikus-empata kapcsolódásokat, a fekete mágiás és asztrális-mentális támadásokat, elengedjük a fél-elmet, beengedjük a szer-elmet. Csodáknak voltunk tanúi a szereken és a szerek után a fizikai síkon. Akik ezt velem végigcsinálták, mind a 23 héten át, sokat tudtak változtatni magukon, és a valóságukon, a jó irányba.

Tudtam, hogy egyszer ennek a résznek a fejlődésben vége lesz :), mert mindent beintegráltunk, TELJES EGÉSZÉBEN LEHOZTUK AZ EGYLÉLEK MINTÁKAT.

Most más a feladat, magasabb, emelkedett. MAG-OS-abb úgymond :)

A mag népéért, a magyarságért, önmagunkért, a világért, az Univerzum Egységéért fogunk tenni. Segíteni fogok a részt vevőknek innentől:

  • a küldetés útjára lépésben a fizikai síkon /mert a szerek már önmagában a küldetésük része, amikor globális feladatokat hajtunk végre, de a saját egyéni életútjukban ugyanúgy szeretnének a küldetésükben tevékenykedni/

  • a bőség teremtésben, hogy könnyen menjen, felül fogjuk írni a rossz sémáitokat és hiedelmeiteket ezzel kapcsolatban

  • önbizalom erősítés, kommunikáció a világgal, önmagatokkal

  • képességek gyógyítása és kibontakoztatása

  • globális szerek egyéni vonatkozásokkal, mint pl az Atlantiszi Egység szer, ahol a belső két-séget /bűntudatot, az miatt, ami ott történt/ is gyógyítjuk majd, Szíriuszi-Orioni Egység szer, ahol a lélek-gyökereinket keressük meg, tesszük tisztává, ősmagyarság szerek, magyarság-egység szerek, és a magyarság újjászületését támogató szerek

  • az Esemény előtti önmagunkat erősítő szertartások

  • a tudatosságot erősítő szertartások, és információk amik eddig a világ előtt rejtve voltak

  • a belső istenségetek erősítése

És még sok minden más, ami majd jön útközben :)

 

Tehát ez már egy új teremtési-fejlődési-tanulási-gyógyulási ciklus lesz. Már látom előre, hogy a szerek eddig is erősek és egyre erősebbek voltak, de mostantól méginkább, mégpedig azért, mert nem a Társról fognak szólni, bár nyilván nem tudjátok majd elkerülni, hogy felbukkanjon előttetek, de ő nem kap szerepet, csupán érezni, látni fogjátok a belső egységetek részeként.

 

Most viszont mesélnék nektek arról a csodálatos záró szertartásról, amit április 13-án, pénteken átéltünk. Az  Egylélek Aranykor Szerről.

Minden felturbózva jött le és át, sokkal erősebben, mint eddig bármelyik szeren. Pl. nem egy kristály kaptunk csakránként, hanem szó szerint kristályesőt, és szétbontva, a szellemi teremtő csakrákra, a szívcsakrára és az alsó három fizikai csakrára is, nagyon magas szintre hozva a tudatosságot, a telepatikus kommunikációt, a látó képességeket, TISZTÍTVA A GONDOLATAINKAT, AZ ÉRZÉSEINKET, A KÉPESSÉGEINKET, A FIZIKAI TESTÜNKET. A Társunkkal már az elején össze voltunk kapcsolódva, és egyszerre volt jelen első körben Jézus és a Fényhozó, mint az érem két oldala, a bátorság és az alázat. Fehér és arany.

Folyamatosan emelkedtünk, ahogy kioldották belőlünk egy fentről jövő arany-fényzuhataggal a Társunkkal szembeni elvárásokat, ha még volt, a félelmeket, ha még volt, a fájdalmat vagy neheztelést, ha még volt, és minden egyes oldódás után még magasabbra emelkedtünk. Szíriuszi-plejádi űrhajók voltak felettünk, amelyek fénysugarakat bocsátottak ki a kristályainkban, melyek minket, a Társunkat és a közös arany-fehér gömbünket is beborították, maximumra turbózva a képességeinket, az erőnket és a feltétel nélküli szeretetet.

Összekapcsolódtak a kristályaink Földanyával, és Földanya ugyanolyan kristályesőt kapott, mint mi, ugyanazokat a szellemi-asztrális/érzelmi, lelki/-fizikai minőségeket erősítve az EMBERISÉGBEN. Földanya körül megjelentek ugyanazok a kristályok, mint körülöttünk és bennünk, és az űrhajók azokkal is összekapcsolódtak. Felemelő látvány volt, ahogy az istenségek, istenek és istennők, arkangyalok és angyalok és a Fény Hadserege sorfalat állva küldi az energiákat ugyanúgy Földanyának és az emberiségnek, mint mi, ehhez úgynevezett ENERGIAÖSZPONTOSÍTÓ FŐ KRISTÁLYOKAT IS KAPTUNK, EGYET  HARMADIK SZEMBE, EGYET A SZÍVCSAKRÁBA, EGYET A HASI CSAKRÁBA.

3 globális küldetést hajtottunk végre EMELKEDÉS közben.

A szellemi teremtő kristályainkkal összekapcsolódtunk az EMBERISÉG KOLLEKTÍV TUDATÁVAL, ÉS EMELTÜK AZT.

Az asztrális teremtő kristályainkkal összekapcsolódtunk az EMBERISÉG KOLLEKTÍV ÉRZELEMVILÁGÁVAL, és EMELTÜK AZT, elűzve a félelmet, a fájdalmat, az érzelmi bezártságot. Közben felváltva csatornáztam hol Jézust, hol a Fényhozót. “Mostantól az emberek nem félnek majd megismerni egymást. Nem félnek majd egymástól és nem félnek majd szeretni. Az utcán, ha összeakad a pillantásuk, nem kapják el azt.”

A fizikai teremtő kristályainkkal FELEMELTÜK A FIZIKAI SÍKOT FÖLDANYÁN.

Én magam is többször a könnyeimmel küszködtem, nehéz volt ilyen csodálatos dolgokat kimondani, átadni, és látni azt, hogy KÉPESEK VAGYUNK ÉPPEN AKKOR ÉS OTT A KÜLDETÉSÜNK RÉSZEKÉNT MAROKNYIAN /általában pont 13-an vagyunk, de aznap 16-an voltunk/ emelni az emberiséget, JAVÍTANI AZ ARÁNYOKON.

A Társunkkal való összekapcsolódás minden egyes emberiség-emelő mozzanatnál erősebbé vált, mutatva azt, hogy az Egylélek Párokban van meg az az energia, amely képessé teszi a két embert akár egymást nem ismerve, egymástól függetlenül is “merni nagy dolgokat tenni, hinni abban, hogy képesek rá, és nem kishitűen gondolkodni”.

Folyamatos és egyre erősebb fényrobbanások voltak, a színek kavalkádja a fény-levegő elemben, a kristályok fényözöne a föld elemet képviselve, összekapcsolódtunk a Nap magjával a tűz elemet képviselve, mindez egy tökéletes egységet alkotva a bennünk lévő érzelem-szerelem-víz elemmel emelve minket és az emberiséget.

Láttuk Földanyát fényben ragyogva.

LÁTTUK, MILYEN LESZ MAJD AZ ESEMÉNY.

 

Éreztük, hogy tettünk valamit ismét, amivel adtunk, úgy, ahogyan csak mi tudunk, ami a mi részünk a nagy Egységben.

Éreztük a hálát az égiektől, amiért erre az útra léptünk, és a végén egy csodálatos monológban a Fényhozó ezt ki is fejezte a résztvevők felé, rajtam keresztül.

Az Aranykor Szer meghatározó, döntő erejű volt.

Oly mértékben oldotta a bizonytalanságot, az instabilitást, az elvárásokat, a félelmeket, és helyezett minket önmagunk középpontjába, hogy ma reggeltől érezhetik, akik jelen voltak akkor velem, hogy

VALAMI ELTŰNT BELŐLÜNK, AMI EDDIG MINDIG KIBILLENTETT

VALAMI MÁS LETT BENNÜNK, NEM ÉREZZÜK, HOGY VISSZA TUDNÁNAK MINKET HÚZNI

SIKERREL ZÁRTUK AZ EGYLÉLEK FOLYAMATOT, ÉS TUDJUK, HOGY INNENTŐL NEM MI JÖVÜNK, HANEM ŐK :)

TELJES NYUGALOM, HARMÓNIA, BELSŐ BIZONYOSSÁGÉRZET VAN BENNÜNK.

 

Csodálatos volt, tényleg übergigamega :)

Mert átéltük azt, hogy mire vagyunk képesek, és mert a lélekfejlődésünkben egy magasabb lépcsőfokra léptünk.

 

Szeretném megköszönni mindazoknak, akik az elmúlt fél évet végigcsinálták velem az Egylélek szereken, hogy velem voltak, együtt, egymást segítve, emelve, gyógyítottuk ki a múltból, a félelmekből, a fájdalomból kiemelve egymást, megváltoztattuk egymás életét is, nem csak a magunkét. Közösséget építettünk, ahol a részt vevők már szinte ismerik egymást, meghallgatják a másikat, türelemmel, jó szándékkal, mindig odafigyelve tanácsokat adnak egymásnak, a szerek utáni beszélgetéseken, alázattal fogadva egymás és az én észrevételeimet is.

Szeretném megköszönni azt a hatalmas lélek-fény munkát amit együtt letettünk az asztalra, a sok globális küldetést, angyali bevetést. A kitartásotokat és a hiteteket.

Csodálatos volt azt látni, hogy akik velem a szereket csinálják, alázattal, ítélkezés mentesen állnak egymáshoz és hozzám is. Tudják, érzik, értik, miről szólt ez a folyamat.

MOSTANTÓL ÚJ KORSZAK KEZDŐDIK:)

KÖSZÖNÖM NEKTEK, HÁLA, HÁLA, HÁLA.

 

A jövő heti hármas egység:

  1. Ősrobbanás A Nyitány - A Lélek Kiáradása -  Szertartás Skypon - A TEREMTÉSKORI LÉLEKMINŐSÉG - 2018. április 18. /8.4.8./ szerda 20.00-22.00

  2. Eredet - A Lélek Stabilizálása - Lélekgyökerek tisztulása - Szertartás Skypon - A FÉNYLÉNY TE VAGY - 2018. április 19. csütörtök 20.00-22.00

  3. Szabad Lélek - A Lélek Tisztasága - A FELEMELKEDŐ TEREMTŐ EMBER - A teremtésedet visszafogók leválasztása rólad - Szertartás Skypon 2018. április 20. péntek 20.00-22.00

 

A szertartásokról továbbra is hangfelvételek fognak készülni, és minden hangfelvétel utólag is elkérhető. Az eddig 69 Egylélek Szer felvétele is megvan nálam. A hangfelvételek megkapása és a szereken való részvétel, valamint nálam minden tanácsadás és oldás, emelés és tisztítás, képzés feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

érdeklődés, részletek, szerekre való jelentkezés, hangfelvételek kérése, időpontkérés: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás, Hit, Hála, Béke

Eszter

2018. április 15.



Szólj hozzá

eredet ősrobbanás Eszter aranykor szer a lélek tisztasága jövő heti hármas egység beszámoló az utolsó Egylélek szerről KÖSZÖNET Nektek